Salcano 125 T

Dediğinizi Denedim Arkadaşlar Ve Farın Üstündeki Damaları Cıkardım vE Yan ızgaralıkları kırmızı boyadım..fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum..:rendeer:

ilginç 47 görüntülenme 0 cevap arkadaşlar yorumları bekliyordum =)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Resimler okadar yavaş ve güç açılıyoki,sabreden olmamıştır belki:)Pc kasıldı yawfs..

Jantlar cix olmuş,Nasıl yaptın,boyattırdın mı?Anlatırsan seviniirm

gayet sportif olmuş daha üzerinde oynama güzel duruyor.

güzelmiş dostum bu arada ön jantta araba sibobu var sanırım benim scooterin da sibobu kopmak üzereydi lastikçiye sorduğumda araba sibobu olmaz demişti bikaç günüm uygun sibob aramakla geçti bilgi veririsen sevinirim:cat:

güzelmiş dostum bu arada ön jantta araba sibobu var sanırım benim scooterin da sibobu kopmak üzereydi lastikçiye sorduğumda araba sibobu olmaz demişti bikaç günüm uygun sibob aramakla geçti bilgi veririsen sevinirim:cat:

Kardeşim Benim Ön Lastik Daha Hiç Değişmedi Fabrika Cıkısı :) Bi Arka Lastiği Değiştirdim Zasten eskimişti sardırdım patiye yarıldı lastik =)

Resimler okadar yavaş ve güç açılıyoki,sabreden olmamıştır belki:)Pc kasıldı yawfs..

Jantlar cix olmuş,Nasıl yaptın,boyattırdın mı?Anlatırsan seviniirm

Digitalle cektimdostum ondandır :D Jantların neresini kastediyorsun daha hiç boya demedi janta =) farbrika cıkısı :D

gayet sportif olmuş daha üzerinde oynama güzel duruyor.

Kardeşim şu an yeni bir projem var motorda bayağı bi çizik var ya airbrush yaptırmayı düşlünüyorum yada kaportayı yenileyeceğim...Birde 1 kaç güne kadar 12.000 K Xenon Alacagım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar