Bu konuya en son mesajı yazan dunyanın en iyi motorcusudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avatarında ne yazıyosa onu baz alıyorum ben :p ama illada selçukde bu konuda hassaım diyorsan seni kırmayız canım :)

avatarında ne yazıyosa onu baz alıyorum ben :p ama illada selçukde bu konuda hassaım diyorsan seni kırmayız canım :)

Yok anlayışınız için saolun :rendeer: Herkez cönever der normalde alştım bende crayzboyone sadece bi nick ilkokulda herkes kendine bi isim uydururdu bende bunu uydurdum ve öyle kaldı :mrgreen: Neyse terör bey sizi rahatsız etmiyim :queen::queen:

iyi hadi bakalım.sende beni lafa tutarak 1000 e doğru çaktırmadan ilerliyosun dimi uyanık:queen:

çok haklısın aslında senin hakkın.Bunu herkeste biliyor o an pc başında değildim geldiğimde olan olmuştu.Şimdi seni ilan edip konuyu kilitlesem Bunlar başta crayzboyone kesin çamura yatacak :p.yoksa senin 500.mesajdan sonrasını silip konuyu kilitlemiştim :)

hakkımı istiyorum.

kilitle - telafi et - rahat uyu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hey corç versene borç :p

Kim neyi kitlio yaf :farao: Ne kilitlemesi sen dünyanın en kötü motorcususun klavyede yazarak en iyisi olamazsın dur devam etsin :mrgreen:

Ya abi ben saat 10 kadar olmam 8.30 dan sonra sen bunları kovala :rendeer: buralara sahip cık en iyi motorcu benim tabide :p

Sen tasalanma Sabaha kadar burdayım istersen takıl bu gece sabaha kadar 1000 mesajı buluruz.:cat::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 PM ----------

sütünü içmeden gelmişin olmadıı..:mrgreen:

çabucak eve...

İşteyim zati sabaha kadar.:pr::mrgreen:

Sen tasalanma Sabaha kadar burdayım istersen takıl bu gece sabaha kadar 1000 mesajı buluruz.:cat::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 PM ----------

İşteyim zati sabaha kadar.:pr::mrgreen:

Farketmez abi sen iste takılırım :rendeer: 1000ni benden önce biri yazmasında :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar