-MT İzmir-İncir altında incir var mı toplantısı

Arkadaslar Cumartesi günü Hem Bahtiyarın nikahı hemde kuşadası gezisi olacak hepiniz biliyorsunuz,konuşulması tartışılması gereken çok şey var,özellikle geziye ve nikaha katılacak kişilerin orda olması gereken bir toplantı olacak.yer mekan saat aynı.haydi bakalım parmakları görelim :)

Toplanma Yeri : İnciraltı sahili (turkuaz kafenin karşısı çayır çimen sahil deniz kenarı)
Toplanma Günü :10 TEMMUZ 2009 Cuma
Toplanma Saati: 19:30

arkadaşlar erken gelip erken kaçıcam yine inşallah görüşebiliriz:rendeer:

eline sağlık gökalp ne güzel topak olmuş bööle :mrgreen:
hava kararmadan erkenden orda olmaya çalışacağımki portakal gibi güneşin batışını görelim tavsiye ederim:),
görüşürüz.

eline sağlık gökalp ne güzel topak olmuş bööle :mrgreen:
hava kararmadan erkenden orda olmaya çalışacağımki portakal gibi güneşin batışını görelim tavsiye ederim:),
görüşürüz.

senin topicten copy paste olayına iyi alıştım ben ::secreet:
tamam tamam bir dahakine google dan başka bir inciraltı fotosu bulup onu koyucam :p
Akşama görüşürüz arkadaslar :)

arkadaşlar ben bu akşam derslerimden dolayı inciraltında olamıyacam ama sizleri görmek için yengenizle beraber adaya gelecez ada listesine bizi yazabilirsiniz. adaya gitmek için cumartesi akşam buluşma yerine gelecez.

ben akşam 7 gibi karşıyaka dan urlaya gidicem..inşallah yeri bulursam uğramak istiyorummm

güzel bir akşamdı ayrıyeten adana dan gelipte bizleri ziyeret eden dostumuz haluk a teşekürler büyük şeref verdin iyiki geldin tekerine sağlık her zaman bekleriz tüm adanalı dostlarımızı :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar