Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

oLum ne alakası war... 12 Filtre; 5 havale parası; 5 de kargo...ETTİ ; 22TL :)

EVET ARKADSLAR KIM DEMİŞ HYOYA KOLTUK ALTI EGZOS OLMAZ DİYE VALLA BEN ÇOK BEĞENDIM HEP AKLIMDAYDI BÖYLE BİR SEY BENCE HARIKA OLMUS
http://www.youtube.com/watch?v=-WKvPlUMSvo&feature=related

kardeş sence istanbulda yapan bulabilir miyiz ben egzos mevzusunun hastasıyım ve özellikle de bu koltuk altı olayına bitiyorum,,,biliyorum sen önce bi motoru al hele diyebilirsin ama her gördüğüm ss te ilk baktığım şey motordan önce egzos oluo yaw:wiinkk::wiinkk:

cakalaz, cıbır125 ten sonra gt250R nin verdiği keyifi ve farklılıkları,artıları ve eksileriyle senin gözünde paylaşırsan bu ilginç kıyaslamayı yapanlara faydan olacaktır. (her ne kadar segmentleri farklı olsada) :)

slm beyler bir sorum olacak sahibindende bi ilan görmüştüm 2008 model hyosung resimlerde deposunda hyosung yazıodu ama gidip baktıgımda deposunda yazı yoqtu sökmüş ama gösterge panelınde s&t kanuni yazıodu şimdi bu enjeksiyonlumu normalmi :cyclopsan

birde avcılarda gösterebılecegım servis varmı ? deniz köşklerın orda var demıslerdı ama

slm beyler bir sorum olacak sahibindende bi ilan görmüştüm 2008 model hyosung resimlerde deposunda hyosung yazıodu ama gidip baktıgımda deposunda yazı yoqtu sökmüş ama gösterge panelınde s&t kanuni yazıodu şimdi bu enjeksiyonlumu normalmi :cyclopsan

birde avcılarda gösterebılecegım servis varmı ? deniz köşklerın orda var demıslerdı ama

dikkat et kaza yapıp gösterge panelini sonradan kanuniden almış olabilir sürdüğünde düzgün gitmezse alma

ilhan gel hayri ye gösterelim adam hyo ustası ??

ruhsatından yola cikabilirsin, faturası mevcutsa fatura numarasından da olabilir...
ama;
deponun üzerindeki orjinal yazı verniğin altındadır. yani boyaya zarar vermeden kazıyarak yada baska bir yontemle cikarilmasına imkan yoktur. anlasılıyor ki resimlerinde gordugun hyosung yazısı sticker imiş ya da gordugun resimler cekildikten sonra boya işlemi uygulanmış. gösterge paneli de değiştirilmiş olabilir :) her türlü boya yemiş bahsettigin motor en azından deposu(üzeri baska bir sticker ile kapatilmamissa). aklındaki soruya cevap bulmak icin en saglamı karburator yada enjeksiyon araman olur.

onemli olan motorun boyalı olması degil, neden boyandıgıdır. isini bilen bir ustaya gosterdiginde kazalı olup olmadıgını sana hemn soyler hatta kazanın resmini bile cizer sana. hyosung yazısını sildirmek icin boyalı olabilecegini de dusun, etrafımda cok insan var sırf yazıyı sildirmek icin boya attıran, tabi ekstra dikkat gerekli bu halde. ayrıca onemli bir hatırlatma: ne amaçla olursa olsun vasıta boya yemisse fiyatı emsallerine gore daha uygundur.

Kanka kesin GT 250 R değil mi ; yanlıs bişey yollama bana ...

Eğer doğru filtreyse; kargo işini yapak :)

az önce sahibinden msj geldi

2008 ler zaten kanuni getiriyor st kanunidir benden önceki sahibi depoyu sildirip tekrar boyatmış enjeksiyonludur daha seri ve daha az yakıyor.

yani st kanuniymiş ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar