[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar saganak yagış nedeni ile şile gezimizi festivalden sonraki haftaya yani 26.temmuz pazar gününe erteliyorum. yaşanan aksilikten dolayı üzgünüm :rendeer:

arkadaşlar saganak yagış nedeni ile şile gezimizi festivalden sonraki haftaya yani 26.temmuz pazar gününe erteliyorum. yaşanan aksilikten dolayı üzgünüm :rendeer:

şile gezisine daha var kıs... :queen::queen::queen::queen::queen:

Buluttur bulut... geçer... yaz yağmuru bişe olmaz...

şeklinde pankart açılmıştı yaa.. :queen::queen:

çok mu yagacak acaba :):)

saglık olsun ben de bi hafta evde kalıp dinleneyim zaten annem kovacak yakında evden :queen:

bide şu festival nerde nasıl gidilecek ya :silent:

GKN

festivalden sonraya alınması daha mantıklı çocuklar, hem katılım yüksek olur hemde org öncede nyapılmış olur..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

şuan cok güzel bir hava var dısarda yagmur ve toprak kokusu.....:cat::cat:

pek bulut gibi görünmüyo kadir :pale: ne çekiyosam hava muhalefetinden çekiyorum zaten :p

çok mu yagacak acaba :):)

saglık olsun ben de bi hafta evde kalıp dinleneyim zaten annem kovacak yakında evden :queen:

bide şu festival nerde nasıl gidilecek ya :silent:

aynen aygül anam vuracak beni :p

festivalden sonraya alınması daha mantıklı çocuklar, hem katılım yüksek olur hemde org öncede nyapılmış olur..

:rendeer:

şuan cok güzel bir hava var dısarda yagmur ve toprak kokusu.....:cat::cat:

haklısın hava şimdi çok güzel ama o riski göze alamayız. 3-5 kişi olsak anlık karar verilebilir. fakat bu kalabalıkta yagmura yakalanmak ciddi sorunlar yaşamamıza sebep olur :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 PM ----------

anlayışınız için teşekkürler :rendeer:

haklısın hava şimdi çok güzel ama o riski göze alamayız. 3-5 kişi olsak anlık karar verilebilir. fakat bu kalabalıkta yagmura yakalanmak ciddi sorunlar yaşamamıza sebep olur :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 PM ----------

:wiinkk: katılım da artış olacak :cherry::cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

caglacım simdiki havayı söyledım suan dısarda olcaksın ve gezeceksın.o kokuyu cekeceksın içine.gezi için demedım zaten iş dolayısıyla gelemıodum...:cat::cat:

:wiinkk: katılım da artış olacak :cherry::cherry:

anlaşıldı geliyosun :wiinkk:

caglacım simdiki havayı söyledım suan dısarda olcaksın ve gezeceksın.o kokuyu cekeceksın içine.gezi için demedım zaten iş dolayısıyla gelemıodum...:cat::cat:

evet hava çok güzel ve ben çalışıyorum :p

Ben bilmem BEN yokum onu bilirim :)

neden yoksun :pale:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar