- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba,
Evimize yakın Burger King var ve arasıra sipariş yemek siparişlerini buradan yapmaktayız. Hizmetleri oldukça iyi, yemeklerden de memnunuz, yemeği getiren arkadaşlarda haliyle motosikletle geliyorlar. Yemekler hızlı gelsin diye de bir beklentimiz yok, sonuçta hızlı yemek getirme vaatleriyle motosikletçi arkadaşlar kaza riski yaşıyorlar.
Dün yemek sipariş ettiğimiz günlerden biriydi, yemeği getiren arkadaşın sağ veya sol kolunun (tam hatırlamıyorum) 20 cm kadarlık kısmı yerde sürtünmekten kıpkırmızı olmuş ve kan toplamıştı. Geçmiş olsun motordan düştünüz galiba dedim ve önüne aniden kedi çıktığını bu sebepten düştüğünü söyledi. Bende, "dirseklik vermiyorlar mı?" dedim, arkadaş var ama ben takmıyorum dedi
ale: Bende kötü olmuş kolunuz taksanız iyi olur dedim, cevap olarak gerek yok bu kadardan birşey olmaz, zaten motor küçük gibisinden laflar söyleyip gitti. Hızlı yemek getirme vaadinde bulunupta insanların canını tehlikeye atan yemek firmalarına karşıyım fakat bu durumda yemeği getiren arkadaş suçlu. Anlıyorum havalar sıcak, bütün gün motor üzeinde yemek taşıyorlar ama canlarının kıymetini de bilmeleri gerekmez mi? Arkadaşın kolu belki uzunca bir süre ağrıyacak, o izde kalacak ama hala korumaların gereksiz olduğunu düşünüyor. Ben de bu sıcakta hergün motor kullanıyorum ve mont, dizlik, sırtlık, eldiven, kask full korumayım. Bende sıcaklıyorum ama daha önce bir arkadaşın dediği gibi, "korumaların sebep olduğu sıcaklık, aslfatın yanıcı sıcağından daha iyidir":cat:
Evimize yakın Burger King var ve arasıra sipariş yemek siparişlerini buradan yapmaktayız. Hizmetleri oldukça iyi, yemeklerden de memnunuz, yemeği getiren arkadaşlarda haliyle motosikletle geliyorlar. Yemekler hızlı gelsin diye de bir beklentimiz yok, sonuçta hızlı yemek getirme vaatleriyle motosikletçi arkadaşlar kaza riski yaşıyorlar.
Dün yemek sipariş ettiğimiz günlerden biriydi, yemeği getiren arkadaşın sağ veya sol kolunun (tam hatırlamıyorum) 20 cm kadarlık kısmı yerde sürtünmekten kıpkırmızı olmuş ve kan toplamıştı. Geçmiş olsun motordan düştünüz galiba dedim ve önüne aniden kedi çıktığını bu sebepten düştüğünü söyledi. Bende, "dirseklik vermiyorlar mı?" dedim, arkadaş var ama ben takmıyorum dedi