[Adana - MT]

herkese iyi geceler diliyorum. sağ salim Kaş'a kadar geldik. yolda bizi arayan tüm arkadaşlara teşekkürler. yolculuk gayet güzel ve eğlenceli geçiyor. tabi arada bazı sıkıntılarımız olmuyor değil. mesela gökhanı sürekli kaybediyoruz. adam alıp başını gidiyor. mustafa abi boyuna kulağına vuruyor (alıntı; züğürt ağa) ama idare ediyorum. kalın sağlıcakla.

buarada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyoruz.

Adana İl Temsilcisi
herkese günaydın.

arkadaşlar,bildiğiniz gibi uzun süredir gezi yapmadık.bu arada kurtlarımızda epey çoğaldı.bu çevrede,gezilecek yerleri,hemen hemen gördük.dün akşam HALUK albayımın bir önerisi oldu.hep duyupta bir türlü göremediğimiz,Dünyaca meşhur,KAPUZBAŞI şelalesi.yalnız bu hafta sonu için değil,önümüzdeki hafta sonu için(18-19 temmuz) önerildi.c.tesi-pazar yapılması tavsiye edilen bir rota.mesafenin 300 küsür km. olduğu söylendi.orada istersek kamp yapılabilirmiş,istersek bungalow tarzı kalınacak yerler varmış.bu konuyu fikir ve katılımlarınıza sunuyorum,ne dersiniz ?

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar :cherry:

Bora
, bahsettiğine yeri bende gelmek isterim, ancak 18 temmuz cumartesi çalışdığım için gelemiyeceğim.
Bu pazar nereye gidiyoruz....... :silent:

Adana İl Temsilcisi
muzaffer,sorun değil,bir sonraki haftaya da ertelenebilir.güya akşam konuşuruz diye düşünmüştüm ama olmadı.günübirlik olarak ta,G.ANTEP denildi akşam.hem boğaz hemde kültür gezisi gibi yani.başka öneriler....

Son düzenleme:
Fuat Ustam dün akşamki konuştuğumuz parça aşağıdaki değilmi?

FreeWheel1.jpg

FreeWheel2.jpg

Bunun göbeği mile sıkımı geçiyor? Nasıl çalışıyor anlat sana zahmet...

adana mt ve gezideki arkadaşlar günaydın, pozantıdan selamlar. uzun süredir mtye yazmadım ama bir şekilde takipteyim.
Geçenlerde bizim hastaneden bir arkadaş mıdık tarafında bir yerden sazan balığı ile yılan balığı tutmuş mangalda acayip oldu, yerken aklıma direk Demir Gürsel hocam geldi. Gürsel abi seyhanda balık bırakmamışsın yav. evi adanaya taşırsam senle gideriz, bende severim el oltası ile balık tutmayı.
bu arada gezideki arkadaşlar, şimdiden bayağı yol yapmışsınız iyi gezmeler, iyi eğlenceler.

Zafer bu saaten sonra usta olmaya niyetlendin galiba :cyclopsan

Bora Maraş için bir liste oluştursana, bakalım kimler geliyor ???

Herkeze iyi günler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:27 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:26 AM ----------

herkese günaydın.

arkadaşlar,bildiğiniz gibi uzun süredir gezi yapmadık.bu arada kurtlarımızda epey çoğaldı.bu çevrede,gezilecek yerleri,hemen hemen gördük.dün akşam HALUK albayımın bir önerisi oldu.hep duyupta bir türlü göremediğimiz,Dünyaca meşhur,KAPUZBAŞI şelalesi.yalnız bu hafta sonu için değil,önümüzdeki hafta sonu için(18-19 temmuz) önerildi.c.tesi-pazar yapılması tavsiye edilen bir rota.mesafenin 300 küsür km. olduğu söylendi.orada istersek kamp yapılabilirmiş,istersek bungalow tarzı kalınacak yerler varmış.bu konuyu fikir ve katılımlarınıza sunuyorum,ne dersiniz ?

Bora abi bende iki odalı bir cadır var isterseniz ama motor ile gitmez çok büyük.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 AM ----------

herkese iyi geceler diliyorum. sağ salim Kaş'a kadar geldik. yolda bizi arayan tüm arkadaşlara teşekkürler. yolculuk gayet güzel ve eğlenceli geçiyor. tabi arada bazı sıkıntılarımız olmuyor değil. mesela gökhanı sürekli kaybediyoruz. adam alıp başını gidiyor. mustafa abi boyuna kulağına vuruyor (alıntı; züğürt ağa) ama idare ediyorum. kalın sağlıcakla.

buarada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyoruz.

yolunuz açık olsun hocam

Adana İl Temsilcisi
yusuf teşekkürler resimler için,muhakkak buraya yatılı gidelim.
muzaffer,şuan maraşla yazışıyorum,gezilecek yerlerle ilgili bilgi için,haber bekliyorum bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar