motor alıyorum yardım edin tavsiyeler neler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar scooterimi satıp kınroad marka çin malı bi chopperle anlaştım 2650 lira sizce pahalımı kredi kartına çektirecem motor sadece 800 km de 2,5 aylık sıfır ayarında üzerinde toz yok ne dersiniz bu para bana ağır geldi ödeme güçlüğü çekecem ama dişimi sıkmaya çalışacam sizce pahalımı 8oo km de olduğunuda hesaba katın çin malı için 10 bin km de mi yoksa sıfırmı çok farkediyo honda için belki 10 bin laf değil ama çinli için 10 binde ise motor eski demek yıpranıyo bu motor 800 km de motor bile tam açılmamış cillop

Hocam sana tavsiyem hiç bulaşma, 2800-3000 ödemeyi göze alıyorsan gidip CBF150 al derim."onun tipi bana döre diil" diyorsan,sen bilirsin.

hocam senin motorunun aynısından bende var 3 hafta önce 750 tl ye aldım. biraz masrafı var (200 tl kadar ) motor güzel ve kaslı birşey fakat okadar para etmez. Eğer okadar vereceksen git honda yamaha falan al yok eğer illa bu tarz birşey alacaksan 1000 - 1500 tl gibi çok temizlerini bulabilirsin.

Eğer nakitim yok kredi kartı olması gerekli diyorsan kartla satanlarda var.

Yok eğer ben yeni istiyorum diyorsan o motorun ikinci elde edeceği değer 2000 tl den fazla etmez. Düşün işte ikinci elleri 1500 tlye satamıyorlar. Ben 750 tlye aldım

Bak benim motor bu.

sewdam028.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar scooterimi satıp kınroad marka çin malı bi chopperle anlaştım 2650 lira sizce pahalımı kredi kartına çektirecem motor sadece 800 km de 2,5 aylık sıfır ayarında üzerinde toz yok ne dersiniz bu para bana ağır geldi ödeme güçlüğü çekecem ama dişimi sıkmaya çalışacam sizce pahalımı 8oo km de olduğunuda hesaba katın çin malı için 10 bin km de mi yoksa sıfırmı çok farkediyo honda için belki 10 bin laf değil ama çinli için 10 binde ise motor eski demek yıpranıyo bu motor 800 km de motor bile tam açılmamış cillop

800 km motor neden satılıyor:silent:
Bence okadar parayı ödeyebiliyorsan bikaç yüz daha ekle kendini kanıtlamış bi cruiser motosiklet al. Hem sıfır km hemde taksitle aşağı yukarı o fiyata alabilirsin:cat:

pahalı. çinli ve 200-250cc vitesli bir motosiklet alacaksan scooterinin üzerine 750'den fazla verme. takasa giren olur mu bilmem. satabiliyorsan önce scooteri elden çıkart. gerisi kolay.

Satıcı gerçekten iyi fiyat çekmiş sana. Sakın çılgınlık yapma.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alma bence

kesinlikle bulaşma 2650 ytl ne demek yahu ? 300e tamamla 535 yamaha al..Hem marka alırsın hem 500lük makine..Yada ne bilyiim regal raptor al..olmadı keeway 250lik al..al bişiler ama yazık günah paraya..

ya şu çin makinalara bulaşmayın kardeşim neresi mantıklı şimdi 2650 ona vereceğine kapı gibi viragolar yatıyo internette kapı gibi rebeller yatıyo scooter ınıda sat çin motoruna verceğin parayıda koy üstüne git al viragonu nesilden nesile binin katır gibi motor hiçbi sorun çıkarmaz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar