Motorculara Ait Sadece Motor hakkında Bir Radyomuz Var Artık

DJ olacak arkadaşlarla ilerki günlerde bir araya gelerek bu konuyu konuşucaz. Tabiki DJ ihtiyacımız var. Bu konuda kendini yeterli gören arkadaşlarla bir bir karşılıklı konuşarak bu konunun üstesinden gelicez.

İlgi gösteren ve iyi dileklerinize teşekkürler. Ben radyoyu kurdum ama hep birlikte tüm motosiklet grup ve kuruluşları el birliği ile yaşatıcaz inşallah. Bu radyo kimsenin malı değil tüm motosiklet çamizsının hiç bir kuruluş ve gruba bagımlı değil ve olmaması içinde elimden geleni yapacağim.

Vatana Millete ve 2 TEker Gönüllülerine Hayırlı olsun. Bu İşlere Yıllarını Vermiş Biri Olarak Size Gerek Yayın Gerekse Jingle açısından yardımcı olabilirim derkunt abi. Ayrıca haftada Bir Veya Birkaç günde Yayın alabilirim..

Tekrardan iyi Yayınlar...

Bence de winamp olarak da olsa, daha iyi olur.

winamp danda dinleniyoruz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 PM ----------

Vatana Millete ve 2 TEker Gönüllülerine Hayırlı olsun. Bu İşlere Yıllarını Vermiş Biri Olarak Size Gerek Yayın Gerekse Jingle açısından yardımcı olabilirim derkunt abi. Ayrıca haftada Bir Veya Birkaç günde Yayın alabilirim..

Tekrardan iyi Yayınlar...

Her türlü yardıma açığım vede işin açıkcası ihtiyacımda var. Sağol görüşelim bu konuları.

Ufak tefek aksaklıklarla ilk gecemiz mükemmel geçti. Kısıtlı repertuarımızla istekleri karşilamakta zorlandık. Ama çok istek alan Bulusuzluk Özlemi, mor ve ötesi isteklerde başı çekti arşivimizde bu grupların CD si olmadığı için yerine getremedik. Ancak Cuma akşamı Bu CD leri edinmiş olarak sizlere bol bol dinleticem. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.

Çok sevindirici bir gelişme.İnşallah yayını daim olur.Güzel yol şarkıları bekliyoruz artık.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burdan istek alıyo musunuz? :D Müzikler çok güzel,Winampla uğraşmıyorum :)

Hayırlı uğurlu olsun, yayın formatı güzel.
İnşallah devamlı olarak yayında kalır.

Hayırlı uğurlu olsun, yayın formatı güzel.
İnşallah devamlı olarak yayında kalır.

Şu anda 7 gün 24 saat müzik yayını devam ediyor. Akşamlarıda Saat: 21:00 la 24:00 arasında canlı yayın yapılıyor.

Yayın formatını begendiğinize sevindim. Sitede yayınla ilgili bir anket var. O anket ile hangi tür müzige ağırlık vereceğimzibelirlicez. Bu nedenle anketi cevaplarsanız sevinir ve sizlere sizlerin beğendiğiniz müzikleri çalabiliriz.

www.radyomoto.com

Tüm dost ve arkadaşlarımın iyi dilerlerini teşekkür ederim.

Öncelikle hayırlı olsun dj alımı varsa talibim yani :cherry: Bu arada sitedeki oto player firefox u desteklemiyor bilginize :wiinkk:

Evet canlı yayın için Dj alacağız tabiki. Bu işi hobi olarak yapacak bu işlerden anlayan arkadaşlaa kapımız açık.

Bildiğiniz gibi radyomuz İnternet üzerinden yayın yapmakta.
Adresi: www.radyomoto.com
Radyo yayınları ve gelişmeleri haber vermek için de bir facebook grubu kurduk, eger radyomuzu yayın akışı ve diğer gelişmelerden haberdar olmak isterseniz, facebook grubumuza üye olunuz.

Facebook Grup adresi:
http://www.facebook.com/home.php?#/g...d=108337287405

Saygı ve Sevgilerimle

she

Ben motorun üstünde dinlemek istiyorum. Frekansı yokmu?

Hayirli ugurlu olsun.

Zamaninda köprünün üstünde durup, motordan inerekten fotograflarimizi ceken Derkunt Bey'e de cok tesekkurler, super bir fikir hayata gecmis, ne mutlu bize.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fırsat buldukça dinleyeceğim, hatta dinlemeye başladım bile :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar