Yani oda var,hayırlısı ile şu ehliyeti de aldımmı artık tırsarak gezmem 
Hayatın tatlı sürprizleri bunlar.
Motoru nereden aldığın değil hangi ustaya gittiğin önemli. Sonuçta hepsi aynı yerden geliyor ve hepsinin fiyatı sabit. Ben Aydınlık Kahveci Mondial'den almıştım ama bu sene kapandı(geçen hafta). Tabi iyi bir ustası olmadığı için servise başka bir yere götürüyordum. Orasıda yetkili servis olduğu için garantisi bozulmamıştı.
Satın almak için fazla seçeneğin yok bildiğim kadarıyla Ulus 'ta Çayıroğlu'nda var. Servis işine de aldıktan sonra bakarız.
Hayırlı teskereler.![]()
Yani oda var,hayırlısı ile şu ehliyeti de aldımmı artık tırsarak gezmem![]()
Hayırlısı ile alırsın inş ehliyetini, bende araç kullanırken ehliyetsiz durumlarda polisi görünce çok tırsardım, ehliyeti aldığım gün polislere nispet yapar gibi etraflarında geziyodum arabayla hiç bakmıyodular bile, psikolojimi bozmuştu bu tırsma meselesi, ama busefer hataya düşmedim motoru almadan ehliyeti aldım :cat:
Hayırlısı ile alırsın inş ehliyetini, bende araç kullanırken ehliyetsiz durumlarda polisi görünce çok tırsardım, ehliyeti aldığım gün polislere nispet yapar gibi etraflarında geziyodum arabayla hiç bakmıyodular bile, psikolojimi bozmuştu bu tırsma meselesi, ama busefer hataya düşmedim motoru almadan ehliyeti aldım :cat:
bugün ehliyet sınavına giderken motor bi stop etti dahada çalışmadı,Benzin bitti herhal dedim bitmemiş daha 1 ltden fazla var,kalmış sınava 30 dk. deliriyorum.
Kızgınlıktan motorun benzin deposuna öylebi yumruk attım ki depo içine çöktü.200 mt gerimde de polisler motorları çeviriyor bende zar zor geçmişim(ehliyetsiz motor sürüyorum ama elbise kast full)
neyseki dayım hemen geldi yardır yardır gittik anca yetiştim sınava.
Artık soğudum motordan.
İşime yarayacağı zaman beni ortada bırakan motr motor değildir bide o kdar bakıyorum özen gösteriyorum...
arkadaşlar hepinize merhabalar. aranıza yeni katıldım. buradaki tüm mct kullanan dostlara aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum. ben kuvvetli bir egzoz sesi istiyorum. ama kulağı rahatsız eden cinsten değil. derinden,boğuk bir kuvvetli egzos sesi. 250 Mct'de bu sesi elde etmek için neler yapılabilir? Bu konuda hiçbir bilgim yok. Egzozu komple değişmek mi icap eder? Ek bir parça veyahut farklı bir işlem mi?
Bu konuda beni aydınlatırsanız çok mutlu olacağım.
şimdiden çok teşekkür ederim..
Bizim düldülde bu işte napalım ayamızı yerden kesiyo işte gerçi son hali bu değil ama olsun onuda daha sonra yayımlicam.
![]()
![]()
![]()
![]()
http://img19.imageshack.us/i/img0015xqn.jpg/
deponun şeklinden ve benzin çıkışlarının konumlarından dolayı motorun içinde 1 lt ye yakın benzin kalmakta. deponun üstüne çıkıp tepinsende yapacak bişey yok. Sen deponda yeterli benzinle gezmesen olacağı budur kardeşim. Bu arada gidebildin mi Red Zone 'a
senn duldulde cok caf caflı guzel olms amakaca maal oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:28 AM ----------
bu motorla uzun yol yapan arkadaslar goruslerını yazabılırmı bende almayı dusunuorm
Evet dün akşam gittim.Ordakiler gerçekten işin ustası.
Herkese tavsiye ederim arka dişliyi 32 olanla değiştirin , çok farkediyor motorun gidişi.
Boya 450 maal oluo işte eksoza fazla bişi gitmio zaten depo ve kapaklar boyanınca pek fazla bişi yapman gerekmio
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:55 AM ----------
Rampada çıkarken denedinmi hacım kaçla çıkıo dik rampada
Valla servisin orda öyle bi dik rampa vardıki orayı 2.vitesle bile çıktım.Bakmayın millet diyor çekiş azalıyor filan diye, ben pek bi fark göremedim ama yüksek devirlerde motor çok rahatladı artık
Hacım Orj. 34 dişliOrjinal kendininki kaç dişli hacım sorması ayıp olmassa