Metal müzik dinleyen arkadaşların yardımına ihtiyacım var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hiçbirine katılmadım,düşünmüyorum da pek.:mrgreen:Beleş olsa belki :p eğlen ama kötü çocuklarla arkadaşlık etme,şeker verirlerse alma,gazoz verirlerse içme :cherry::p bekliyoruz fotoları :)

peki. yanlız şöyle ufak bir detay var.orda gazoz bize beleş şeker,çerez ve yemek de beleş :p
sen giden biri varsa onlara söyle benden kimse gazoz şeker ve bilimum yicek maddesi almasın:queen:

Son düzenleme:
peki. yanlız şöyle ufak bir detay var.orda gazoz bize beleş şeker,çerez ve yemek de beleş :p
sen giden biri varsa onlara söyle benden kimse gazoz şeker ve bilimum yicek maddesi almasın:queen:

Aman tanrım,tehlikeyi içimizde barındırıyormuşuz meğer :cyclopsan:cyclopsan:p İyi ki ben gitmiyorum,giden tanıdıklara da resmini göndereyim uzak dursunlar :queen: Olcaaaaaaaan,olcaaaan,kırmızı alarm kırmızı alaarmmm :queen:

Selam dostlar kötü bir şans eseri arşivimin %90 ı yok olmuş durumda:pale:.sizden ricam elinde listesini vereceğim grubun albümleri olan ve bana ulaştırabilecek dostlar yardımına ihtiyacım var kargo cd ücreti ne ise verilir.şimdiden teşekkür ederim:rendeer:

kreator coma of souls harici tüm albümler olur
sentenced crimson albümü hariç hepsi olur
Death bütün albümler olur
Rottinchiriste hepsi olur
Amorphis
Anathema
moonspell
darktranqality
Annihilator
Coroner
açıkçası doom,trash,deat,speed trash hepsi olur
şimdiden yarımlarınız için teşekkür ederim.
Not:Konuda geyik yapmayalım yapanları uyaralım:p

Teror bu konuda sana yardımcı olsam , doğum günümde verdiğin 5 günlük hediyeyi de cd tutarına eklesem anlaşabilirmiyiz acaba :p

Teror bu konuda sana yardımcı olsam , doğum günümde verdiğin 5 günlük hediyeyi de cd tutarına eklesem anlaşabilirmiyiz acaba :p

5 gün değil 3 gün bu biiir:mrgreen:
cd tutarından kastın nedir bu ikiii :p
fiş almazsak son ne olur bu üüüç:rendeer:

5 gün değil 3 gün bu biiir:mrgreen:
cd tutarından kastın nedir bu ikiii :p
fiş almazsak son ne olur bu üüüç:rendeer:

5 gün gibi geldi bana o derece :p
Cd tutarından kasıt bir emekle toplanan o güzelim albümleri başka bir şahısa aktarırken cebimde hissetmek istediğim şişkinlik :p

sen sağlam bir karışık yap ortaya şöyle en balat albümlerden yaparız bi güzellik:p

Super Moderator
Aman tanrım,tehlikeyi içimizde barındırıyormuşuz meğer :cyclopsan:cyclopsan:p İyi ki ben gitmiyorum,giden tanıdıklara da resmini göndereyim uzak dursunlar :queen: Olcaaaaaaaan,olcaaaan,kırmızı alarm kırmızı alaarmmm :queen:
::sas::Nayır, nolamaz... Direkten döndüm adeta:p Bir fotoğrafını gönderir misin teror'un:cherry:, kimden korunacağımı bileyim...:)

Korkmaya gerek yokmuş, teror içlerindeki İskoçyalı olacak, iyi o, kardeş kardeş:) hatta biraz daha yüzeysel bakarsak yiyecek, içecek sponsoru bile diyebiliriz:p

Tequ ben de talibim o arşive, kaç gün versem anlaşırız?:p

::sas::Nayır, nolamaz... Direkten döndüm adeta:p Bir fotoğrafını gönderir misin teror'un:cherry:, kimden korunacağımı bileyim...:)

Korkmaya gerek yokmuş, teror içlerindeki İskoçyalı olacak, iyi o, kardeş kardeş:) hatta biraz daha yüzeysel bakarsak yiyecek, içecek sponsoru bile diyebiliriz:p

Tequ ben de talibim o arşive, kaç gün versem anlaşırız?:p
Seni Mck finanse edecek bi görüşüver :p
sen sağlam bir karışık yap ortaya şöyle en balat albümlerden yaparız bi güzellik:p

Yada vazgeçtim para mara istemiyorum . Kendini 3 gün forumdan uzaklaştırırsan anlaşırız :p

Tequ tamam anlaştık sen malı gönder gerisini merak etme arşivi sağlam bulursam 3 değil 5 gün feda olsun:p

Super Moderator
mCk'da müzik arşivi bulunmaz, onu geç:p Zaten olsa bile, Gürkan çıkarımı azaltmış oldu, 1 güne kısaltarak:p
3 gün, 5 gün, ne kadar istersen, seninle anlaşalım biz...::winkwink

Arkadaşlar şansa bala bulduğum Serenades cd si vardı bi tane kayboldu. Bunula birlikte bulunması zor olan gruplar Embraced ve At Dawn They Sleep (bulunması imkansız gibi birşey) grubu. Bulabilirseniz haberim olsun lütfen.

Super Moderator
Teklif yükseltmece mi var, sınırsızı öneren alır gider..:p

Super Moderator
Sana sınırsız, ben de üzüntümden bir gün falan girmem...:p

Super Moderator
Evet, evet...::winkwink Kabul et sen teklifimi...

Bundan sonra öyle 3 günlük 5 günlük üyeliklerle uğraşmaya gerek yok:p, direkt sınırsız yapayım ben seni...::winkwink

Ben malı görmeden kılımı kıpıdatmam:bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar