recep abi bak sana şöyle söyleyeyim, cbf 150 ile arasında 15 km var diyorsun, tamam cbf 150 ile 120 km hıza normal çıkıyor, cbf 250 ile de 135 km hıza çıkıyor, düz yolda fakat bunları ben söylüyorum ki ben çıktıgım için,
ancak sana şöyle söyleyeyim, geçenler de arkadaşın biri polo almış 75 beygir gücünde 1 aydır benimle kafa buluyor, ben sizi geçerim alırım anahtarınızı feşen diye, bir akşam denk geldi al gel dedim arabayı kuzende vardı hatta yanımda, ben arkadaşın arabaya bindim, kuzen ise arabanın 3 metre yanında durdu, bizim burda kapalı bir yol var 4 km boyunca, çıktık oraya, olay burdan sonra başlıyor zaten, kuzen solumda cbf 250 ile arkadaş ile ben arabada.
ben tam 3 den geri sayacaktım, arkadaş camları kapadı, bir de el frenin ordan bir düğmeye bastıki ne oldugunu anlamadım, ne düğmesi o dedim bekle görürsün şimdi dedi,
ben 3 2 1 dedim kuzen bir kalkış yaptı direk 5 metre fark attı, arkadaş ise 4 e atana kadar benim kuzen 120 km hızı buldu, 140 km hıza geldigimizde kuzen ile aramızda 3 arabalık yer vardı ki ikiside bıraktı gazı,
sonra bizim arkadaş demezmi len ne motosiklet miş beee,
neyse ben size dondurma ısmarlıycaktım zaten dedi.
geçenlerde bakırköy sahil yolunda alfe romeo ile kapıştım öylesine denk geldi,
ışıklarda duruyoruz, adam ile göz göze geldik baktım yeşilin yanmasına az var adamın arabasıda faşa eksozdan o biçi,m ses geliyor, neyse bende ara gaz verdim tam yeşil yanıdıgında ben bi kalkış yaptım adamın ön tekerleri boşe döne döne geldi ikinci ışıklarda durdum yine yanıma geldi, adam baktı bana kafasını direksiyona dayayıp hazır ol vaziyeti aldı,
dedim sen görürsün, yeşilin yanması ile benim fırlamam bir oldu, zaten yolda bizden başkası yok saat gece 01:00 di.
3 4 km sonra ışıklarda yine denk geldi, yanıma geldi ya senin bu motosiklette amma hızlıymış he dedi,
yok be abi dedim en ufakları dedim bu, sonra bastı gitti, yani dedigim araba 130 beygirlik alfe romeo, beni 120 km hıza kadar geçemiyor.
he bunları niye mi anlattım başımdan geçenler diye anarsanız anısı daha iyi olur.
diyeceğim şu ki kullananlar memnun, cbf 250 almadan çnce bu başlgı görmüştüm, geçenler de aklıma geldi aradım buldum birde denemesini yaptıyım dedim,12 sanşyede çıkmaması gerekiyor dedim, ve ben 6 kere denememe rağmen 8 saniyede 100 km hıza ulaştım.
cbf 250 150 beygir bir arabaya kalkışta kafa tutacak kadar tork'lu bir makina,
ben sadece bunun iddasını yapıyorum,
o beni ben onu geçerim iddasını değil.
recep abi bu lafın için seni teessüf ederim yani.

içimde kalan bir gezi idi cbf 250 ile dağa bayıra çıkmak,
bu lafın ile içimdeki bu gezi isteğini alevlendirdin.