bizim makineler***gölhisar15***

Konu başlığından İçerik belli olmuyor ki,bakmayayım,

Bana çarpamazsın elbette,o dolaylı,mecazı bı anlatımdı,Ben kanunlara,yasalara karşı bukadar rahat tavır sergilemenize nazaran belirtide bulundum,Bu motoru ister sür,İster sürme,Ortada bi resim var ve Bu yazılarda bu resme olan yorumlar,eleştirilerdir.

Burası mesaj sayısını doldurmaya yönelik forumlardan olsa,emin ol bütün mesajlar şu şekilde olurdu ''Ellerine sağlık,Güzel paylaşım'' sen bu şekilde yorum okumaktan zevk alcaksan,Ben bişe demiyorum.Sen resimlerine yapılan yorumlara laf yetiştirmeye çalışacağına,Bu yorumlardan bişeler çıkart,

ne çıkarcam ya hep aynı şeyler hey ALLAH IM tabi sizin altınızda var lüks motorlar biz böle bişi yaptık mı suç oluyo ben size bişi demiyom haklısınız ama yapmadımız şeyleri yapıyomuşuz gibi bize diyosunuz hem bide bi arki diyo hani motorda sinyal falan zaten bu motorlarda doğuştan sinyal yok hem bizim burda sinyale de gerek yok kasaba doru düzgün yolu yok be :pr:

cuplar güzel olmuş hocam.

fakat o yan pannellerdeki koruma demirleri biraz abes göstermiş sanki. onları da renklendirseniz şelkil bi şeyler çıkarsanız piyasaya :)

bence gayet hoş olmuş.... ben çok seviyorum böyle 2 zamanlı sahibini düşünen motorları... al bi moblet git yolda tamir et diyede bi söz var...

şahsen sizin makineleri bişeye benzetemedim gereksiz oldugunu düşünüyorum..
yinede emeginizee saygım var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar