(MT İZMİR) 03.07.2009 Kuyucadısını karşılıyor

Prensesmi usta bi yanlışlık olmasın :cyclopsan:):queen:Yoksa yanlış kişiyimi karşıladınız.:cyclopsan:queen:

YOK ARKADASİM DOGEU KİŞİYİ KARŞILADIK HİÇ ÖLE AKSİ TAVIRLARI YOKTU GAYET SEVİMLİ SICK KANLI ESPRİLİ BİRİYDİ ÜZMEYİN SAKIN ONU:queen::queen: O KDARDA ISRAR ETTİK GİTME GEL SEN BİZİM CADIMIZ OL DEDİK AMA DİNLEMEDİ BİZİ:queen::rendeer:
bi tanedir o bir tane seviyoruz cadımızı biz:rendeer:

Bizim dayıoğlunun nişan işi yatarsa bende geleceğim inşallah sizle.:cat:

ararsın usta:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 PM ----------

YOK ARKADASİM DOGEU KİŞİYİ KARŞILADIK HİÇ ÖLE AKSİ TAVIRLARI YOKTU GAYET SEVİMLİ SICK KANLI ESPRİLİ BİRİYDİ ÜZMEYİN SAKIN ONU:queen::queen: O KDARDA ISRAR ETTİK GİTME GEL SEN BİZİM CADIMIZ OL DEDİK AMA DİNLEMEDİ BİZİ:queen::rendeer:

istanbulun ihtiyacı var ona :rendeer:

Keşke biraz daha ısrar etseydiniz.:p:mrgreen:

Moderatör (forrap)
Tanıştığımıza memnun oldum Çağla.
Kısa süreli de olsa seni görmek güzeldi.
Yine bekleriz..

Tanıştığımıza memnun oldum Çağla.
Kısa süreli de olsa seni görmek güzeldi.
Yine bekleriz..

Cadı ile malesef tanışamadık ama yine hoş gelmiş ve gitmiş diyelim:rendeer:

Sana da kocaman bir hoşgeldin Tuncerim:rendeer::rendeer:
Allah hayırlı teskereler nasip etti sana da....Tüm ailene selam ve gözünaydınlarımı ilet lütfen.

Bir allahın kulu fotoğraf çekmemişmi... :)

bende sorayım dedim yoksa inan mıcam cadının oraya gittiğine he:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:46 PM ----------

arıyorum bu cadı telefonu açmıyor kayboldu heralde:silent:

bende sorayım dedim yoksa inan mıcam cadının oraya gittiğine he:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:46 PM ----------

arıyorum bu cadı telefonu açmıyor kayboldu heralde:silent:

Kayıp topiğini açayımmı.Cadı kaybolmuştur .Bulanlar insanlık namiyetine Mt ye haber vermeleri rica olunur diye.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar