Kaynaşma

kayınço diyorum akrabalık soruyosun aygül süpersin..

Hoşbulduk Kadir kardeşim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:12 AM ----------

Harbi süpersin Aygül :)
Sizde enişte-kayınço akraba olmuyor mu yoksa :)

ya bakın ikinizide döverim he :p

bizde onlar akraba oluyorda ben sizin tanısmanızı biliyorum ondan şey etmiştim ::miiz::

bu arkadaş benim kayınçodur ona göre yeni üye kaydı falan filan aklınızdan bilem geçirmeyin...

adamın başına senin gibi enişte düşmüş len daha bizim uğraşmamıza gerek varmı sence.....:queen::queen::queen::queen:
zaten zavallı kardeşim tanımıyorum daha seni ama anlıyorum...:wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

bizde onlar akraba oluyorda ben sizin tanısmanızı biliyorum ondan şey etmiştim ::miiz::

akraba olduğumuzu tanıştıktan sonra öğrendik biz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:19 AM ----------

adamın başına senin gibi enişte düşmüş len daha bizim uğraşmamıza gerek varmı sence.....:queen::queen::queen::queen:
zaten zavallı kardeşim tanımıyorum daha seni ama anlıyorum...:wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

eniştem bir tane baba laf yok :queen::queen::queen::queen:

nan temel kaşınma olum bak bizim kavimde yavaş yavaş kalabalıklaşıyo...

döversin döversin...

akraba olduğumuzu tanıştıktan sonra öğrendik biz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:19 AM ----------

eniştem bir tane baba laf yok :queen::queen::queen::queen:

biliyorum hacı zaten bu cemden 2 tane olsa bırak istanbulu ..dünya kaldırmaz...:queen::queen::queen:

nan temel kaşınma olum bak bizim kavimde yavaş yavaş kalabalıklaşıyo...

döversin döversin...

kalabalık iyidir cem....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar