Motosiklet festivalimi demek isteniyor acaba?? hemde tam international. yari ingiliz yari almanca..bu festival türkiyede olduguna göre Türkce yazilabilirde bence.Neyse yinede iyi Bikerfestler dilegiyle.:cat:
liste yapılırmı bilmem ama siteden epey giden arkadaşımız olacak :cat:
ARBORETUM 'da yapılacak olması bir Yalova'lı olarak beni çok düşündürüyor. Deniz görmez, etrafı duvarlarla kaplı atıl bir alan. Nedendir bilinmez sahilinin, yaylasının ormanının bol olduğu bir kentte böyle bir alan seçilsin.
ARBORETUM 'da yapılacak olması bir Yalova'lı olarak beni çok düşündürüyor. Deniz görmez, etrafı duvarlarla kaplı atıl bir alan. Nedendir bilinmez sahilinin, yaylasının ormanının bol olduğu bir kentte böyle bir alan seçilsin.
Lucas :rendeer:
Nasıl bir yer seçilirse seçilsin
Çölün ortasında dım dızlak bir yerde olsa geleceğim
Bende veya mototumda bir sıkıntı olmazsa oradayım ...
bu kadar diyorum![]()
Lucas :rendeer:
Nasıl bir yer seçilirse seçilsin
Çölün ortasında dım dızlak bir yerde olsa geleceğim
Bende veya mototumda bir sıkıntı olmazsa oradayım ...
bu kadar diyorum![]()
kötü bir yerse neden gelelim ki. Maksat Yorgunlugumuzu atmak ve dostlarımızla birlikte güzel anlar yaşamak. Deniz Yoksa Yeşillik Yoksa NEzih Bir ortam yoksa neden gelelim.. Yalovadaki arkadaşlarımın tavsiye etmediği yere ben nasıl geleyim ki :silent:
Sen gitte kötü seçilmiş bir festivalin nasıl rezil oldugunu öğren.
Önce altyapı sağlanmalı. Çevre guzelliği ve etkinliklerle de insanlar meşgul edılmeli.
Ama atıl bir alanda sivri sinek mücadelesini etkinlikten sayıyorsan ve eğlenceli buluyorsan bu yazıyı unut.
Yeşillik,Ağaç,Gölge
Deniz,Kum,Kızlar v.s. evet festivali festival yaparlar.
Ama asıl Festivali ARKADAŞLARIN muhabbeti yapar ...
Naçiz hane benim fikrim...
Daha iyi olabilirmiydi elbette tabiki olabilir...
Her bir şeyin daha iyisi yapılabilir.![]()
abi bi karar verme zamanı süre az kaldı biliyorsunuz bu hafta bi karar verelim![]()
Sen daha karar vermedinmi hacı ....![]()