Mondial Mondialin Pizzacılara özel Mondial 125 UPM modeli [Yeni]

Böyle Pırpırlar çok hoşuma gidiyor nedense bilmiyorum fakat pizzacılara özel bir tasarım olmuş daha çok kullanıcı için :cat:

Fiyatı baya bi uçuk :mrgreen:

2.676,00 TL

insert2125.jpg

insert1125.jpg

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sağlam olmuşmu önemli olan o haşat olur bunlar iki gün sonra o apaçilerin altında..

iddia ediyorum honda silverwingi rampada havada karada suda her yerde apaçi azmiyle geçer:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi bu apaçi set met dinlemez üstünden geçer hızla üç gün sonra arkasındaki sepet düşer....Önündeki şeyde..

Fiyatıda 2.676,00 TL Pizza değilde sanki fix menü taşıyo sankim :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:58 PM ----------

Şimdi bu apaçi set met dinlemez üstünden geçer hızla üç gün sonra arkasındaki sepet düşer....Önündeki şeyde..

evet dediğin gibi arka sepet yolda sürücüsünü sollayabilme kabiliyetine sahip :p

önden belediye otobusune benzemiş, akbilide bastıkmı 10 numara :mrgreen:

bence acayip işlevsel bir motor..inceleme yazım vardı başlıklarda arama yapıp bulabilirsiniz..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pizzacılar bunu 1 ayda hurdaya çıkarır... Yakından gördüm bende... Kaza anında en az bin lira masraf çıkar..Her tarafı grenaj... :p:p

ben serviste bindim çok güzel :) üstünde galiba 125 mt motoru var sesi ona benziyordu :)

aklı olan pizzacı özellikle zincir şirketler asla tercih etmez. onlar activadan vazgeçmezler. ancak küçük birkaç pizzacı görüntü olsun diye alabilir. aldıklarınada pişman olurla. çünkü hondanın servis anlayışıyla mondial boy ölçüşemez. arkadaşım honda servisinde çalışıyor gezici servisle yerinde onarım yapıyorlar. olmadı atıyorlar panelvanın arkasına söz verilen günde teslim ediyorlar.

Komple koruma demiri yaparlarsa belki dayanır çılgın pizzacılara adamlar merdivenlerden bile tangur tungur aşağıya iniyolar bu haliyle kalırsa en fazla 2 ayda grenajları dökülür sonra dökme grenaj taktırılar bide sticker la süsledilermi al sana PzzRR :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar