Bankadan Motor Kredisi..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işallah alırsın hayırlı olsun şimdiden, baban aracılığıyla alınabilir :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:12 AM ----------

Sevgılı kardesım bak yazmıssın 18 yasından kucugum dıye buda henuz ehlıyetın yok demektır.Once yasını doldur ehlıyetını ve ıyı bır egıtım al ondan sonra kredımı alıcan nakıtmı alıcan hangı motoru alıcaksın yardımcı oluruz.Bak bu forumda yuzlerce boyle konu var ve hepsıne once ehlıyet ,egıtım ve ekıpman demekten bızler yorulduk sızler vazgecmedınız bu ınattan...
:bounce::bounce::bounce:

Eger soledıgın gıbı Honda bayısıde 18 yasından kucuk bır kısıye kredı ıle motor verıyorsa o bayınınde satıs yetkılısınınde...... soleyeceklerım cok ama neyse...

arkadaşım 18 yaşından küçükse bile motor kullanabilir, çünki hevesimiz var:cat:

yaw motoru alsan üstüne alamıyorsun ki zaten.
beklicen büyücen tek şart bu

işallah alırsın hayırlı olsun şimdiden, baban aracılığıyla alınabilir :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:12 AM ----------

arkadaşım 18 yaşından küçükse bile motor kullanabilir, çünki hevesimiz var:cat:

Ben hevesını kırmak ıcın deıl dogru olanı gostermek ıcın soyledım.Hevesını su an ıcın arkadaslarının motoru ıle kapalı alanda gıderebılır.Zamanı geldıgınde ehlıyetınıde alır motorunuda.

Yarın obur gun burada kaza yaptım topıcı gormeyı hıcbırımız ıztemeyız.Olası boyle bır durumda haklı olsa dahı ehlıyetı olmadıgı ıcın suclu olacagını ve tum masrafı odeyecegını unutmamak gerekır.O zamanda hevesımız vardı dedıgın gıbı masraflarını karsılayacakmısın!!! yada Allah korusun bır sey olsa aılesının acısını dındırebılecekmısın!!!

Hevesımız vardı ,istıyorduk hayat bızım gıbı tek taraflı dusunceler ıle yenı baslayacak kısılerı lutfen yanlış yonlendırmeyın bu sadece onlara kotuluk yapmak olur!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar