Metal müzik dinleyen arkadaşların yardımına ihtiyacım var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam dostlar kötü bir şans eseri arşivimin %90 ı yok olmuş durumda:pale:.sizden ricam elinde listesini vereceğim grubun albümleri olan ve bana ulaştırabilecek dostlar yardımına ihtiyacım var kargo cd ücreti ne ise verilir.şimdiden teşekkür ederim:rendeer:

kreator coma of souls harici tüm albümler olur
sentenced crimson albümü hariç hepsi olur
Death bütün albümler olur
Rottinchiriste hepsi olur
Amorphis
Anathema
moonspell
darktranqality
Annihilator
Coroner
açıkçası doom,trash,deat,speed trash hepsi olur
şimdiden yarımlarınız için teşekkür ederim.
Not:Konuda geyik yapmayalım yapanları uyaralım:p

Son düzenleme:
Bunlar kim yaaa?:silent::p Hepsinden karışık parçalar var bende,zor oluşturulacak bi arşiv,kolay gelsin...

(çok da güzel moral veririm böyle :p )

Super Moderator
Tamam, yardım ederim sıkıntı yok...:p
Yeniden yardıma hazırım...
icon_superman.gif

:p:rendeer:
Tamam, yardım ederim sıkıntı yok...:p
Yeniden yardıma hazırım...
icon_superman.gif

olcanım süper modum sağlam bir arşiv yapmam lazım bir kısmını edindim ama çok tuzlu bir fiyata geldi. artık elden ne gelirse.Gene yardımın olursa çok sevinirim vallahi süper mod diye boşa demiyorlar

Benim verdiğim morali,"kolay gelsin" diyerek işin ilk adımını attığımı neden göz ardı ediyosunuz ama? :( İşin 0,00000009'luk payı benim sayemde oldu,hakkımı yemeyin lütfen :mrgreen::p

Vallahi her tür desteğe açığım bu konuda liste dışı bütün grup/albüm yardımı kabul edilir :p

Coldplay istesen yardımcı olurdum :p Olcan imdadına yetişmiş,kolay gelsin dedim,bak hemen rast gitti herşey,ben işin "uğur getirme" kısmında devreye girdim zaten.:cherry: Bişey değil :wiinkk::p

Super Moderator
Coldplay istesen yardımcı olurdum :p Olcan imdadına yetişmiş,kolay gelsin dedim,bak hemen rast gitti herşey,ben işin "uğur getirme" kısmında devreye girdim zaten.:cherry: Bişey değil :wiinkk::p

İskandinavlar'da konu "yardımcı olmaya çalışırım", ama İngilizler'de rakip tanımam:p Var mı Coldplay'den lazım olan eksik bir şeyler?:cherry:

İskandinavlar'da konu "yardımcı olmaya çalışırım", ama İngilizler'de rakip tanımam:p Var mı Coldplay'den lazım olan eksik bir şeyler?:cherry:

Sence eksik herhangi bi parça olma ihtimali var mıdır? :mrgreen: Konser yayınlarından,kliplerine kadar.:cherry: Buralarda bi konser ayarlasan fena olmazdı hani :mrgreen::p

Super Moderator
Şu on parmağında on marifet abisine (Chris bir şey bir şey olan:p) söylerim, hemen sıkıştırır araya bir konser:p
Temmuz'da İstanbul konseri gibi bir söylentiler çıkmıştı zamanında, ama sitelerindeki programda yok öyle bir şey..:pale:
Bu seneki İngiliz konserlerine Starsailor'la başladım, hiç hoşuma gitmeyecek bir olayda olsa da Razorlight'la devam edeceğim...::music2:: Coldplay de senye kalsın artık:p

bu ay kreator testament konserleri var e gitmezsek ayıp olur :)
olcanım sende olanları mp3 formatında bir cd ye yükleme ihtimalin varmı acaba

Super Moderator
İyiymiş; hem Kreator hem Rotting Christ aynı gün işte... Fiyat da gayet iyiymiş; gidip orada kaydetmek lazım elden geldikçe:p
Şu durum Razorlight'ı da sorgulattı bana...::baaas::

rotting christ konserine 99 senesinde gitmiştim performanslarından hiç memnun kalmadım.Gerçi mekan küçük ses sistemi çok çok iyi değildi.kemancıda konser vermişti lakin canlı performans tırttı gerçekten.

Bak bak,konu nereden nereye gelmiş.::yanliss:Sen buldun ya Cd'lerini,sana da elini veren kolunu kaptırıyor::miiz1::

Arada kaynamış bizim konser de :salut: Gelemeyecekler bu sene,siz de inat gibi,konser konuşuyosunuz burda,gidelim,çekelim,dinleyelim...Kalpsizler :pale:

Ps:Geyik değil kırılmış bir kalbin haykırışıdır.::meleeek:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hala bişeyler arıyosan albüm değil ama
http://www.bunalti.com/ olarak yardım edebilirim. akla hayale gelmedik grupları dahi bulabilirsin :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 PM ----------

yalnız demin arattım sitede darktranqality olmaması şaşırttı.onun haricinde aradıklarının çoğu war. illa da cd,kartonet kokusu dersen bişey diyemem :)
he akmar pasajını tavsiye edebilrim.
orda eski abilerin sağlam arşivleri oluyo. elbet birinden çıkar :cat:

coldplay :) içimi sızlattın bende gitmiyorum o zaman sade biri dışında :mrgreen:
not:rock'n coke da yerim hazır 2 gün ordayım hem eylencenin dibine vurucam hemde işimi yapıcam ayrıca beleş festivalin tadını çıkartıcam ama aklım hep sizde olacak:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:01 AM ----------

hala bişeyler arıyosan albüm değil ama
http://www.bunalti.com/ olarak yardım edebilirim. akla hayale gelmedik grupları dahi bulabilirsin :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 PM ----------

yalnız demin arattım sitede darktranqality olmaması şaşırttı.onun haricinde aradıklarının çoğu war. illa da cd,kartonet kokusu dersen bişey diyemem :)
he akmar pasajını tavsiye edebilrim.
orda eski abilerin sağlam arşivleri oluyo. elbet birinden çıkar :cat:

dostum saol akmarında taksim atlas pasajınında gs meydan sote pasajınında saaflarında hepsinin hatmini indirdim lakin istediğim arşivlerin hesabı çok tuzluya geliyor.o sebeple ben oraya girdiğimde biliyorumki baya tuzluya gelecek bana bu sebeple oraları es geçiyorum :cat:

coldplay :) içimi sızlattın bende gitmiyorum o zaman sade biri dışında :mrgreen:
not:rock'n coke da yerim hazır 2 gün ordayım hem eylencenin dibine vurucam hemde işimi yapıcam ayrıca beleş festivalin tadını çıkartıcam ama aklım hep sizde olacak:queen:
Duu biraz daha sızlatayım içini o zaman,hiçbirine gideme :p Sen orda eğlenirken,ben kalbi kırık bi şekilde dalıp dalıp uzaklara bakıcam,gözleri dolmuş,aklı karmakarışık ve hayalleri yıkılmış olarak :salut::salut:

Rock'n coke la ilgili antipati oluştu bende,orda dönen olaylar yüzünden,festivalin amacı sapıyor gibi.Beleş deyipde kötü işlere girişme tamam mıııı?:cherry: Bu yüzden bizim aklımız sende olacak :mrgreen::p

cold bu zamana kadar yapılan tüm coke festivalinde bulundum şahsi fikrimi soracak olursan para verip hiç birisine gitmem lakin görev naparsın :) söz sizin içinde eylenicem bakarsın bir kaç fotoda çekip koyarım gelmiş kadar olursunuz:p

cold bu zamana kadar yapılan tüm coke festivalinde bulundum şahsi fikrimi soracak olursan para verip hiç birisine gitmem lakin görev naparsın :) söz sizin içinde eylenicem bakarsın bir kaç fotoda çekip koyarım gelmiş kadar olursunuz:p

Ben hiçbirine katılmadım,düşünmüyorum da pek.:mrgreen:Beleş olsa belki :p eğlen ama kötü çocuklarla arkadaşlık etme,şeker verirlerse alma,gazoz verirlerse içme :cherry::p bekliyoruz fotoları :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar