10 Yıllık emek Laverda Sidecar

François Knorreck adlı tasarımcı 10 yıllık bir çalışma sonucunda Snaefell adlı sidecar aracını yaklaşık 20000$ harcadıktan sonra tamamlamayı başardı...Aracın güç kaynağını 3 egzoz çıkışlı 1000 cc İtalyan Laverda marka bir motosiklet oluşturuyor...Aracın yapımında Kawasaki 1000, VW Golf GTI, Audi 80 ve Citroen Xantia yanı sıra BMW ve Renault marka araçlardanda faydalanılmış...

Alıntı:http://www.gadgets-reviews.com/snaefell-motorcycle-sidecar.html

Ekli dosyalar

• 98015725.jpg
    98015725.jpg
    18.5 KB · Görüntüleme: 18,997
Moderatör tarafında düzenlendi:
Radyasyonda kalmış Motosiklet ile araba misali,

Çift Ruhsatlı Araç,
Madem bunu yapıyorsun,
bir birine monteli yap,

İstedıgın Zaman Motosıklet Olsun Sökülünce,
İstediğin Zaman Araç Durumuna Monte Edılsın :queen:

Ama Yinede Farklı Bir ŞEYYY...

Emeğe Saygı...

Tamam emeğe saygı ama o da biryere kadar :)

Bu ne boyle allahaşkına ; bu abimiz kafede oturken bir SS motor ve yanında duran bir ferrari görmüş heralde; sınrada ulan bunların hepsi ayrı bir karizma bunun ikisini birleştirirsem tüm alemi yerim ben diye düşünmüş :)

Sonra yememiş içmemiş on yıl uğraşıp tasarım etmiş ortaya :queen:

adam yaratıcılığın sınırlarını zorlamış ama şimdi bak gör ne eleştiriler alacak bu araç...
aman efendim böyle şey mi olurmuş. bu ne aptal makinaymış da falan filan.. bekliyorum yani.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alkadras' Alıntı:
adam yaratıcılığın sınırlarını zorlamış ama şimdi bak gör ne eleştiriler alacak bu araç...
aman efendim böyle şey mi olurmuş. bu ne aptal makinaymış da falan filan.. bekliyorum yani.

peki arkadaşlar başlamış, ben devam edeyim o zaman...

bence de çok gereksiz ve saçma bi çalışma. buna bi de 200 bin $ para mı harcamış? ya para olup da harcanacak yer bulamamak nasıl bi duygudur acaba?

mtk

ailesiyle birlikte motor binmek isteyenler için ideal olabilir :)

Adam bir hayal kurmuş ve bunu gerçekleştirmiş. Şimdi ondan mutlusu yok, kim ne derse desin. Adam ondan bundan aferin almak için yapmadı ya bunu... Ne güzel işte helal olsun :)

Moderatör
Evet bence de, arada sökülüp takılabilen birşey olsaymış çok güzel olurmuş, ister motosiklet ister araba olarak kullan :)

peki arkadaşlar başlamış, ben devam edeyim o zaman...

bence de çok gereksiz ve saçma bi çalışma. buna bi de 200 bin $ para mı harcamış? ya para olup da harcanacak yer bulamamak nasıl bi duygudur acaba?

:cat: o 10 yılı çok daha farklı işler için kullansaydı keşke.

benım motorun yanına bir şahin kasası eklesek acaba sahın mi motoru motormu şahini taşır bılemem ama nasıl olur:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar