Mondial 151rs

slm Arkadaslar bende 2006 model mondial 151rs scooter var sık sık hava filtresini açıp filtreye hava turuyorum bakım amaçlı yağınada çok dikkat ediyorum fakat motorun iç kısmındaki parçalarına yağ sıçrıyo biyerden yağ atıyo yağ damlamıyo fakat diğer parçalara sıçrıyo acaba neden ve bi sorun daha var motor çok sık bi şekilte bayılıyo tam motorcuya yakın biyerde bayılıyor istop ediyor yiterek götürüyorum motorcuya ustaya söylüyorum çalıştır bi bakalım diyor yine tek marşla çalışıyor hiç bişey olmamış gibi çıldırıyorum derdimi hiç bi ustaya anlatamıyorum motora gaz verince bayılıyo boğuk bi ses çıkartarak istop ediyor gazı bırakıncada direk istop ediyor neden olduğunu çözemedim güüya mondial servismiz var parçaları normal bi motorcudan farkı yok

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gaz ayarında problem olabilir en iyisi sanayide bi ustaya götür onlara anlat derdini

Gaz ayarından Değildir bence başka bi Nedeni olabilir yağ atıyo

Motosikleti
ZX12R
:queen: 151 RS :rendeer: en sevdiğim scooter :rendeer: :bounce:

arıza yapmasına üzüldüm..:salut: ama tamirci olsa burdan derdini anlayamaz..

cevaplanması gereken bir sürü soru var..motoru görmek lazım..

benzinde yada karbüratörde bişiyler olabilir..bence yetkili bi servise götür

senin götürdügün usta ne dio :silent: arıza yokmu diyor...:silent:

servis arıza yok diyosa benzincini felan değiştir.. :silent:

yag atma sorununa gelincee..

benim scooter da çok yaglardı sagı solu ama yere akmazdı..

bi gün baktım yere damlamış:cyclopsan hemen çektim servise

marş motorundan dedi:silent: meger marş motoru yag kaçırıomuş

parça değişti sıkıntı kalmadı..:) şimdi yag felan atmıyor..pırılpırıl :) bebişimmmm :)

Son düzenleme:
:queen: 151 RS :rendeer: en sevdiğim scooter :rendeer: :bounce:

arıza yapmasına üzüldüm..:salut: ama tamirci olsa burdan derdini anlayamaz..

cevaplanması gereken bir sürü soru var..motoru görmek lazım..

benzinde yada karbüratörde bişiyler olabilir..bence yetkili bi servise götür

senin götürdügün usta ne dio :silent: arıza yokmu diyor...:silent:

servis arıza yok diyosa benzincini felan değiştir.. :silent:

yag atma sorununa gelincee..

benim scooter da çok yaglardı sagı solu ama yere akmazdı..

bi gün baktım yere damlamış:cyclopsan hemen çektim servise

marş motorundan dedi:silent: meger marş motoru yag kaçırıomuş

parça değişti sıkıntı kalmadı..:) şimdi yag felan atmıyor..pırılpırıl :) bebişimmmm :)

ben hep shell den alırım benzinimi bi ara yolda kalmayayım diye 1 kere bp den aldım fark etmedi tam 2 kişi bindik kaptırdım gidiyorum motor birden boğuldu ışıklarda yeşil yandı ben motoru yitiyorum :queen: sonra düzeldi direk gittim servise bişey diyemeyiz motoru dağıtıp bakmamız lağzım dedi ama istemiyodum dağılmasını biliyorumki sağlam parçayıda bozarlar ve bissürü işcilik alırlar zaten zengin olsam inan bana scootere tercih etmezdim aynı gün diğer servislere gittim debriyajın kırık dedi :pr: bitane daha buldum bujilerindendir dedi anlamıyorum herkez kafadan bişeyler söylüyor oturduğum semttede en az 7 tane mondial servisi var diğer hepsi bakmadan bişey diyemeyiz diyor ustaya diyorumki buyur al motoru 1 saat dolaş rampa çık 2 kişi bin diyorum gidiyor dolaşıyor tık yok motorda :queen: senin motor sağlam diyor usta tamam diyorum binip eve gelirken gene boğuluyor bitürlü ıspatlayamıyorum ustaya motorun boğulduğunu :pr::pr:

GKN

istanbuldaysan hangi semtte ikamet ediyorsun, ben sana ustatavsiye ediyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar