emün nice senelereee

biricik kardeşimiz motosiklet belamız herşeyimiz

kardeşim nice senelere :rendeer::queen:

allah uzun bir ömür sağlık huzur ve bu yeni yaşında istediğin herşeyi sana versin :cat:

bigtortadolcemoto02.jpg

bigtortadolcemoto01.jpg

bigtortadolcemoto08.jpg
ilkayım sağolasın kardeşim benim :rendeer: ben bu pastaları önce pert eder sonrada bi güzel yerim :p
Nice senelere derken doğum günümü İlkay belirtseydin keşke ..
Doğum günün kutlu olsun Emüüüün.:rendeer:
sağolasın korkut abi :rendeer:
:salut: Abim nice senelere. Allah sevdiklerinle beraber sağlıklı, huzurlu, mutlu bir şekilde uzun bir ömür nasip etsin...
kardeşim sağolasın selocanım amin cümlemize :rendeer:
doğum günün kutlu olsun..
sağolasın abicim :rendeer:
sağlıklı huzurlu mutlu nice senelere kardeşim...
bilmukabil cem abim :rendeer:
İyi ki doğdun Emin, mutlu yıllar, mutlu yollar...:rendeer:
olcanım kardeşim sağolasın hepimize :rendeer:
nice mutlu yıllara
çok teşekkür ederim :rendeer:
doğum gününüz kutlu olsun
çok sağoalun :rendeer:
Dogum gunun kutlu olsun koccum benim :)

[yt]8FrCdoBzxzc[/yt]
sağolasın cerrahim abicim benim :rendeer:
nice senelere kardeşim.
sağolasın ismail abim :rendeer:
Abiciiiimmmmmm nice mutlu senelere yıllarda senin yollarda .. :bounce: seviyorum seni .. İyiki Doğdun ..:rendeer:
vay taylo kardeşim geleceğin Valentino Rossi si sağolasın kardeşim :rendeer:
Dogum gunun kutlu olsun...
sağolasın salih abicim :rendeer:
mutlu yıllar Emin ::wish::
teşekkür ederim aygülcüüm :rendeer:
Doğum günün kutlu olsun :rendeer:
teşekkür ederim banucum :rendeer:
adam askerden geldidaga göremedik iyimi

iyiki doğdun kardeşim
bi görüşelim eminim :rendeer:
sağoalsın gürkan abim :rendeer: özledim valla seni 7 ay oldu görüşmeyeli :pale::cherry:
Emün deli emün
nice mutlu yaşlar dilerim...
sağol küçük annem, cerrahinin poğaçacığı, apiticim hepimize :rendeer:
Doğum günün kutlu olsun :rendeer:
teşekkür ederim tuğbacım :rendeer:
nice mutlu yıllara
çok sağolasın :rendeer:
ulan emünnn yinemi doğdun sen yaaaaaa ama aaaaaaaaaaaa yeterrr iyi doğdun kardeşimmm
ben yılın belirli zamanlarından doğarım hatta yerliler bile bunu ayinlerle kutlar :p sağolasın kardeşim benim :rendeer:
Askere gider hayırlı teskereler, gelir hoşgeldin, doğar nice senelere. Bu sene evlenip çocuğu da yap bari :p Nice senelere :)
sağolasın kardeşim :rendeer: helal benzin emmiş bi kısmet buılursam onuda yaparım :p
Nice nice senelere allah seni iki tekerden aşağı düşürmesin Eminim:):):)
muhammet abim sağolasın :rendeer: cümlemizi abicim :)

Son düzenleme:
canım kardeşim nice senelere sağlıkla sevdiklerinle iyiki doğmuşsun :rendeer::rendeer:

sevgili dostum emin ...

tanıdıgım düzgün,efendi,sakin,komik,esprili,haylaz,çapkın,bedevi,extra bedevi bir insansın.. fakat niyedirki bedevilginden etkilenmeyen tek insan benimdir heralde:) seninle acı tatlı bir sürü yollar geçtik zaman geçirdik .. kah güldük kah eglendik ..bazen üzüldük bazen sevindik .. seni çok seviyorum kardeşim .. hiç bir şekilde kendinde bir degişiklik yapma .. bu kadar sene bu halde nasıl kaldıysan ileriki senelerde aynı performansı bekliyorum tabi bunun bir iyi yanı birde kötü yanı diye sıralarsak ikiye ayırabiliriz

1. iyi yanları : emin gene sitemizin saygıdegen bir üyesi olarak mümin bir şekilde nizami vecizelerini yerine getiren bir biey bir fani olarak hayatına kaldıgı yerden devam eder.. onu heran heryerden çıkar bir şekilde bulabilirz buluşmaların vazgeçilmez insanıdır yaptıgı kötü esprilerle hayran kitlelerine her geçengün bir yenisini eklemiştir ,, korkumuz şudurki .. birgün gelecek ve eminin anlattıgı fıkraları duyan bir kişi bile kalmayacak .. işta o zman kıyamet alameti diye bişey vardır lafına canı gönülden inanıcam :)

2. kötü yanları: es kaza emin bu yaz bi hatun yada manita dalgasına kendini kaptırırda ( hani olmazya bi ihtimal ) hayatın bazoı gerçeklerini görüp benim "ELİMDEN" her iş gelir mantıgını bir kenara bırakıp " yaw dünyada yapılacak ne kadar çok güzel şey varmış " mantıgına geri dönerse işte o zman korkulan olur . şu fani dünyada hepimiz geldik hepimiz göçecegiz fakat bu neden bu kadar kısa sürsün dimi arkadaşlar :D bedeviligin üstüne o malüm sıfat eklenince eminin ne kadar tehlikeli olabilecegi tartışılmaz.. dünya için küçük fakat emin için büyük bir adım olan ikinci vecize kendisinin fena halde olgunlaşmasına neden olur ki bu vah tır vah vah tır :D :D :D bu tarz işlerden kendisinin uzak durmasını temenni eder kalan ömrünün huzurla sürmesini dilerim

sevgili kardeşim dogum gününü en içten dileklerimizle ben ve eşim adına kutlarz .. eminsiz bir mt düşünemem ,,, seni gerçekten tüm kalbim le sevirim bilirsin .. en kısa zamanda görüşmek üzere canım benim

not : yukarda yazılanlar dogrudur ... :D

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
nice mutlu yıllara emin saglık esenlık,mutluluk,dilerim.

canım kardeşim nice senelere sağlıkla sevdiklerinle iyiki doğmuşsun :rendeer::rendeer:
sağolasın cem abim bilmukabil :rendeer:
emin mutlu yıllar saaa.cemin doğum günü ne zaman:p
sağolasın kardeşim :rendeer: cem in doğum günü mü? herzaman, deliye hergün bayram gibi bişey yani :p
sevgili dostum emin ...

tanıdıgım düzgün,efendi,sakin,komik,esprili,haylaz,çapkın,bedevi,extra bedevi bir insansın.. fakat niyedirki bedevilginden etkilenmeyen tek insan benimdir heralde:) seninle acı tatlı bir sürü yollar geçtik zaman geçirdik .. kah güldük kah eglendik ..bazen üzüldük bazen sevindik .. seni çok seviyorum kardeşim .. hiç bir şekilde kendinde bir degişiklik yapma .. bu kadar sene bu halde nasıl kaldıysan ileriki senelerde aynı performansı bekliyorum tabi bunun bir iyi yanı birde kötü yanı diye sıralarsak ikiye ayırabiliriz

1. iyi yanları : emin gene sitemizin saygıdegen bir üyesi olarak mümin bir şekilde nizami vecizelerini yerine getiren bir biey bir fani olarak hayatına kaldıgı yerden devam eder.. onu heran heryerden çıkar bir şekilde bulabilirz buluşmaların vazgeçilmez insanıdır yaptıgı kötü esprilerle hayran kitlelerine her geçengün bir yenisini eklemiştir ,, korkumuz şudurki .. birgün gelecek ve eminin anlattıgı fıkraları duyan bir kişi bile kalmayacak .. işta o zman kıyamet alameti diye bişey vardır lafına canı gönülden inanıcam :)

2. kötü yanları: es kaza emin bu yaz bi hatun yada manita dalgasına kendini kaptırırda ( hani olmazya bi ihtimal ) hayatın bazoı gerçeklerini görüp benim "ELİMDEN" her iş gelir mantıgını bir kenara bırakıp " yaw dünyada yapılacak ne kadar çok güzel şey varmış " mantıgına geri dönerse işte o zman korkulan olur . şu fani dünyada hepimiz geldik hepimiz göçecegiz fakat bu neden bu kadar kısa sürsün dimi arkadaşlar :D bedeviligin üstüne o malüm sıfat eklenince eminin ne kadar tehlikeli olabilecegi tartışılmaz.. dünya için küçük fakat emin için büyük bir adım olan ikinci vecize kendisinin fena halde olgunlaşmasına neden olur ki bu vah tır vah vah tır :D :D :D bu tarz işlerden kendisinin uzak durmasını temenni eder kalan ömrünün huzurla sürmesini dilerim

sevgili kardeşim dogum gününü en içten dileklerimle kutlarım .. eminsiz bir mt düşünemem ,,, seni gerçekten tüm kalbim le sevirim bilirsin .. en kısa zamanda görüşmek üzere canım benim

not : yukarda yazılanlar dogrudur ... :D

ahhahahahahahhahahahahahhahahahhah sayfalarca bu hahaha ları yazsam ne kadar güldüğümü yinede anlatamam :mrgreen: olum bu yazıyı saklicam lan bu her zamankinden daha güzel olmuş, senin şu doğaçlamalarına hastayım bide afrika lamalarına :p evet esprilerime gülen insanlar olmadığında bilinki bende yokumdur :mrgreen: bide şu elimden her iş gelir felsefesine sıkı sıkıya bağlıyım bana öyle geliyoki ömrümün sonuna kadar da bu böyle gidecek, ah bi dili olsada konuşsa :p kardeşim benim şöyle bi bakıyorumda hakkaten seninle az hatıramız olmamış, derlerya bi insanı tanımak için ya ticaret yapacaksın ya yolculuk yapacaksın, ben senle çok yolculuk yaptım, gerçi 300 km süratle iyimisin hoşmusun pek bişey anlamadım ama olsun :mrgreen: Jess&Katya.. iyiki varsınız kardeşlerim sağolun :rendeer:

nice mutlu yıllara emin saglık esenlık,mutluluk,dilerim.

sağolasın ali abicim bilmukabil :rendeer:

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Nice mutlu senelere hepbirlikte Emincim. :rendeer:
Doğum günün kutlu olsun.

Flash Flash Flash !!!!!
Şok Şok Şok Şok !!!!!

Son dakika haberi olarak Emin in isminin gectigi bir site acılmaya calısılırken firefox göçtü !!!!!!
Kurbanın adı GKN ve caresiz bir durumda sadece olanları seyretmekle yetindi....

Nice mutlu senelere hepbirlikte Emincim. :rendeer:
Doğum günün kutlu olsun.
çok teşekkür ederim patroncuum çok sağolasın :) inşAllah :rendeer:
Flash Flash Flash !!!!!
Şok Şok Şok Şok !!!!!

Son dakika haberi olarak Emin in isminin gectigi bir site acılmaya calısılırken firefox göçtü !!!!!!
Kurbanın adı GKN ve caresiz bir durumda sadece olanları seyretmekle yetindi....

yaa böyle işte kim demiş performansı düştü artık eskisi kadar tamircileri sigorta şirketlerini sevindirmiyo diye :p sanal alemde olmazsan ilerleyemezsin dedilerdi benden ondan kendimden GKN a virüs falan şeyettirdim :p

Son düzenleme:
Yeni yaşınız size mutluluk, sağlık, bol kazanç ve kazasız belasız günler getir inşallah...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mutlu yıllar mutlu yarınlar Emin :mrgreen: ::wish:: Hoşgeldine de gelemedik hala da görüşemedik :) Uzaktan uzaktan kutlaşalım bakalım :mrgreen: :rendeer:

Yeni yaşınız size mutluluk, sağlık, bol kazanç ve kazasız belasız günler getir inşallah...
amin amin Alah bu güzel dualarınınz kat kat fazlasını size nasip etsin çok sağolun :)
Mutlu yıllar mutlu yarınlar Emin :mrgreen: ::wish:: Hoşgeldine de gelemedik hala da görüşemedik :) Uzaktan uzaktan kutlaşalım bakalım :mrgreen: :rendeer:
çok çok sağol yeşim ablacım :) olsun görüşürüz illaki bigün :) hem öyle hep uzaktan uzaktan olmaz bu uzaktan kumandanın hiçmi pili bitmiyo :p

GKN

emin olm allah seni top eetsin bende sabaha kadar dizimde sektiriyim, firefoxumu çökerttin zor bela explorerdan bağlanıyorum nete ..

yeni yaşın sanahuzur mutluluk sağlık getirsin:rendeer:

dipnot: taksim teklifim halen geçerli ::winkwink

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar