TEM'de sagnak yagmura yakalaninca..

Dün Edirne'deki geziden dönerken senin dediğin gibi korkunç bir yağmur başladı. Ama yağmurluk mont bot eldiven vs tam takım hazır olunca , o yağmur altında tam 80 km hayatımın en güzel sürüşlerinden birini yaptım. İstanbul'a yaklaşırken yağmur kesilince çok üzüldüm.

allah allah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:30 AM ----------

:) ne komik ya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eger motorumun bakımları tamsa ve korumalarım var ise bu anlattığını defalarca yaşamak isterim

arkadaşlar selam,
sağnak yağmura bende yakalandım ve motorla trafiğe çıkalı henüz iki gün olmuştu, daha çok yeniydim birden ne olduğunu anlamadan yağmur başladı üstelik dolapdere yokuşunda yakalandım istanbullular bilirler ve oradan halkalıya kadar sahil yolunu kullanarak gittim..ne yalan söyliyim acayip korktum yanımdan geçen arabalar yağmur sularını üzerime atmasını geçtim.. üzerimde dört mevsim sözüm ona yağmur geçirmez mont olmasına rağmen eve geldiğimde her yerimin ıslandığını fark ettim reklam yapmıyorum ama montum gerçekten kaliteli bi marka ama hepsi yalan arkadaşlar bal gibide su geçirdi.bi ara durup yağmurun dinmesini beklemeyi düşündüm ama bi yandan da bu korku dolu ama bi okadar da heyecanlı macerayı kaçırmak istemiyordum nitekimde öyle oldu.sağ salim 20-25 km yol geldim..eve gelincede; kışın karda kışta çalışan kurye arkadaşlara resmen saygı duydum onlar ekmeklerini gerçekten çok zor şartlarda kazanıyorlar.hepsine saygıyla selamlıyorum

iyi bir tecrübe olmuş eve sağ salım dönmüşsünüz şükredin geçmiş olsun

eger motorumun bakımları tamsa ve korumalarım var ise bu anlattığını defalarca yaşamak isterim

Tam koruma ve motor bakimliydi. Adrenalin patlamasi yasadim. Motora binmenin ustune bide bu sartlar. Simdi dusunuyorumda, hmmm keyifli aslinda :)

Arkadaslar bu arada 2 hafta once sıkışık trafikte aynalara deymeden cambazlik yaparak gitmeye calisirken bi yerde sıkıştım ve sag ayagim egzozda 2. derece yanik oldu ve sonrasinda enfeksiyon kapti , tedavi 2 haftadir devam ediyo. Boyle bir yanikla karsilasirsaniz hemen bir acile gidin. Dogru tedavi ile 3-4 gunde iz kalmadan iyilesicekken simdi 2 haftadir aci cekiyorum ve iz kalicak.

Sevgili kizimin hem bacagimi yakmasi ve hemde kabus gibi bir yolculuk yasamamiza ragmen onu cok seviyorum ve ruhumu tasimaya devam edicek ;)

Tam koruma ve motor bakimliydi. Adrenalin patlamasi yasadim. Motora binmenin ustune bide bu sartlar. Simdi dusunuyorumda, hmmm keyifli aslinda :)

Arkadaslar bu arada 2 hafta once sıkışık trafikte aynalara deymeden cambazlik yaparak gitmeye calisirken bi yerde sıkıştım ve sag ayagim egzozda 2. derece yanik oldu ve sonrasinda enfeksiyon kapti , tedavi 2 haftadir devam ediyo. Boyle bir yanikla karsilasirsaniz hemen bir acile gidin. Dogru tedavi ile 3-4 gunde iz kalmadan iyilesicekken simdi 2 haftadir aci cekiyorum ve iz kalicak.

Sevgili kizimin hem bacagimi yakmasi ve hemde kabus gibi bir yolculuk yasamamiza ragmen onu cok seviyorum ve ruhumu tasimaya devam edicek ;)
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

Forumdan Uzaklaştırıldı

ben İstanbullu değilim TEM in bahsettıgın yagıslar sırasında ne halde oldugunu bılemem ancak yeterlı bılgı bırıkımı ve ustte soyledıgım faktorler varsa o mücadele gerçekten gününün değişik geçmesini sağlayacak bir şey, Antalya da doluya yakalanmıştım mayo ile, bahsettıgın durumu karşılamasa da hissettiriyor muhtemelen daha keyiflidir yazlık bır mekanda serin serin buzların ustune dusmesı motorla giderken değil mi:cat: keyifli sürüşler, umarım en yakın zaman da iyileşirsin:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsunn :)

buna benzer bir olayı motorun devrini almaya Çatalcadan - Eminönü giderken yakalanmıştım :) birde motorun fazla ıslandığında ayak müşüründen ötürü çalışmadığını sonradan öğrene biri olarak geçmiş olsun ...
seni çok iyi anlıyorum :cat:

Geçen yıl bi gt250 bulmuştum bodrumda,hiç vitesli motor tecrübesi yokken
bi gazla bodruma gittim aylardan mayıs dı..
Bütün gece yağmur yağmıştı otobüste
Sabah orda olup işlemleri bitirip öğlen yola çıkmıştım
Motoru satan adamın binme ambarla otobusle gönderelim feyratlarına karşı
6 saat boyunca Bandırmaya kadar yağmur hiç durmadı..
Bandırma-yenikapı feribotuna binip koltuguma geçtiğimde titriyodum :)
Yolculuğuma artçım yusuf :p da eşlik etmişti..
Kötüdür yağmur ama bi o kadar keyiflidir,tıkır tıkır kaska çarpan yağmur sesi :)

Geçmiş olsun..

geçmiş olsun...

bende izmitten geliyordum arabayla dün...aynı saatlerde ordaydık sanırım..ben öyle şiddetli bi yağmur hatayım boyunda görmedim..trafik tam olarak durmuştu....gım gım gidioduk..herekeye geldim dedim çıkayım surdan açıktır falan..çıktı herekeden ulan baktım otoban açıldı hay allah dedim yaa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar