mondial - asya motor - ramzey hangisi ?

Arkadaşlar İlk Motorum Olacak.
Scooterler çok ama çok hoşuma gidiyor.
Bugün çankırı cad. gittim inceledim.

mondial 150zc tasarım olarak mükemmel bir motor - 1900 peşin dediler
mondial150zc8br7.jpg

Asya 150-t1 19t çok kalıplı ve şık - 1800 peşin dediler
as150t19a4sv.jpg

Ramzey Biraz Pahalı ama kaliteli birşeye benziyor. - 1947 peşin dediler
star150l.jpg

Hangisi Daha İyi Sağlam. Ayrıca Servis Bakımından Hangisi Fiyatda en uygun
asya dediler.

Ayrıca o bayiye gidiyom mesela mondiala asya motor kesinlikle almayın kapandı diyorlar. asyaya gidiyom ramzey kesinlikle alma diyorlar şaştım kaldım yardımınıza ihtiyacım var.:rendeer::queen:

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Hepsi aynı b.kun laciverti.Ama servis ağı,parçanın ucuzluğu vede fiyat olarak en iyisi gene Mondial.150 ZC çok spor bir scooter vede bu resimlerini koyduğun diğerlerinden daha hızlı bir makine,daha konforlu ve az yakıt tüketimi.Gene seçim senin.

illa param bu kadar diyorsan mondialden şaşma.en azından servis ve yedek parça sorunun olmaz.

hoş geldin önce bi tanıtsaydın kendini inmisin cinmisin :cherry:

Mondial daha yaygın daha güvenilir ama scooterlar hakkında pek bi bilgim yok.

ramzeyin yeni çıkarttığı bir Scooter var kesinlikle beyeneceksin ilk defa kendi ürettiği ve her türlü oynamayı rahatlıkla yaptıkları bir motor eğer illede Scooter alıcam dersen dediğimi al derim diğer yandan ne olursa olsun yaşayacağın sorunlar hep aynı sorunlar olacak.
resimde koyduğun mondial de hemen hemen aynı kalitede sonuçta çin malı kardeşim sorunları bitmiyor ve garanti konusunda sana vaat edilen her sözü kağıt üzerinde garanti sözleşmesine eklet çünkü sana vaat edilenle yaşadıkların bir biri ile örtüşmüyor...
asya motor sıkıntısıda şu şekilde ilk motorları getiren firma iflas etti şimdi yeni bir distribitör var ilgileniyorlar ama bu konunun detaylarını sorun yaşayanlardan ve memnun olanlardan öğreneceğiz umarım memnun olurlar!!!

En Yayğın Olarak Mondialı Görüyorum.

Ayrıca mondialın malzeme deposu ankaradaki servisindeymiş parça sorunu olmaz dediler.
Asya motor bayisini zaten bok götürüyodu. heryer yağ motorların sıfır olduğuna bile inanmadım.

sanırsam mondial alacam.

ummet pertikan mondialle türkiye turu yapmıştı. civarımda da mondial kullananlar memnuniyetlerini söylüyorlar. ama yinede bin üzerlerine hangisi içine sinerse onu al kardeşim. şimdiden hayırlı olsun

bu Türkiye Turu Yapan Arkadaşın Açtığı Konu var mı ?

Küçük motoruyla Türkiye'yi doaşan Ümmet PERKİTAN forum başlığı. Aratırsan çıkar link eklemeyi bilmiyorum.

gerekenler yazılmış;

Servis yaygınlığı, parça sorunu olmaması, fiyat/performans avantajı, vizyonlu bir firma olması= MONDİAL.

150 ZC Gri Modelini İşlemler Başlatacam Yarın Peşin 1900 le gidecem.
ama adamı 1800 e zorluyacam . bakalım hayırlısı olur ayrıca.
ruhsat işlemleri kaç gün süreceği ile ilgili bilgisi olan var mı?

arkadaş gidip 0 km çinli alıp sezon bitiminde satmak istesen yarı fiyatına satarsın. banada önerilerde bulunmuşlardı ama dinlemedim şimdi atsan atılmıyorr satsan satılmıyor. 2000 liraya temiz kullanılmış bir honda beat al en azından satarken yine 2000 liran cebinde kalır benden uyarması. yok tavsiyemi dinlemeyip illa bu üç modelden alacam diyorsanda hoşuna hangisi giderse onu al.

arkadaşlar selam yeni motor alıcam st kanuni 250 gv venox 250 yoksa hyosung gv 250 sizce hangisi

gerçekten korktumda almadım çin malı.
mondiale bir ara aşık oldum gibiydim.

şimdi hondalar çok sağlam ve şık motorlar.

Şimdi Tekrar Soracam İlk kullanıcıya cbf 150 gidermi?
vitesli motor kullanmadım. ama araba tercübem var.
sizce honda cbf150 iyi mi ? şehirler arası gider mi ?

Ankara - Niğde arası mesela 350 km ?

2 tane motorum var biri honda cbf 150 diğeri asya scooter ile 11.000 km yaptım şuana kadar yağ değişimi ve benden kaynaklanan ufak bir arızanın dısında problem çıkarmadı bunların arasından mondialı alırdım ramzeyi şeçmezdim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:21 AM ----------

gerçekten korktumda almadım çin malı.
mondiale bir ara aşık oldum gibiydim.

şimdi hondalar çok sağlam ve şık motorlar.

Şimdi Tekrar Soracam İlk kullanıcıya cbf 150 gidermi?
vitesli motor kullanmadım. ama araba tercübem var.
sizce honda cbf150 iyi mi ? şehirler arası gider mi ?

Ankara - Niğde arası mesela 350 km ?

scooterdan cbf ye geçtiğimde yeni başlamıs gibiydim düz mantık gidersek arabayla aynı şeyler debriyaj vites motor bağırdımı yükselt vitesii boğuldumu düşür

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
d. hiçbiri :cat:

ayrıca 4 zamanlı bir motora neden hava olsun diye 2 zamanlı egzostu takmış bu çinliler anlamadım 4 zamanlıda o sistem performasa ters etki yapar 2 zamanlıda tam tersi (mondial)

bu mondıalın tipi çok hoş bende almayı düşünüyorum esasında ama kullanan bı arkadas titreşim yaparmı performansı nasıl, hemen orası burası dökülürmü.. gibi yorumlarını bızlerle paylasırsa süper olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar