B-A-N-U ve E-M-R-E Nişan Töreni Fotoğrafları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elimde yolda; pasta çekilirken; kolbastı oynarken ve bir kaç bunun gibi video var yarına inş. onlarıda ekliyorum.Yarın fotoları facebook ta yayınlıyorum :)

ne ustası yaa yemişim onları :pp

Forumdan Uzaklaştırıldı
:cat::cat::cat: Abi çok güzel bir söz.:rendeer: Bu arada herkese iyi geceler.Yarın görüşmek üzere :)

sanada ii qeceler cnm :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:55 AM ----------

M-E-R-V-E de okur yazmaz qillerden maşallah :p

B-A-N-U ve E-M-R-E çiftine MT üyesi olarak mutluluklar dilerim.bayağı eğlenmiş görünüyorsunuz.Allah eksik etmesin her zaman böyle keyifli olalım.:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
öyle valla :) çok güzel bir geceydi ve çok güzel karelere dökülmüş herkese teşekkürler:rendeer:
ve ben gidiyorum iyi geceler:rendeer::rendeer:

biz Teşekkürler ederiz efendim :) Davetli olduğumz için. En Kıymetli Varlıklarımız Olan Ailelerinizle En kıymetli Günlerden Bitanesine Bizleride Davet ettiğiniz için Biz Teşekkür ederiz. Bu Sayede Serseri iMajı Out Efendi İmajı in :) konumuna qelmiş oldu :p :cat::cat:

biz Teşekkürler ederiz efendim :) Davetli olduğumz için. En Kıymetli Varlıklarımız Olan Ailelerinizle En kıymetli Günlerden Bitanesine Bizleride Davet ettiğiniz için Biz Teşekkür ederiz. Bu Sayede Serseri iMajı Out Efendi İmajı in :) konumuna qelmiş oldu :p :cat::cat:

sen bizim gözümüzde hala sersirisin :p

ana yazdı ve gidiyo senin klavyende sorun var sanıyoduk :p hadi iyi geceler :rendeer:

siz benim hakkımda çok mu dedikodu yapıyordunuz bakim:) ya napalım pek sizinle takılamayınca muhabbetlerde ister istemz uzak kalıyoruz bende öyle bakım kenara çekilme tercih ediyorum yani :)
çok mu duygusala bağladım ne :queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen bizim gözümüzde hala sersirisin :p

Yapma yau okadar efendi qibi olmştum :D annem biLe alla alla demişti yau qenemi değiştiremediq imajı :p

siz benim hakkımda çok mu dedikodu yapıyordunuz bakim:) ya napalım pek sizinle takılamayınca muhabbetlerde ister istemz uzak kalıyoruz bende öyle bakım kenara çekilme tercih ediyorum yani :)

ağlatma bizi k-ü-ç-ü-k-m-e-r-v-e :p

evet çok duygusala bağladın senin tarzın değil ama idare edecez artık :queen::queen:

Yapma yau okadar efendi qibi olmştum :D annem biLe alla alla demişti yau qenemi değiştiremediq imajı :p

şimdi yazdıracaksın bana bir atasözü :p o olacak zorlama şansını ne diyosam o ::pala::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:34 AM ----------

hayııırrr ağlamayın benim için :salut:ben ağlarım:):queen:
neyse iyi geceler m-t :rendeer:

sanada m-e-r-v-e iyi geceler :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
allah rahatlıq Versin sana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar