B-A-N-U ve E-M-R-E NİŞAN TÖRENİ HAKKINDA. .

Bizleri yalnız bırakmayan en kalabalık MT ailesine ismini saymiyacağım benim için herbiri isimsiz birer kahraman meydan hiç boş kalmadı o anı yaşıyanlardan başkası pek te anlayamayacak sanırım bizim için unutulmaz bir gece oldu bu geceyi değerli kılan tüm MT. ailesine tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız arkadaşlar , Allah c.c. eksikliğinizi göstermesin :rendeer: :rendeer: :rendeer:

dedikya biz bir aileyiz :rendeer:

ya ben gelemedım malesef.. ailemle tartıştım kandil akşamııı :(:( oyuzden sorun yaşadım motora bindiğimi bılmıyorduuuuu onu öğrenınce kıyamet koptuuuu :(

ya ben gelemedım malesef.. ailemle tartıştım kandil akşamııı :(:( oyuzden sorun yaşadım motora bindiğimi bılmıyorduuuuu onu öğrenınce kıyamet koptuuuu :(

ailenden gizli saklı iş yapmaya devam edersen başın daha çok ağrır canım....:rendeer:
ama üzülme biz senin yerinede eğlendik...
(çok uyuzum yaaaa....)

ailenden gizli saklı iş yapmaya devam edersen başın daha çok ağrır canım....:rendeer:
ama üzülme biz senin yerinede eğlendik...
(çok uyuzum yaaaa....)

ya gizli ssaklı değil annem biliyordu bırazda babam bılmıyorduuuuuuuuuuuuuuuu:salut: ama banu gormek ıstıyordum

allah tamamını erdirsin kardeşlerim. mutluluğunuz daim olsun:rendeer::rendeer:
nişana gelemedik kısmetse düğüne geliriz inşallah

komik dimi cem abii gülmemiz gerek ama yaşadığım üzüntüyüde ben bilirim sen şimdilik gülllllllllllllllllll

ya komik değil aslında kocaman insanlarız neden saklı gizli işler yaparız ben ona gülüyorum ailenden saklı hiç birşey yapma daha sonra su yüzüne çıktığında hem üzülürsün hem sana olan güvenleri azalır :rendeer:

ya komik değil aslında kocaman insanlarız neden saklı gizli işler yaparız ben ona gülüyorum ailenden saklı hiç birşey yapma daha sonra su yüzüne çıktığında hem üzülürsün hem sana olan güvenleri azalır :rendeer:

iyide solesem izin vermıcekler biliyorummmmmmmmmmmm:pale:

Son düzenleme:
evet biz bir aileyiz...

Anacım selam ederim :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 PM ----------

size katılıyorum ...
İşkembe süperdi.... :bounce:

ben işkembe yemedimkii bööööööööö....:queen::queen::queen:

evet biz bir aileyiz...

Anacım selam ederim :cherry:

bende selam ederim :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 PM ----------

size katılıyorum ...
Çorba süperdi.... :bounce:

ya biz çorba faslına gelemedik ama tahmin edebiliyorum afiyet bal şeker olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar