Aldım aldım Aleyküm Selam. Seni GSÜ'lü kızları fotoğraflarken yakalamış bilmiyorum artık![]()
Bizleri yalnız bırakmayan en kalabalık MT ailesine ismini saymiyacağım benim için herbiri isimsiz birer kahraman meydan hiç boş kalmadı o anı yaşıyanlardan başkası pek te anlayamayacak sanırım bizim için unutulmaz bir gece oldu bu geceyi değerli kılan tüm MT. ailesine tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız arkadaşlar , Allah c.c. eksikliğinizi göstermesin :rendeer: :rendeer: :rendeer:
dedikya biz bir aileyiz :rendeer:
hemide büyük bir aile:rendeer:
ya ben gelemedım malesef.. ailemle tartıştım kandil akşamıııoyuzden sorun yaşadım motora bindiğimi bılmıyorduuuuu onu öğrenınce kıyamet koptuuuu
![]()
ailenden gizli saklı iş yapmaya devam edersen başın daha çok ağrır canım....:rendeer:
ama üzülme biz senin yerinede eğlendik...
(çok uyuzum yaaaa....)
ya ben gelemedım malesef.. ailemle tartıştım kandil akşamıııoyuzden sorun yaşadım motora bindiğimi bılmıyorduuuuu onu öğrenınce kıyamet koptuuuu
![]()
::koop::::koop::::koop::::koop::::koop::
komik dimi cem abii gülmemiz gerek ama yaşadığım üzüntüyüde ben bilirim sen şimdilik gülllllllllllllllllll
ya komik değil aslında kocaman insanlarız neden saklı gizli işler yaparız ben ona gülüyorum ailenden saklı hiç birşey yapma daha sonra su yüzüne çıktığında hem üzülürsün hem sana olan güvenleri azalır :rendeer:
iyide solesem izin vermıcekler biliyorummmmmmmmmmmmale:
iyide solesem izin vermıcekler biliyorummmmmmmmmmmmale:
dedikya biz bir aileyiz :rendeer:
çok güzel bi geceydi çok eğlendik...
ALLAH tamamını erdirsin....
söylemeden nerden biliyorsun izin vermiyeceklerine
ale:
evet biz bir aileyiz...
Anacım selam ederim :cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 PM ----------
size katılıyorum ...
İşkembe süperdi.... :bounce:
evet biz bir aileyiz...
Anacım selam ederim :cherry:
bende selam ederim :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 PM ----------
size katılıyorum ...
Çorba süperdi.... :bounce: