Rossi ve Ferrari Dedikoduları : Yeniden

Super Moderator
F1'de FIA ve FOTA arassındaki sivil savaş sonunda çözüldü. Dolayısıyla, Ferrari başkanı Luca Cordero di Montezemolo da dönüşüm muhteşem olacak mesajı verecek bir hamle peşinde.

Önlerindeki senaryoyu görüp, hiçbirşeyi ihmal etmemeyi amaçlayan, üçüncü bir araba bile düşünen başkanın "Hatta sürücünün kim olabileceği hakkında bile fikirlerim var..." cümlesinin hedefinde F! gridine yerleştirilmesi düşünülen Valentino Rossi var.

Doktor'un ise sözleri "Gururlandım, ama bu alanın benim için mi olduğunu bilmiyorum." şeklinde. Ayrıca Rossi, şu anda bu konudaki kararlarını askıda bırakacağını ve yoğunluğu 3 taraftan düğümlü MotoGP'deki başarısına vereceğini belirtiyor: "Şimdi MotoGP'ye konsantre olmalı ve onu kazanmaya çalışmalıyım.'

Ekli dosyalar

• rossif1.jpg
    rossif1.jpg
    96.2 KB · Görüntüleme: 2,838
ferraride yapamaz o adam..
daha öncede bunu denemiş ve çok farklı şeyler olduğunu belirtmişti zaten :cat:

gündemde kalmkatan öteye geçemez...
rossi-ferrari ortak yapımı bir reklam kampanyasından ibaret bu haberler...

schumi gitti f1 bitti rossi gidecek motogp bitecek...

f1i bitiren m.schu. olmadıki
f1i bitiren nokta artık araçlar öyl teknolojik donanımlar haline gelmişlerdiki padoktan incik cıncık herşeyine kadar ayarlama ve düzeltmeler yapılabiliyordu (5 sene önce brezilya yarışında benzine karışmış bir pislik nedeniyle tek pistonda 3 4 ateşleme gecikmesiyle pisliği parçalarayak hallettiler misal) motorların durumu şayet her yarışa 1 motor tam 1 yarışı kaldırabilecek şekilde en hafif durumda üretiliyorlardı
eee doğal olarak parası iyi olanın sonucu iyi oluyordu nitekim ferraride bunu bol bol yaşadık adamlar kaç sene üst üste hem sürücülerini hemde markalar şampiyonasında ortalığı estirdiler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar