go-kart hakkında..

merhaba arkadaşlarım abilerim bir proje peşindeyim yüklü bir maliyeti olmazsa ve uzun zaman almayacak bir işlem olursa gerçekleştirmek amacındayım.
başlıktanda anlaşılacağı üzere go-kart ya da buggy adı verilen aracı yapmak istiyorum.fakat sistemin nasıl olacağı hakkında bir belge bulamadım ölçüsü motor hacmi vs.
ben ortalama 2 kişiyi taşıyabilecek (130 140 kg) bir araç yapmak istiyorum fakat ölçüleri ne olmalı süspansiyon olarak ne uydurabilirim ufak jantlardan nerden bulurum vs vs vs hiç bilmiyorum.
bu konularda bilgisi olan ve yardımcı olabilecek arkadaşlar abiler varsa yardım istiyorum he böyle bir projesi olan başkası varsa o da faydalanır bu başlık altında..

kabaca buna benzer birşey.. ama daha ufak boyutlu olacak sanırım..

Son düzenleme:
bana kalırsa eski bir go-kart aracı bul ve onu al daha az maliyetli olur.

walla millette buggy hastalığı başladı.yakında bende sararım buna hayırlısı

bana kalırsa eski bir go-kart aracı bul ve onu al daha az maliyetli olur.

haklısın 1500 2000 lira arası satılık olanlar var ama bana 2 kişilik lazım tek kişilik olanı alıp kurcalarsam hem performans kaybı yaşarım hemde bi dünya iş çıkar başıma:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 PM ----------

walla millette buggy hastalığı başladı.yakında bende sararım buna hayırlısı

abi can sıkıntısı.. :mrgreen: videoları gördüm millet drift yapıyo bittim olaya dedım ben neden yapmayayım :queen:

Go_Kart9.jpg

yorum yazacak arkadaşlar yazsınlar gitmem gerekli geldiğimde sorularıma devam ederim saygılar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar