3250 den aşağı olanları niye almıyor anlamadım ya. Arkadaş bana zorla 3500 e mi sattıracaksınız motoru ya da cbr 125 ciler oalrak gizli bir anlaşma yaptıkta benm mi haberm yok. Geçen adamın biri 0km cbr 125 repsol ü 4000 e satıyordu. Adam tükan sahibi. Aynı şekilde sucularda 4350 liraydı. 2. eline 3800 isteyen adamla dalga geçerler. Birde haybeden sallamamak lazım şu fiyatı al bunu alma diye. Gel arkadaş ben sana gösteryim 3800 liraya satılan leş olmuş cbr 125 ler. 3000liraya cillop gibisi de var. Kilometresine bakacaksın, sahibine bakacaksın, adamın bilgisini ölçen sorular soracaksın(çaktırmadan), servise nereye gitmiş, kayıt tutulmuş mu öğreneceksin. Gel ben sana vereyim 3000 liraya 25.000 de ve mükemmel durumda. İnanın 3500-4000 arası fiyat yazmak isterdim ama gerçekçi olmak lazım.
Bir diğer acı gerçek de şu. Alıcı adam en pahalısı en iyisi sanıyor. Öyle bişey yok. Şu anki motorum almakta olduğum tarihteki en ucuz motordu. Resmi bile yoktu sahibinden de. Diğerlerine zaten bakmıştım. Buna gittim bi baktım makine tertemiz, kilometre 8000de sahibi aklı başında bir arkadaş. 2 tur attık çat diye aldım. İyiki almışım.
Söylemeye çalıştığım insanları her zaman daha pahalısını almak yönünde teşvik etmek doğru birşey değil. Hem alıcı hem satıcı zor durumda kalıyor. Ben de bu yüzden ilanımın fiyatını 3250 ye çıkardım bir ara. Çünkü bakan adamlar makine de problem var sanıp daha fiyat kırmak istiyolardı.
Her neyse aklım başıma geldi girip ilanımın fiyatını 3500 yapim bari. Ne de olsa aşşağısı para etmiyor. Hatta 3800 faln yapim.