kararsızım fikir istiyorum

Vites konusu tamam ona karar verdim tek endişem yarım otomatik bi motosiklet hiç kullanmadım ona alışmam zor olurmu diye.çünkü ben hem kendimi hem kesemi hazırlayınca ilk işim tam hayalimdeki motsikleti almak olucak Allah izin verirse.scooterı hiç düşünmedim tam otomatik bile olsa cup tipi bişey istiyorum ama bi bayan olarak yarım otomatik motosiklete alışabilirmiyim bilmiyorum. Belki yarım otomatik debriyajlı motosiklete göre daha kolaydır bilmiyorum. Anlaşılan ben yaşayarak görücem(inşallah kazasız ):)

Korkma değişik önerilere de kulak asma. Seçimin harika.

Ben hiç motor kullanmamış halımle bu motoru satın aldım 10 sene once adam nasıl kullanacağımı tarıf etti ben her iht,male karşı yanımda bırnı göturdum bişey olursa yardım etsin diye ama korktugum gibi olmadı. Kullanmak cocuk oyuncağı ımış 2 gunde uzman oldum.

Öylede az yakıyor ki benzın fiyatlarının uctugu su gunlerde hıc sıkıntı cekmeyeceksın.

Vitede konusuda kafana takılmasın hangı vıtesde olursan ol bu motor asla stop etmez :cherry:

Bence manual vites bir motor al.
Yoksa vitesliye geçtiğinde tekrar acemilik yaşarsın diye düşünüyorum haddim olmayarak.

:) tşkler motosikletin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum anlaşıp işi tatlıya bağlasak süper olucak bekleyecek gücüm kalmadı artık.her motosiklete imrenerek bakıyorum ufaktan ufaktan alıp başlamak lazım.daha yollar bana ben yolara alışıcam e bide rüzgarında bizi tanıması lazım....:)

gözüne kestirdiysen gerisi önemsiz.

balıkesir, istanbul gibi zorlu trafiğe sahip olmadığı için hem motoruna çabuk alışırsın hem de trafiğe.

inşallah zorlanmadan herşey hallolur gözüme kestirdiğim motosiklet başka ,almak üzere oldugum başka aslında .. Ama hayatın da bir gerçegi var emeklemeden yürünmüyo sabırlı olmam lazım dimi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kafa karıştırmak istemem ama bence vitesli motosikletle başlamalısın . scooter dan yarı otomatiğe ordan vitesliye falan hiç gerek yok bence .

ilk motorun öğrenmek amaçlı olacağından scooter ile başlamanın daha doğru olacağını sanıyorum ayrıca aramıza hoş geldin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar