B-A-N-U ve E-M-R-E NİŞAN TÖRENİ HAKKINDA. .

Super Moderator
Son saatlere girilirken bir daha mutluluklar dileyeyim diye girmiştim ki ne göreyim...:cyclopsan
Benim ne işim var o listede, ::sas::
Karambole gelir, kaza kurşununa falan rast gelirim..:p Düşünce için teşekkür ederim de ben almayayım:p
Yani nasıl olsa ayakkabıya sığmayacak o kadar isimden kimi çıkarsak düşüncesinde liste başı olabilirim:)

Ömür boyu mutluluklar sizin olsun tekrar..:rendeer:

selamlarrr herkezeee

:queen:emre abi bak iyi düşün bunlar son dakikaların...:queen: iyi düşünn..:queen:

a.s görkemcim had bakalım hayırlısıyla yarın ptt işine bi başlıcam akşamı heyecanla bekliyeceğim

İşte o nişan günü geldi çattı.Mutlu bir beraberliğin bugün temelini atıyorlar. Banu ve Emre kardeşlerimiz ALLAH cc dan hayırlara vesile kılmasını niyaz ederim .:rendeer:

Son saatlere girilirken bir daha mutluluklar dileyeyim diye girmiştim ki ne göreyim...:cyclopsan
Karambole gelir, kaza kurşununa falan rast gelirim..:p Düşünce için teşekkür ederim de ben almayayım:p
Yani nasıl olsa ayakkabıya sığmayacak o kadar isimden kimi çıkarsak düşüncesinde liste başı olabilirim:)

olcanın yerine beni yazın hem damatlığımı giyip gelicem...

evet banu ve emre kardeşlerimizi büğün nişanlıyoruz hayırlısıyla düğünlerinide yapıcaz :rendeer:

hadi hayırlısı bakalım şimdi tatlı bi heyacan sarmıştır ikisini...:rendeer:

Hayırlı ve uğurlu olsun dileklerimle birlikte,
Fotoğrafları merak içinde bekliyorum...
İnşallah sonsuza dek mutlu, mesut olur ve öyle kalırsınız. :rendeer:

bu akşam banu ve emrenin nışanına katılıcak arkadaşlar bir adım öne çıksınnn :p

hell24 nerde kaçta nasıl buluşulacagını yapacagı basın açıklaması ile size duyurucak :rendeer: :p

artık çok geç olcan :p

İşte o nişan günü geldi çattı.Mutlu bir beraberliğin bugün temelini atıyorlar. Banu ve Emre kardeşlerimiz ALLAH cc dan hayırlara vesile kılmasını niyaz ederim .:rendeer:

Bu temel zaten varmış abi :)

Bunlar noter tasdiği yapacaklarmış şimdilik ....

Her halde sonraki zamanda da tapu dairesine ya uğrarlar.

arkadaşlar bu mutlu günde kimseyi arkada bırakmamak ve aksaklıklara mahal vermemek için saat 19.00 da çağlayan meydanında bulunan ve aşağıdaki haritada işaretli olan toprak sahanın önündeki ototbüs duraklarının önünde buluşucaz....
yol tarifi ve irtibat için beni arayabilirsiniz...
cem...
0533 453 61 79
banunun 7,30 gibi evden çıkması söz konusu geç kalanları beklemek gibi bir lüksümüz yok geç kalmamaya özen gösterelim....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar