- Konu Yazar
sen kafanı takma böyle şeylere hadigit hazırlıklarını bitir sen kardeşim :rendeer:
Yarın akşam görüşürüz HOŞÇAKALIN... :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
sen kafanı takma böyle şeylere hadigit hazırlıklarını bitir sen kardeşim :rendeer:
burdanda anlaşıldığı gibi nişana motorla gidilecek :rendeer::queen:
Yarın akşam görüşürüz HOŞÇAKALIN... :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
ok bende bir makina bulayım kendime...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:03 PM ----------
güle güle sevgi kelebeği...
Nan ispiyonladılar beni Ceeeem.:cyclopsan
kim ispiyonladı nan seni....
Dilaver.
Ayfer
Çağla
Üçüde benim hatuna topiğe yazdı ikinciyi istiyorum diye dediler :cyclopsanr:
bak ben yarın koluma kimi takıp geliyorum...
alıcam olum aklınızı...
Son saatlere girilirken bir daha mutluluklar dileyeyim diye girmiştim ki ne göreyim...:cyclopsan
Benim ne işim var o listede, ::sas::
Karambole gelir, kaza kurşununa falan rast gelirim..Düşünce için teşekkür ederim de ben almayayım
Yani nasıl olsa ayakkabıya sığmayacak o kadar isimden kimi çıkarsak düşüncesinde liste başı olabilirim
Ömür boyu mutluluklar sizin olsun tekrar..:rendeer:
Son saatlere girilirken bir daha mutluluklar dileyeyim diye girmiştim ki ne göreyim...:cyclopsan
Benim ne işim var o listede, ::sas::
Karambole gelir, kaza kurşununa falan rast gelirim..Düşünce için teşekkür ederim de ben almayayım
Yani nasıl olsa ayakkabıya sığmayacak o kadar isimden kimi çıkarsak düşüncesinde liste başı olabilirim
Ömür boyu mutluluklar sizin olsun tekrar..:rendeer:
İşte o nişan günü geldi çattı.Mutlu bir beraberliğin bugün temelini atıyorlar. Banu ve Emre kardeşlerimiz ALLAH cc dan hayırlara vesile kılmasını niyaz ederim .:rendeer:
bu akşam banu ve emrenin nışanına katılıcak arkadaşlar bir adım öne çıksınnn
hell24 nerde kaçta nasıl buluşulacagını yapacagı basın açıklaması ile size duyurucak :rendeer:
artık çok geç olcan![]()

birde senin nişanını göreyim de öleyim :wiinkk::wiinkk::queen: