Anlamsız ve fuzuli bir yatırım:farao:
hacı Osman Ağa suyu ile yürüyor ya bunlar....
Emniyet piyasa değeri yaklaşık 30.000.-TL olan Honda Varadero lara yatırım yapabiliyorsa neden Harley'lere de para harcamasın ki:bounce:
Nasıl olsa cezalar yağmur gibi yağıyor artık.....biraz daha fazla mesai yaparlar ve olur biter.
Amma bu paraların Milli servet olduğu kimseyi ilgilendirmiyor zaten....diğer harcamalarda da olduğu gibi.
Allah Akıl Fikir ihsan eylesin:silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 PM ----------
yüksek manevra kabiliyeti

peh , geyik hat safhada.
Atlı pollis gibi gösteri amaçlı kullanırlar anca bunları.
US polisi özel eğitim alıyor bunlarla ve cidden bir çok motosikletten çok daha manevra kabiliyeti var amma amma diyorum, bizim Polis bu beceriyi asla sergileyemez.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:50 PM ----------
Bu ne arkadaş ya.. bir daha yazıyorum! çok güzel olmuş. yakışır polisimize !
Yahu BMW kullanırken adamlar kimse gık çıkarmazken olay harley olunca ne bu şiddet bu celal. Başka bir başlıkta daha böyle olmuştu. Bir harley düşmanlığıdır almış gidiyor. Ben sırf bu harleylere binmek için polis olurum be!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 PM ----------
Ayrıca klasik görünümlü harleylere demode demek de komik yani
Ayagını yorganına görre uzat derler bilirmisin:bounce:
Burada Harley düşmanlığı diye bir şey söz konusu olamaz....
Ben şasen BMW kullanmalarına da taraf değilim çünkü adam gibi kullanılmamaktalar güzelim motosiletler sapır sapı dökülüyor beee....onların servisi bakımı az mı? masraflı
ben Nato yakınında sürekli bir BMW Polis motosikletinin akşamları bina önüne park edildiğini görüyorum:bounce: başka hangi ülkede resmi bir hizmet aracı ev ya da aprtman önüne park edilebilir? O Polisin şahsi malı mı o?