güzel bi akşam olmuş belliii![]()
Siz niye yoktunuz.:silent:
güzel bi akşam olmuş belliii![]()
Erken kalkmak zorunda kaldım, akşam eşimle bir yere yemeğe davetliydik ama 2. kez buluştuğum mt de dünyadan haberim yokmuş meğer..
Ben alışkın değilim yav böyle pasif olmaya.Neyse.
enkısa zamanda tekrarlayın bu geziyii bidahikine bende orda olmak isterimm:mrgreen:
enkısa zamanda tekrarlayın bu geziyii bidahikine bende orda olmak isterimm:mrgreen:
Erken kalkmak zorunda kaldım, akşam eşimle bir yere yemeğe davetliydik ama 2. kez buluştuğum mt de dünyadan haberim yokmuş meğer..
Ben alışkın değilim yav böyle pasif olmaya.Neyse.
inşallah tanışalım tabii(çok dostane bi tavrın var sölimm dedimm içimde kalmasın):rendeer:ilkdi ya ondan sesin çıkmıyodu sanırım. yakında susturamayız seni gibi geliyo
gelirsen sevinirim mezit tanışalım artık olmuyo böle :wiinkk:
kızkulesi diyince akan sular durur benim için :cat:15 güne bir Salacak topigi açsakmı ne ?:silent:
Bukadar talep beklemiyorduk
kolumdan vurun amaa:mrgreen:Yani illa aşıyı banada vurun diyosun .Bak mezit bizim aşılar tutuyor sonra bırakamazsın bizleri:queen::cat::rendeer:
15 güne bir Salacak topigi açsakmı ne ?:silent:
Bukadar talep beklemiyorduk
inşallah tanışalım tabii(çok dostane bi tavrın var sölimm dedimm içimde kalmasın):rendeer:
Sen Çağlaya kötü bir şeymi dedin.:mrgreen:
inşallah tanışalım tabii(çok dostane bi tavrın var sölimm dedimm içimde kalmasın):rendeer:
kızkulesi diyince akan sular durur benim için :cat:
kolumdan vurun amaa:mrgreen:
Sen Çağlaya kötü bir şeymi dedin.:mrgreen:
Nasıl gittiğini gördün değilmi birde arka çıktın Sapanca öncesi :farao:imzama bakman yeterli
korkut bi topik daha gitti![]()
Korkutmak haddimiz değil be abi.Korkut ,korkutmayın milleti yaw![]()
ayda 1 katılırım ben :cherry::cherry:
aygül' Alıntı:ayda 1 katılırım ben
hanedan12' Alıntı:çözücü bir şeyler buluruz ...
Örnek . Benzin. Yağ çöz ,tiner . v.s.
Benzinemi.![]()