KIz kulesine karşı Tükkan ahalisi ve caddebostan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük anlatım içerisinde :)

dsc000104927681.jpg

Büyük keyifin sonuçları yukarıda .

Cem üstad baya bir hayretler içerisinde olayı izliyor :)

bak mesajını okudum yine geldim...:p canım kardeşi peki CEM i senden başka seven olamazmı...onu sevmek demek iyiliğini istemek değilmidir..bunlarıda düşün...adamı daha görmüş değilim(yuvacıkta varmıydı acaba) ama benimde bir sevgi sempatimi fazlasıyla kazandı...kendiside beğenirse beni uzun soluklu bir abi kardeşliğimiz başlıcak...diyorum ki onsuz mt çekilmez...sende beni anla nolur...fırçaladığı kişilerde insan evladı ana baba evladı o da sende bende...bu dünya bu sistem biz insanlar için vardır...hadi abi ben yol alam bak rodajdayım 60 la İzmite gidicem...:pale: öpüyorum seni canım kardeşim...

abiyi yiyim sen benim abim ol kanka ya...öperim...akıl yaşta değil başta...:rendeer:

sevgili dostlarım ben sizin içine girdim sevdim saydım saygı gördüm...aynı masa etrafında olduk vs...ama size laf gelmesinide istemem...ha ben söylerim benim ağzıma edin .ıçın zıvayın ama başkaları laf etmesin isterim...:rendeer: uyarılar ricalar bu yöndedir...:wiinkk:

Kol kırılır yen içinde kalır diyorsun.....

buarada söylemeden geçemiycem.
renk dil ırk ayırımı yapıyosun galatasaraylıyız diye bizi dışlıyosun senide kın kın kınadım :farao: :p
(bende istiyorum galatasary şapkası banane):p

Dünyadaki her renk güzeldir benim felsefeme göre ,ama sarı kırmızyla yada lacivertle hiçbir güzellik teşkil etmez benim gözümde.:farao:
:):):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 PM ----------

BJK şapkalar içinde biz sana teşekkür ederiz abi :rendeer::rendeer::rendeer:

Şampiyonluk sözümüzü
yerine getirdik sadece:rendeer:

Ablacım ben kaçıyorum artık.Artçım olabilirsin ama :) Ramazan sonunda da hayırlısıyla memleketten benim düldül geliyor.İki tekerlerin arasında bir 4 teker bir atv :queen::queen::queen: baya bir farkım olucak kanımca:queen::queen:

atv mi geliyo? hadi hayırlısı bakalım :wiinkk:

Dünyadaki her renk güzeldir benim felsefeme göre ,ama sarı kırmızyla yada lacivertle hiçbir güzellik teşkil etmez benim gözümde.:farao:

anaaa alenen hakaret ::tutkuy:: ay bu değildi yanlış pankartı açtım ::ban::

(insan canın sagolsun der hiç yakıştıramadım hiççç ::blusssh: )

atv mi geliyo? hadi hayırlısı bakalım :wiinkk:

anaaa alenen hakaret ::tutkuy:: ay bu değildi yanlış pankartı açtım ::ban::

(insan canın sagolsun der hiç yakıştıramadım hiççç ::blusssh: )
Cadıcım hayatımda Ge Se yada Fe be storlara adımımı atmış değilim . Yoksa senin canın sağolsun tabiiki . Başka bir şey emret memnuniyetle

Sana ilk görüşmemizde bir şapka hediye edeceğim GeSe olmiyacak ama kırmızı renkli olacak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 PM ----------

Şampiyonluk sözümüzü
yerine getirdik sadece:rendeer:

seneyede tekrarlıcaz inş :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar