Sonunda Bnde gLdimm :D

seLam aRkadaşLaR ve hatta abiLeR.:) Bn aRanıza daha bi genç oLaRak katıLıyoRum :mrgreen: tam biR Yamaha ybR 125 hayRanıyım. Hatta ehLiyetLe aynı gün fLn aLmayı istiyoRum:) iLk motorum Beldeyama 52'ydi çok sağLam ve ekonomik bi aRaçtı ama çaLındı:salut: zaten cc büyütmenin zamanı geLmişti:cherry:YoRumLaRınıza açığım. Hepinizi seLamLıyoRum:rendeer:

Hoşgeldinde.

Sonunda Bnde gLdimm'in Türkce çevirimini ben yapıyım

Sonunda Bende Geldim :) Kısacası Türkce'yi düzgün kullanmakta gayret gösterelim lütfen..

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Nerde öğretiliyor bu yazı şekli bunun okulu falanmı var yada yeni müfredat böylemi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

Slm aramıza hosgeldın Yamaha gıbısı var mı_?
Ybr seçimini beğendim bendede var gerçekten guzel motor
Buda benım garıban 2005 model beni uzmedı Antalyanın alanya ilçesinden konya seydişehire gittim 180 km yol aldım tık cıkarmadı. Motosıkletımden Memnunum herkeze tavsıye ederım. Yamaha RX 115 alacaktım ama olmadı. yağını bujısı değiştir keyfine bak
[URL=http://img4.imageshack.us/i/13858668gk31.jpg/][/URL]

Son düzenleme:
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
sonunda gelebildin demek, bizde seni bekliyoduk. hoşgeldin :cat:
motorunu çaldırıpta bukadar iyimser olabilen bi seni gördüm,polyanna mısın birader:)

ybr bir km canavarıdır. Cok güzel motordur. Hava soğutmalı olmasına rağmen cok uzun yollara tık demeden dayanır. Hoşgeldin foruma inşallah aradığın gibi bir ybr bulursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar