Metenin klavye uslubuyla gerçek dünyadaki uslubu arasında %100 fark var. Klavyeye geçtiği anda Çarşı ruhunun bir pençesi gibi sosyal konular dahil bir ironi çevresinde yaklaşmaktadır. Doğal yaşamında da çok sevimli panda gibidir(kendi benzetmesidir). O yuzden Mete tahlilini yaparken onu her iki dünyasınıda göz önüne getirerek ,onunla arkadaş ve dost olmanın zevkini yaşarsınız.
Mete 4 yıldır Mt üyesiyim hiç banlanmadım.Her yeni sezon yeni yüzler tanımaktan son derece mutlu oldum.Kalıcı olanlarla dostluğum ailece de davam etmektedir. Motosiklet felsefesini benimsemiş her yaştan ırktan ve dinden de arkadaşım olmuştur olacakta.
Cem senin nasıl insan sevgisiyle dolu ve onu paylaşmak üzerine kurgulanmış olduğunu hissetmekteyim. Şundanda %100 eminimki sen ve Mete iki kez sohbet edin en yakın kanki olursunuz:cat::wiinkk:
Dip not: dost, dostunu konuşamadan bulamaz.:cat:
Yazılarımın sonuna eklediğim özlü sözler tamamen bana aittir .Telif haklarını almaya daha fırsatım olmadı çünkü onları o an da uyduruyorum ,kimse araklamaya kalkmasın:bounce::wiinkk: