KIz kulesine karşı Tükkan ahalisi ve caddebostan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
söleriz icabında taammı akıllı olsun :p :queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen::queen: getircem benim keleşi ona göre

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:18 PM ----------

:queen::queen::queen: tmm tmm sen merak etme ben herkesin ortasında göstericem ona gününü ne bu be yeter aaa herkesi korkutuyor buradnın bir babası var artık kendimi tanıtmanın zamnı geldi :queen::queen::queen::queen:

Canercim, sen fazla mı güneşte kaldın yoksa...??? :silent: :silent: :silent:

Dün geceki en komik olay masa düzeniyle ilgiliydi fotolara yansıtamadık ama her yeni gelen grup yeni bir masa düzeniyle karşılaşıyordu. Önce I yaptık sonra O ,sonra L ,sonra Ö, Sonra V ,Sonra T , en sonundada kuyruklu T oldu:p

ah canım benim...
ben bu sayfanın çıktısını alıyorum...
son kıvırma falan olmasın...

sen beni pinkten çıkma falanmı zannettin :queen::queen::queen: ne kıvırması senj çıktı alırken X2 yap daha net okunsun :cat: :queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:21 PM ----------

Canercim, sen fazla mı güneşte kaldın yoksa...??? :silent: :silent: :silent:

:queen::queen::queen::queen: :rendeer: yav siz merak etmeyin ben yaş tahtaya basarmıyımm ??

Ya var ya aklımı okudun bende aynı şeyi düşünüyordum...

Caner' in haberi yok sanırım... :queen: :queen:

rahat olun siz :rendeer: bildiğimiz bişey var ki konuşuyoruz :queen::queen: gülme geldi :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:24 PM ----------

BABA kaçar hadi eyv işe gidicem görüşmek üzere öpüyorum sizi

valla arkadaşlarl bu aslında siteye açık bir organizasyon değilmiş...facebook özel ambiansıymış...vesile oldu Tuğrul kardeşimle geldik memnun ayrıldık hoş gördük...yanlış anlaışlmasın Tükkan ekibine dahil olmam gibi bişey söz konusu değil...ben zaten bir dergahın başındayım...:p Tükkan yokkken mete_han dergahı mürid alımını durdurmuştu zati...:queen: neyse ama Adnan Hocacılar gibi aranızdan bazı arkadaşları dergaha kontenjandan alıcam...:cherry:

darkeagle abi fazla sohbet edemedik farkındasın dimi...bi motör muhabbetdiri gitti...halbuk i hepimizin çok sorunu var iç dünyalarımızda...orada herkes farklı dünyalara giriyor...keşke hayatımızda hep böyle kakara kikiri olsa...ama sorumluluklar ağır...mesela kaçınız bilir oğlum ve benin tükkan nasıl dönüyor...esnaf adam...birde ona sor...mesela yani...veya kaçımızı maaşlarımızı tam alabiliyoruz...veya kaçımızın hayalleri olmadı...kaçımızın istediği bir hayat standartı henüz halen yok...vs vs...ortaya karışık şeyler işte benim düşüncelerim...

bize burda fakir fukara edebiyatı yapıpta çoluğun çocuğun nafakasını geceleri nişantaşındaki lüküs mekanlarda peçete savurur gibi savurduğunu nasıl açıklayacaksın bakalım :cherry:

olum hepinizi kın kın kınıyorum...
karıdan korkmayan allahtan korkmazmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar