2009 sakarya festival fotografları....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalovada damı festival var yanlışmı anladım

evet askon yavoya gitcez temmuzun 3. haftası yap hazırlıgını şimdiden :wiinkk:

okumama gerek kalmadı bir de utanmadan söyledi bana böyle böyle yazdım diye ben de gerekeni yaptım canım merak etme sen ::158::::158::::158:::queen:

bak sen utanmazaaa bide sölüyo hemiii? ::144::

arkadaşlar bu işlemin asıl amacı şudur;
gözlerimizde 2 adet ışıkları kıran ve bizim görmemizde görev alan kısım vardır birisi en dşta yer alan kornea diğeride içerde göz küresinin içinde bulunan mercek(lens),,zamanla bu 2 yapıdan birisi çoğunlukla da mercek yaşlanır ve ışığa adapte olamaz hale gelir ve görme sorunları yaşarız(miyopi,,hipermetropi,,astigmatizm vs gibi)( bu yaşlanma olayı ise genetik yapınızla ilişkilidir çoğunlukla,,,kimisnde 7 yaşında başlar kimisinde 50),,,
laser operasyonda gözküresinin önünde yer alan tabakanız inceltilmek süretiyle görmeniz netleştirilir ve böylece merceğin yada pürüzlenmiş kornea yüzeyinizin saydamlığı artırılır bu sayede şeffaf bir görme sağlanır....YANİ bi manada gözünü dıştan laserle TIRAŞLIYORLAR
AMA AMA AMA şunu yazmadan geçemeyeceğim arkadaşlar; görmesin netlik problemi yaşayan bir insanın kullanabileceği en akıllı yöntem; itina ile kullanabilecek ve bütçe ayırabilecek ise kontakt lenstir,, alternatifide GÖZLÜK tür.....
bu tür operasyonlar gayet güzel sonuçlar verir ancak ondan sonraki yaşamınızda gözünüze alabileceğini bir darbede(olmaz değil insanlık hali) normal bir insanın gözünün görebileceği zarar,, gözü opere edilmiş bir insanın kine göre çok az olur hatta işin ucunda opere gözde %70-90 arası görme kaybına bile gidebilir
siz daha hiç laserle göz operasyonu yaptırmış doktor gördünüz mü?? Valla ben camianın içinden ama Mt ye de gönül vermiş bir doktor olrak yazıyorum ben hiç görmedim:cherry: hep gözlük kullanırız,,,lenste bile gözünüzün infeksion geçirme ihtimali var,,,,Boş Verin arkadaşlar,, laser olanlara sağlıklı yaşamlar,,düşünen ve halen olmayanlarada tavsiyem; Gözlüğünü tak keyfine bak !!!
:rendeer::rendeer::rendeer:

evet yuvacıkta tanışmıştık... verdiğin bilgiler için çok teşekkürler :rendeer:

demir77, arjantinli69, askon ve diğer sevgili dostlar bana fotografların orj.lerini atarmısınız lütfen. :rendeer:

höyyyt noluyor burada yahuuu öyle yokluğumdan faydalanıp arkamdan iş çevirmeler filan...ben de seni esefle kınadım diloşcum oziye horlamayan bir tane buluyoruz da bana niye motorlu yeni bir sevgili bulmuyoruz???::yanliss: o olmazsa kim beni arkasına atıp gezdirecek brummmm brummm diyeee hııı sorarım sana!!!biz de ozinin kara kaşına kara gözüne vurulmadık herhalde heh heh :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 PM ----------

okumama gerek kalmadı bir de utanmadan söyledi bana böyle böyle yazdım diye ben de gerekeni yaptım canım merak etme sen ::158::::158::::158:::queen:

ozi geçmiş olsun pişti olmuşsun :queen: hoşgeldin ceyda :rendeer:

Arkadaşlar geçikme için hepinizden özür diliyorum. İşten güçten ancak bilgisayar başına geçebildim. Ayrıca bu gezi için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Nerdeyse son anda yoldan geri dönüyordum. Bütün bu eğlenceyi kaçıracaktım. Allatan ben kalmaktan yetiştiniz. Daha nice sürüşler bunun gibi eğlenceli ve keyifli

Abi fotolar vesikalık boyutta olmuş:queen: Sen bi cd'ye yazsanda ben senden alsam bu fotoları süper olur walla :rendeer:

höyyyt noluyor burada yahuuu öyle yokluğumdan faydalanıp arkamdan iş çevirmeler filan...ben de seni esefle kınadım diloşcum oziye horlamayan bir tane buluyoruz da bana niye motorlu yeni bir sevgili bulmuyoruz???::yanliss: o olmazsa kim beni arkasına atıp gezdirecek brummmm brummm diyeee hııı sorarım sana!!!biz de ozinin kara kaşına kara gözüne vurulmadık herhalde heh heh :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 PM ----------

Merak ettim kara kaşıma, gözüme vurulmadıysan neyime vuruldun :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:58 AM ----------

önce ben istedim sıranı bekle :p

Aslında fotolar bende toplansa , ben hepsini orjinal halleriyle rapidshare'e yüklesem (account'tum var) , indirme linkini atsam buraya herkes indirse nasıl olur :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:01 AM ----------

Bu arada foruma 4 senede attığım msj kadar son iki günde msj yazmışım :)

Merak ettim kara kaşıma, gözüme vurulmadıysan neyime vuruldun :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:58 AM ----------

Aslında fotolar bende toplansa , ben hepsini orjinal halleriyle rapidshare'e yüklesem (account'tum var) , indirme linkini atsam buraya herkes indirse nasıl olur :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:01 AM ----------

Bu arada foruma 4 senede attığım msj kadar son iki günde msj yazmışım :)

bende çok fazla fotograf yok ama orj.lerini gönderirim sana

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:15 AM ----------

he cadıcım bide söylüyor...ama onun suçu yok ben kaşındım adam dedi bana baştan ben utanmazımdır diyeeee...:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 AM ----------

hoşbulduk kadir sağolasın ::cheeeeer

hoşgeldin canım
bak kıyamazmıştaa ozisineeee :p

bende çok fazla fotograf yok ama orj.lerini gönderirim sana

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:15 AM ----------

hoşgeldin canım
bak kıyamazmıştaa ozisineeee :p

Cadı bende bekliyorum Ozi bişeyler yazar diye ama :mrgreen:

Hoşgeldin Ceyda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:21 AM ----------

Ne oluyor nan burda.

hoşgeldin yok bi şey:cherry:

Walla ben yazacağımı yazdım ama ceyda'dan cvp gelmedi :queen:
edit: 1 dakka önce gelmiş. Birde bana utanmaz diyo , ne yani motorla seni gezdirecek bir tek ben mi varım. :p Bak bizim danstan Oğuz da var çok hevesli :queen:

Son düzenleme:
Sinan abi seni karelerde görmek ne güzel Furkanıda almışsın yanına bakıyorum baba oğul hayatınızı yaşıyorsunuz kıskanmadım değil inanki kıskandım :rendeer:

kardeşim sen kararını ver ta gelip senı evınden alırım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:31 AM ----------

he cadıcım bide söylüyor...ama onun suçu yok ben kaşındım adam dedi bana baştan ben utanmazımdır diyeeee...:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 AM ----------

hoşbulduk kadir sağolasın ::cheeeeer

ooo aramıza tekrar hoş geldın

Allah razı olsun.Ehliyetimi cebime koyayım gezicem inşallah.4 temmuzda B ye daha sonra A2 bu sezon olmasada bir dahaki sezon inşallah:)

dedik ya o olmazsa kim arkasına atıp beni brummm brummm gezdirecek diye işteeee...aşk sevgi bir yana insan çıkarlarını da düşünmeli dimi :p:p:p::158:::queen::queen::queen:

Walla ben yazacağımı yazdım ama ceyda'dan cvp gelmedi :queen:
edit: 1 dakka önce gelmiş. Birde bana utanmaz diyo , ne yani motorla seni gezdirecek bir tek ben mi varım. :p Bak bizim danstan Oğuz da var çok hevesli :queen:

abovvvv ortalık karışcak gibi :p

Benide alırmısın evden.:p:mrgreen:

abi motor bu otobüs değil:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 AM ----------

Allah razı olsun.Ehliyetimi cebime koyayım gezicem inşallah.4 temmuzda B ye daha sonra A2 bu sezon olmasada bir dahaki sezon inşallah:)

hayırlısı ile eğliyetini al yanımızda seni görmek ten mutlu oluruz kardeşim

abi motor bu otobüs değil:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 AM ----------

hayırlısı ile eğliyetini al yanımızda seni görmek ten mutlu oluruz kardeşim

Yan tarafa sepet takınca olur be abi.:mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar