doğru tercih mi?

seger motor 100 lüklerden aldım.3-4 gün önce bu motorlar hakkında bilgisi olan kullanan kalitesini bilen arkadaşlar bilgilendirirse çok mennun olacağım.tesekkürler.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla kardeş bu konuya atasözüyle yorum yapmak istiyoorum.
''Al Birini Vur Ötekini''

öncelikle hayırlı olsun
esnaf adam, ürün pazarlayan adam sattığı malı kötü demez.
sen almadan önce kullananlara sormalıydın.
seger diye marka ilkdefa duyuyorum. yedek parça bulunmaz belki
bendede kubamotor var parça bulunmuyo hadi uyduruyoruz ama grenaja gelince ordan burdan sipariş ver bekle gelsin.
artık almışsın motoruna iyi bak ve benimse
hemen hemen hepsi aynı mal. çin malı değilmi sonuçta. önemli olan yedek parça
servis önemli değil
çokmu konuştum ne

Moderatör
En iyi motor kendi motorundur. Aldıktan sonra o daha mı iyidi bu daha mı kötüydü diye düşünmek doğru değil. Sonuçta belli bir bütçeyle alınmış, hemen hemen aynı tipte ve özellikle bir motordan bahsediyorsun. Hepsi birbiriyle aynı aslında, birini Ali diğerini Veli satıyor.

bu arada ilkdefa duydum demiştim, seger marka birkere gördüm mondial ugk modeline benzer modelini gördüm.
arkadaşların dediği gibi hepside aynı ürün marka farklı

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Bence bu saatten sonra kıyaslama yapmak yersiz. Motorunu sevmeye çalış iyi bak.

evet arkadaşlar doğru söylüyosunuzda bende sizle paylaşmak istedim durumumu.yorum yazan arkadaşlara çokça tesekkürlerimi sunuyorum....tabi yazacaklara da:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:10 AM ----------

başka konuşacak kişi yok mu ama hadi yaaa

ayrıca bu seger markalar ne malı onu bilen varmı?söylerseniz çok iyi olur.mondial 100 ukh ile kıyaslarsak sonuç ne olur??????????????????????????????????????????

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Seger motor Çorlu'da yaygın.Sanıyorum Gaziantep'te monte ediliyor.

çin alınacaksa yine en iyisi kanuni ve mondialden şaşmamak en azından distribitörler ayakta öyle ya da böyle.
ama alınmış malında kötüsü olmaz kazasız belasız kullanın inşallah.

şemsiyeyi zorlama derim ben açılır maçılır :wiinkk: sen koruma ekipmanlarını ihmal etme kaskını mutlaka tak yolda dikkatli ol rüzgarı hissettiğin an senin için en iyi motor altındaki motor olacak zaten :cat:

Seger motor Çorlu'da yaygın.Sanıyorum Gaziantep'te monte ediliyor.
tekirdağ çorlu biliyorum orayı orada 25 gün ablamların yanında kalmışlığım var güzel yer yalnız seger bu motorlarların gaziantep değil montaj v.s fabrika bursa da:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:25 AM ----------

motoru almadan önce sorsaydın daha mantıklı olurdu

arkadaşım çok ani oldu 1 saat içinde karar vermem gerekliydi seger ve mondial satan yere gittik fiyatları taksit yapınca hemen hemen aynı 1750 gibi idi.segerler sağlam olur motorandan da mondialden de iyidir dedi adamda motoran vardı ama banada yine seger al dedi mondial de öbür depoda varmış illaki alırsan seger al dedi adam dürüst konuştuğuna inanarak onu aldım:bounce:

Ben de seger sg125 modeli var. Yaklaşık 6 7 aydır kullanıyorum 2000 km de daha. henüz bir sorunla karşılaşmadım.Ve montajı bursa da yapılıyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar