- Konu Yazar
"Ege boyu gaz açtım ve ardından 1. C.C.C chopper festivaline ulaştım"gezisi::cat:
Ayın başında çıktığım Gümüldür C.C.C. feste uzanan uzun soluklu süper bir geziydi.Yazılacak çok hikaye macera var lakin sizleri fotoğraflarla başbaşa bırakmak daha iyi olacak
Yüzlerce fotoğraf arasında en özet seçme fotoğraflar gelsin o zaman
:cat::cat:

Uzun yol bakımının ardından Kütahyadan başlayarak yollara düşüyorum artık kimse tutamaz beni:cat::cat::cat:

Dursunbey Balıkkesir yolu motor sürüşü açısından tecrübe kazandıracak bir yol gerçekten.Virajlara girme,kontrayı uygulama ve mıcırlı yolda dengeli frenlemeler yapmak adına denek bir yol burası:cyclopsan:cyclopsan

arada bir kaplumbağlarda dikkat etmek gerek yoksa sizin için tehlikeli bir zıplama rampası olabilirler.Elimden geldiğince karşıya geçişlerinde yardımcı oldum.

Ve Edremitteyim,ufak bir gezinin ardından Ayvalığa doğru gaz açtım...

Tempolu bir sürüşün ardından gene mola verdim.Eksoz sıcağı, hava sıcaklığıyla birleştiğinde dayanılmaz bir ısı ortaya çıkıyor
ale:
ale:

Yükümü Ayvalıkta üstümden atıp, başladım dolaşmaya...
Cunda yolu...

Onlarca daracık Rum sokaklarından sadece bir tanesi....

Ayvalık merkez

Kızımla beraber güneşlendik
bakmayın böyle durduğuna 240 kg kuma saplanınca çıkarması pek bir zor oluyormuş,arkamdan metrelerce kum atarak patinaj çektim
r:

şeytan sofrası

hepsi gerçekmişşşş

işte Ayvalık böyle biryer:cat:

izmire doğru gaz açmaya devam...Bu motorun performansından bii haber olan yolda karşılaştığım bazı motorcu dostlarım kapışma havalarına girdiler.
S.S ve Enduro sahibi motorcular seyir halinde kafa tutunca (pek sürüş tarzıma uymasada) İzmir' e tahmin ettiğimdende önce girmeme sebep oldular.

İzmir

Ertesi sabah kütahydan gelen arkadaşımla eşyaları hazırlayıp tekrar yola çıktık...

Kardeş motorlar olan Hyosung Aquila GV650 ve GV250 gezi boyunca sıkıntı yaşatmadı.

Festival alanından yerbeğenip hemen serinlemenin yollarını aradık...

Ardından etrafı kolaçan ettik...:cat::cat::cat:

İlk gece rock müzik ağırlıklı geçti bol kafa sallamalı:cat::cat::cat::cat:

gündüz havuz başında yarışmalar yapıldı..

Tam bir görsel şölen:cat::cat:

chopperlaradan gözümüzü pek alamadığımızdan oyunlara katılamadık...

Bazende Rus güzellerden gözlerimizi alamadık

İşte rüyalarımı süsleyen makina Harley Davidson Ultra Clasik:cherry::cherry::cherry:

Türk Chopper önderliğinde yapılan 1. uluslararası C.C.C festivali Gümüldürde denize sıfır bir tatilköyünde fiyatların yüksek olmadığı tamamen chopper pilotlarının gözlerine hitap eden,onlarca chopperın katıldığı süper bir kortejle, çok eğlenceli ve dolu dolu, bol eksoz gürültülü, unutulmayacak bir 3 gün yaşattı ve ardından sorunsuzca evlerimize döndük.Festivalde emeği geçen herkese t.ederim.Nice senelerde bu festivalde buluşmak ümidiyle:cat::cat::cat:
Saygılarımla....
Ayın başında çıktığım Gümüldür C.C.C. feste uzanan uzun soluklu süper bir geziydi.Yazılacak çok hikaye macera var lakin sizleri fotoğraflarla başbaşa bırakmak daha iyi olacak

Uzun yol bakımının ardından Kütahyadan başlayarak yollara düşüyorum artık kimse tutamaz beni:cat::cat::cat:

Dursunbey Balıkkesir yolu motor sürüşü açısından tecrübe kazandıracak bir yol gerçekten.Virajlara girme,kontrayı uygulama ve mıcırlı yolda dengeli frenlemeler yapmak adına denek bir yol burası:cyclopsan:cyclopsan

arada bir kaplumbağlarda dikkat etmek gerek yoksa sizin için tehlikeli bir zıplama rampası olabilirler.Elimden geldiğince karşıya geçişlerinde yardımcı oldum.

Ve Edremitteyim,ufak bir gezinin ardından Ayvalığa doğru gaz açtım...

Tempolu bir sürüşün ardından gene mola verdim.Eksoz sıcağı, hava sıcaklığıyla birleştiğinde dayanılmaz bir ısı ortaya çıkıyor

Yükümü Ayvalıkta üstümden atıp, başladım dolaşmaya...
Cunda yolu...

Onlarca daracık Rum sokaklarından sadece bir tanesi....

Ayvalık merkez

Kızımla beraber güneşlendik

şeytan sofrası

hepsi gerçekmişşşş

işte Ayvalık böyle biryer:cat:

izmire doğru gaz açmaya devam...Bu motorun performansından bii haber olan yolda karşılaştığım bazı motorcu dostlarım kapışma havalarına girdiler.

İzmir

Ertesi sabah kütahydan gelen arkadaşımla eşyaları hazırlayıp tekrar yola çıktık...

Kardeş motorlar olan Hyosung Aquila GV650 ve GV250 gezi boyunca sıkıntı yaşatmadı.

Festival alanından yerbeğenip hemen serinlemenin yollarını aradık...

Ardından etrafı kolaçan ettik...:cat::cat::cat:

İlk gece rock müzik ağırlıklı geçti bol kafa sallamalı:cat::cat::cat::cat:

gündüz havuz başında yarışmalar yapıldı..

Tam bir görsel şölen:cat::cat:

chopperlaradan gözümüzü pek alamadığımızdan oyunlara katılamadık...

Bazende Rus güzellerden gözlerimizi alamadık

İşte rüyalarımı süsleyen makina Harley Davidson Ultra Clasik:cherry::cherry::cherry:

Türk Chopper önderliğinde yapılan 1. uluslararası C.C.C festivali Gümüldürde denize sıfır bir tatilköyünde fiyatların yüksek olmadığı tamamen chopper pilotlarının gözlerine hitap eden,onlarca chopperın katıldığı süper bir kortejle, çok eğlenceli ve dolu dolu, bol eksoz gürültülü, unutulmayacak bir 3 gün yaşattı ve ardından sorunsuzca evlerimize döndük.Festivalde emeği geçen herkese t.ederim.Nice senelerde bu festivalde buluşmak ümidiyle:cat::cat::cat:
Saygılarımla....
Son düzenleme: