Honda CBR 125 in Uçuk Kaçık Parça Fiyatları..

istburak..
2 gün önceye kadar benim de cbr ım
aslanlar gıbı repsolum vardı..
az cok bılırler benı cbr 125 topıcınde
saka yaptıgımı belırttım zaten..

yok abi bisiklet lafına değil ama ne öyle palyaço kakalıyolar felan allaha şükür ne keriziz kakalasınlar nede palyaçoyuzzz sana özeniyo galiba arkadaş ama senden bitane yeter korsana hayır :cherry:

harbi adam size PALYANÇO dedi...:pvalla yakışmadı...:pcamianız kendi içinde bölündü...:queen:

istburak..
2 gün önceye kadar benim de cbr ım
aslanlar gıbı repsolum vardı..
az cok bılırler benı cbr 125 topıcınde
saka yaptıgımı belırttım zaten..

harbi seni tanımadanm yazdı o şimdi...hayret ben birbirinizi tanıyorsunuz sandıydım...:pale:

Son düzenleme:

HRC

işte sorun burada sevgili İzmirli hemşocum...ne istediğinizi bilmiyorsunuz...ne almak istediğinizi düşünmüyorsunuz...ama CBR 125 fanından geçilmiyor nedense ortalık...bak kimseyi küçümsemem ..asla yapmam bunu...ama cbr 125 sahaplarının veya heveslilerinin çoğu 15-24 yaş gurub...herşey heves...bende Honda cbf sahabıyım...niye kendi kullandımğım markaya pok atayım...bu kadarmı salağım...ama bu model berbat...siz gencleri kandırıyorlar...

sizinji heves...bu bir racıng değil...bak Aprılıa RS125 e istersen 20 milyar bayıl...bana komaz...nedne hatları düzgün...2 zamanlı ama performansını görmelisin..160-170 lere çıkıyor makina şaşarsıon...işte çakma SS bunlara denir...cbr e DOCTOR veya MOVISTAR yazıp egsozu deldirip ortalıkta gezen cıbırcılara fema uyuz oluyorum...abi altınızdaki bir 125 diyorum...ona 125 gibi binin...kaptırıyolar kendilerini coşku yapıyorlar...paran çoksa yine banane...al kardeşim...gez pin doya doya...

ama 3000 lirayı 1 yılda biriktirip...sağa sola borçlanarak noter masrafıyla üstüne alıp ilk motorunu alan kişilerede üzülürüm...yav madalyonunda arka yüzü var...bu parçalarıda düşünmek lazım...lanet memleketde öküzün biri geliyor duruan motoru düşürüyor...öle şerefsizler var...seleyi falçatayla doğruyo bebeler...sırf gıcıklık olsun diye...sırf motor cillop diye kıskanıyorlar pezevenkler...bu memlekette bu paraları millet nasıl kazanıyor ben bilirim...

bu kazığı göz göre göre yemesin kimseler...0 ı kazık...parçalar kazık...2.el alırsın yırtarsın ama alacağın 2.el garanti kapsamında değilse kasko yapacakda paran yoksa vay haline...acırım...üzülürüm...para kolay kazanılmaz...baba parasıyla alanada üzülürüm...yav aynı baba evlat kaza yaptığında evladın sağsalim kurtulduğundamı sevinsin yoksa bu fiyatlarla motorumu tekrar tamir ettirsin...

ya sen babana bu rakamları nasıl anlatcan...veya olur ya bi durum olduğunda ne halt edicek motör sahabı...bu maliyetin altından kalkamayıp ölü eşşek fiyatına satan çok kişi bilirim...kurtulmak için...

ah bu görünüm takıntımız yokmu...yakıyor bizi...sağlıklı kararlar alamama sebeblerimizden biri ŞEKİLCİLİĞİMİZ...:pale:

selamlar...

parça fiyatları pahalı dediniz eyvallah, insanları bilinçlendirdiniz eyvallah, ama iş nefret kusmak, bazı motor markalarını yerden yere vurmak, insanların hevesini kırmaksa orda dur derim, kimse kimseye zorla cbr 125 satmıyor, kimse zorla cbr 125 almıyor, racing havası varmı yokmu, üzerine yazı yazıp gezilirmi gezilmezmi, bu motora egzos yaptırmaya değermi değmezmi, bunları yapana kim karışabilir, zevkler ve renklermi tartışılıcak burada?, heves kötü birşeymidir? 125cc aprilia 20 milyar diyorsun, 160 yapar diyorsun(servisleri,parça fiyatlarına değinmiyorum bile), bende '0' honda 5,500 ve düz asfaltta 130 görür diyorum, 125cc adı üstünde, bunun dışında ne bekliyorsunuz bu motordan, ne istiyorsunuz bu motordan anlamak mümkün değil.

aaaaaa sen üzme ooo güzell cnını camiamızdaki birkaç kötü sesten bişey çıkmazzz camiamız renklenirrrr eeee nede olsak palyaçoyuzzz yaaa:)

evet mete_han beni tanımamış anladıgım kadarıyla:))
buarada kask havada su anda gelıyoorrr gelıyorr amerıkadan avrupaya gecıyorrrr:D

parça fiyatları pahalı dediniz eyvallah, insanları bilinçlendirdiniz eyvallah, ama iş nefret kusmak, bazı motor markalarını yerden yere vurmak, insanların hevesini kırmaksa orda dur derim, kimse kimseye zorla cbr 125 satmıyor, kimse zorla cbr 125 almıyor, racing havası varmı yokmu, üzerine yazı yazıp gezilirmi gezilmezmi, bu motora egzos yaptırmaya değermi değmezmi, bunları yapana kim karışabilir, zevkler ve renklermi tartışılıcak burada?, heves kötü birşeymidir? 125cc aprilia 20 milyar diyorsun, 160 yapar diyorsun(servisleri,parça fiyatlarına değinmiyorum bile), bende '0' honda 5,500 ve düz asfaltta 130 görür diyorum, 125cc adı üstünde, bunun dışında ne bekliyorsunuz bu motordan, ne istiyorsunuz bu motordan anlamak mümkün değil.

okuduğunu anlamıyorsun...polemiklik bişey yk bu yazılarda...aldınmı aldın...güle güle kullan...ben olayın satış sonraındayım...bu motorun hitap ettiği yaş grubu belli...bazı şeyleri yeni keşfediyor veya yaşıyorsunuz...130-180 görme meselesi değil...paralarınızın değeri yok gibi hareket ettiğiniz için eleştiriyorum..paranızın kıymetini bilin...bak karbüratör fiyatı 600 küsur milyon...neyse anlamadın mevzuyu...ben aştım artık bazı şeyleri...herşey sizin içindi...ama bunuda anlamadın...

polemik olmasın...biz artık işi geyiğe vurduk...

HRC

ben yazılarınızıda takip ediyorum güzel başlıklar açıp metehan prodkşın olarak motrcu arkadaşları bilgilendiriyorsunuz, çok güzel konulara değiniyorsunuz, yazdığınız yorumların % 90 ınada katılıyorum, sadece burada nacizane fikrimi dile getirdim, polimkyok olmaz çnku başka yorum yapmiyacağım bu başlığa

ben yazılarınızıda takip ediyorum güzel başlıklar açıp metehan prodkşın olarak motrcu arkadaşları bilgilendiriyorsunuz, çok güzel konulara değiniyorsunuz, yazdığınız yorumların % 90 ınada katılıyorum, sadece burada nacizane fikrimi dile getirdim, polimkyok olmaz çnku başka yorum yapmiyacağım bu başlığa

herşey sizin içindir...sizin iyiliğiniz için...Ağustos 2005 ten beri...

honda cbr 125 in parçası pahalı ama kolay kolay arıza çıkarmıyor bende var turuncu kafam rahat ucuz motor alırsanız tamirden çıkamazsınız

altınızda honda cbr varsa gözünüz gibi bakacaksınız

Son düzenleme:
scayn sen nerdesın ?? istanbul mu ?? son günlerde burda bi cıbır repsol görüyorum ama ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

Fiyatlıymıs

niye hortlattın lo...:silent:

ara beni birader sana fiyat alayım...nereyi ararsan ara aynıdır ama emin ol...

537 335 22 33

sen Mersindenmi kargolayacan huerto...:p

yaw yedek parça ve aksesuar işine girdimde.faydam olsun mt ye.gidip hondanın servisinden kazık yemesinler:cherry:
sanada lazım olursa ulaş bana.:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 PM ----------

niye hortlattığıma gelince.o aralar yokluğunu fazlaca hissetmiştim.ondan sanırım:p

yaw yedek parça ve aksesuar işine girdimde.faydam olsun mt ye.gidip hondanın servisinden kazık yemesinler:cherry:
sanada lazım olursa ulaş bana.:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 PM ----------

niye hortlattığıma gelince.o aralar yokluğunu fazlaca hissetmiştim.ondan sanırım:p

tamam...cbf 150 krank lazım...ne gader bi fiyat çek bakalım kargo dahil bana kuzen...

tamam...cbf 150 krank lazım...ne gader bi fiyat çek bakalım kargo dahil bana kuzen...

hayırdır redline çok mu soktun makinayı:cherry:kargo alıcıya aiittir bu arada:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 PM ----------

akşama en en geç yarına özelden yazarım abi.
ama servisten daha uygun olacağının garantisini veririn.

arkadaslar honda cbf 150 on masa bulamıyorum bana bi zamet yardim edin

Honda bayide...kdv dahil...

sağ amortisör 127
sol 121

alt mesnet 53 lira

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 PM ----------

hayırdır redline çok mu soktun makinayı:cherry:kargo alıcıya aiittir bu arada:cherry:

akşama en en geç yarına özelden yazarım abi.
ama servisten daha uygun olacağının garantisini veririn.

tamam bekliyorum...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar