Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tr_select,
dediklerinde aynen haklısın,
ailemi ziyarete geldim,şuan edirnedeyim,burdayken halledeyim istedim..
istanbulda oturuyorum,o yüzden çok uzaktaki motorlarla ilgilenmem zor olur..
üstten üçüncü linkteki motor boyalı mı sence?

Boyalı gibi durmuyor. Biraz pazarlık ile 4.700 gibi bir fiyata alırsın. Ruhsat filan 5000 e maal olur sana. Edirne küçük bir şehir olduğu için istediğin motoru bulman çok zamanını alır diye düşünüyorum:) Madem istanbulda yaşıyorsun istanbula geldiğin zaman ilanlara veya çevrene bakmanı öneririm.

6000-6500 paran varsa 2007 veya 2008 hyo bulabilirim sana. Motor çekmeköydeydi 50 km deydi sanırım:) satıldımı bilmiyorum ama...

Boyalı gibi durmuyor. Biraz pazarlık ile 4.700 gibi bir fiyata alırsın. Ruhsat filan 5000 e maal olur sana. Edirne küçük bir şehir olduğu için istediğin motoru bulman çok zamanını alır diye düşünüyorum:) Madem istanbulda yaşıyorsun istanbula geldiğin zaman ilanlara veya çevrene bakmanı öneririm.

6000-6500 paran varsa 2007 veya 2008 hyo bulabilirim sana. Motor çekmeköydeydi 50 km deydi sanırım:) satıldımı bilmiyorum ama...

depo ve grenajların rengi tutmuyor ama nedense :cat: depo orj renginde ama grenajlar daha bi açık sarı sanki

banamı öyle geliyor yoksa hadi sadece yan grenajlar desem ama arka kuyrukta aynı bi daha bakın derim :cat:

ilkay,
dediğin gibi duruyor gerçekten,yarın sorarım,satıcının cevabını da yazarım.
tr_select,
dediğin miktarda param çıkarmı şuan emin değilim,ama düşünmen yeter,çok sağol..

depo ve grenajların rengi tutmuyor ama nedense :cat: depo orj renginde ama grenajlar daha bi açık sarı sanki

banamı öyle geliyor yoksa hadi sadece yan grenajlar desem ama arka kuyrukta aynı bi daha bakın derim :cat:

Merak edip ben de baktım şimdi :)

Aslında 2. fotoğrafta fark pek yok gibi görünüyor. Benim aklıma birkaç sebep geliyor bununla alakalı:

- Işığın geliş açısıyla alakalı böyle bir yanılgıya kapılıyor olabiliriz,
- Motorun boyasının güneşte zamanla solmasıyla metal ve vernikli olan depo ile plastik aksamlar arasında renk farkı oluşmuş olabilir,
- Aynı fark, pasta cila uygulamasının zamanla boyayı inceltmesiyle de oluşmuş olabilir.

Satan arkadaş boya yok demiş, ben iyi yönde düşünmek istedim sanırım. :)

Sonuç :
Gidip görmeden, fotoğraftan anlaşılmaz bu işler, ne desek boş:p

yukarıda verilen ilanlardaki motorlara 5ten fazlasını verme gri siyah olana bak derim çift renk daha iyi duruyor bu motorda hemde model olarak daha iyi 2006'lara inme derim forumdan bir arkadaşa bizzat gidip bakıp kontrol edip ben aldım çakalaz nickli arkadaşımıza 2400km'de geçen sene ağustos trafiğe çıkışlı motorunu hyo 5500 verdik 6 ederi vardı yani o km'de 6 o yapıyorsa ona göre hesapla işte verebilmen vermen gereken miktarları kendin :cat:

uyku tutmadı yazdım
umarım anlamışsındır demek istediğimi pazarlık ve vermen gereken para konusunda :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:15 AM ----------

Merak edip ben de baktım şimdi :)

Aslında 2. fotoğrafta fark pek yok gibi görünüyor. Benim aklıma birkaç sebep geliyor bununla alakalı:

- Işığın geliş açısıyla alakalı böyle bir yanılgıya kapılıyor olabiliriz,
- Motorun boyasının güneşte zamanla solmasıyla metal ve vernikli olan depo ile plastik aksamlar arasında renk farkı oluşmuş olabilir,
- Aynı fark, pasta cila uygulamasının zamanla boyayı inceltmesiyle de oluşmuş olabilir.

Satan arkadaş boya yok demiş, ben iyi yönde düşünmek istedim sanırım. :)

Sonuç :
Gidip görmeden, fotoğraftan anlaşılmaz bu işler, ne desek boş:p

sizin 2006 model çok daha fazla yol yapmış dolayısıyla güneş yağmur çamur görmüş makinalarınızda böyle farklar yok ki şerifin eski makinasını 98 modeldi xx düşün koyu kırmızı halini :cat: renk solar ama böyle bu kadar parlamaz ilk resimde sağ grenaj tepeden bariz bir şekilde parlıyor boya vernik düzgün bir şekilde atılmış ama renk uyuşmazlığı var gibi
bu arada ışık açısınıda değerlendirdim 2. resimdede aynı fark var ama çok çok az bir fark olarak belli oluyor motor daha bi gölgeli göründüğü için dikkatli bakmak gerek biraz :cat:

Son düzenleme:
dreamdark,
görmeden emin olamayız,haklısın,ben yarın yinede samimi bi şekilde sorarım,olmadı gidip görüşülür,bi yere götürülüp sorulur,bi şekilde emin oluruz.Sonucu da kesin yazarım.
ilkay,
yardım ettikçe, fikir verdikçe,bu modelin fiyat aralığı belirginleşti aklımda.
gri,siyah olan motor mantklı bence de,
renk olarak sarı benim çok hoşuma gidiyor,yada düz siyah.o yüzden biraz daha fazla aklımı çeliyor o renk modeller..

dreamdark,
görmeden emin olamayız,haklısın,ben yarın yinede samimi bi şekilde sorarım,olmadı gidip görüşülür,bi yere götürülüp sorulur,bi şekilde emin oluruz.Sonucu da kesin yazarım.
ilkay,
yardım ettikçe, fikir verdikçe,bu modelin fiyat aralığı belirginleşti aklımda.
gri,siyah olan motor mantklı bence de,
renk olarak sarı benim çok hoşuma gidiyor,yada düz siyah.o yüzden biraz daha fazla aklımı çeliyor o renk modeller..

4-5bin arasını hakeden modeller 2006'larda işte :cat: en fazla 5500 ederler oda çok az km yapmıştır 2bin km felan rodajı tertemizdir makinadan garip sesler gelmez iyi bakılmıştır kazası düşmesi yoktur öyle eder :cat:

neyse size iyi geceler ben bu sefer gittim

http://www.sahibinden.com/kirmizi_seytani_satiyorum-08WQQaXQQ13452880WQQpXQQdisplayitem

Selam Beyler,
Kısmetse yarın yukarıdaki linkteki motoru 5000tl ye alıyorum.
ilk sahibi boyamış,ikinci sahibi çok efendi biri,kesin düzgün kullanmıştır.motor iki kere düşmüş belli,ama ezik falan yok,grenajın köşelerinde çizikler var.Birde ilk ateşlerken bir tıkırtısı var,onuda sordum,zararı yok dedi usta,200 lik masrafmış.Çook temiz değil,ama motorunda bir sorun yok anladığım kadarıyla,sahibi Edirnede olduğu için bu motoru almak benim işime geliyor.modeli düşük,birazda kilometresi yüksek ama sezondayız şuan.Ben 5000 tl vermeye razıyım.motorsikletlerle çocukluğumdan beri ilgileniyorum ama bu ilk vitesli motorum olacak.arkadaşım bu işten vazgeç,diyen,motoru tanıyıp tavsiye vermek isteyen yada daha iyi bir teklifi olan varsa lütfen bu gece mesaj atsın.(gt 250 r dışında bi motor almak aklımdan dahi geçmiyor)Şimdiden teşekkürler.

Bu arada,foruma da yeni üye oldum,bu topic teki mesajları az çok kontrol ettim,herkes zıpkın gibi belli,herkese merhaba,inşallah bol bol,keyifli sohbetlerimiz olur.

iyi akşamlar.
a.s kardeş.Aramıza hoşgeldin.Motoru almazdan önce danışmakla çok iyi etmişsin.Bence linkteki motor o parayı hak etmiyor.Yani hem masrafı olan,hem boyası olan,hem de km'si yüksek bir motora o para verilmez.Ben,linkteki gri motoru düşün derim.Eğer bir sorunu filan yoksa almaya değer.Yine de karar senin tabi.

< iLk@yy > gri siyah var en sondan bi üstteki linkteli
bu 2 motor mantıklı ama pazarlık o fiyatı haketmiyorlar onuda söyliyim sana pazarlığını ona göre yap

benim motor bu fiyatı haketmiyorsa ben birsey bilmiyorum o zaman..
ilanlarada bakarsanız bundan daha avantajlı motor cok nadir var..
aynı motora aynı fyatı yazmıslar hemde orjinal herhangi bir aksesuar olmamasına ragmen..:silent:

Arkadaslar ; 4500 TL ye veriyorlardı 2006 model 6000 km de motoru... gecen hafta konusmustum ilan duruyomu bilmiyorum...

Valla şöyle bir kaç güne kadar satsak hiç fena olmaz cako.:)Bi cbr600f bulmuşum görmen lazım.:)Satılırsa soluğu f'in üzerinde alacam.:pYardımcı ol da satalım.:)

aynı dertten bende muzdaribim. bende motoru bu hafta içinde satarsam bir fazer var aklımda onu alıcam. ama istediğim fiyattan alıcı çıkmıyorsa da nasip kısmet deyip motoruma binmeye devam edicem. aslına bakarsan bu motor bana fazlasıyla yetiyor ve acayip keyif alıyorum ama insanoğlu işte gözümüz aç :queen:

Veee arkadaşlar Temmuz'un ilk haftası motorumun devir sahibi Türkiye'ye dönüyor.Yaklaşık bir senelik bekleyişim işe yaradı sabrettim ve kazandım.:)Artık 2 hafta sonra motorumu gözüm kapalı satarım.Çok mutlu oldum.İnşallah o süreyece cbr600f satılmaz.:pale:

Fiyatları düşürün beyler :p Hemen satarsınız o zaman :p

İkinizin motoru da aklımda; güneyde Kemalettin; Kuzeyde faruking in motorunu tavsiye ediyorum ...

Kemalettin bence yine satamicaksın :p

ARKadaşlar ; Motorumun Yağını değiştireceğim... Bu yaz sıcaklarında ne kullanıyorsunuz acaba? 10/40 önerilen yağ ama yazın cok inceldiğinden biraz daha kalın koymak gerekiyor...

Bu durumda 15/50 ve 10/50 ön plana cıkıyor ? Ayrıca marka konusunda , Castrol ve Motul arasında kaldık.. MotuL fiyatları ne durumdadır :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar