Sportster dan BOBBER projesi

işte bu işte medeni cesaret. sportster in duruşu zaten ben bobber ım beni bobber yap şeklindedir hep. umarım hayalindeki şekilde bitirirsin projeni.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sportster harıka gorunuyor.
Buarada bende merak etmekteyim cıkacak şaheseri ;)

Bu şasinin teknik çizimi ve ölçüleri mevcutmu acaba? Rake açısı nedir? Bu bilgiler varsa çok makbüle geçer. Birde bu tarz bobberlarda v motor şart mıdır? Sizin imkan belli ama belki öncesinde iyi bir araştırma yapmışsınızdır. Bilginizden faydalanmak isterim.

Bu şasinin teknik çizimi ve ölçüleri mevcutmu acaba? Rake açısı nedir? Bu bilgiler varsa çok makbüle geçer. Birde bu tarz bobberlarda v motor şart mıdır? Sizin imkan belli ama belki öncesinde iyi bir araştırma yapmışsınızdır. Bilginizden faydalanmak isterim.

bobberın bana göre en güzel özelliği her türlü motorla yapılabilmesi. sıralı v boxer. nette araştırma yaparsan sıralı 4 silindirden tutunda v motor tek silindirli aklına gelebilecek her türlü motorla bobbe yapılmakta. Ben şu an sıralı silindirli motor kullanmaktayım ve bobbera çeviriyorum. Bitmek üzere. Biter bitmez bende topic açacağım.

rake 33° / stretch 0, springer -4" stock olcuden.

v-motor sart degildir, herkez istedigini/sevdigini kullanir, bobber tarzdir ama ortak ozellikleri old school olmalidir ve genelde 2. dunya savasi sonrasi ortaya cikmislardir.

duz motor bobber 74 Yamaha TX 650

rake 33° / stretch 0, springer -4" stock olcuden.

v-motor sart degildir, herkez istedigini/sevdigini kullanir, bobber tarzdir ama ortak ozellikleri old school olmalidir ve genelde 2. dunya savasi sonrasi ortaya cikmislardir.

duz motor bobber 74 Yamaha TX 650

Resimdeki alet XS650 değil mi ?

Cevap için teşekkürler. Projeyi büyük bir ilgiyle takip ediyorum. Fotosuz bırakmayın bizi.

çok güzel bi iş yapıyosunuz tebrik ederim ama o canım sporster a nası kıyıp parçaladınız :)

aks fabrikasyonu

Yag deposu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:50 AM ----------

kayisi zincire cevirmek icin gerekli parcalar.

Son düzenleme:
SANKİM PROFESYONEL BİR EKİP VE MEKAN ÇALIŞMASI GİBİ ::utangac:
DİSCOVERY CANNEL DEN FIRLAMIŞ KİBİM

paylaşım için çok teşekkür ederiz. gerçekten güzel bi çalışma. sabırsızlıkla bitmesini bekliyoruz.
umarım isediğiniz gibi bir chopper olur sonunda..
kolay gelsin

harika bi calışma sonunu sabırsızlıkla bekleyorum

SANKİM PROFESYONEL BİR EKİP VE MEKAN ÇALIŞMASI GİBİ ::utangac:
DİSCOVERY CANNEL DEN FIRLAMIŞ KİBİM

paylaşım için çok teşekkür ederiz. gerçekten güzel bi çalışma. sabırsızlıkla bitmesini bekliyoruz.
umarım isediğiniz gibi bir chopper olur sonunda..
kolay gelsin

Tesekurler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar