10 000 tl param var nolur yardımcı olun..

ya arkadas önce bi kendini tanıt kimsin ondan sonra motor için tavsiye iste, kanuni racer için topic acmıssın vazgecince 600f mi diosun, bnce git bi motordan anlayan arkadasınla uzun uzun konus hatta motor sür, arabadaki 100 e yavas diyen adamı motora bindirip motorla 100 yaptıgında sanki uçuyomus gibi gelir. canını seviosan biraz arastır.

eger spor bir model düşünüyorsan 10000 e 2003-2004 600f alabilirsin.

gelelim diger konuya eger tecrüben yoksa 600f başlangıç motoru olarak asla tercih edilmemeli. altındaki makina 100 hpnin üzerinde bir güç üretecek ve en ufak hatanda asvalt ile akraba olacaksın. bence almadan önce forumu iyice incele araştır. önerilere kulak ver.

sürüş pozisyonu itibariyle ss yada st alma bu tip motorların başlangıç seviyesinde olan bir sürücü için kontrol etmesi uzun bir alışma sürecine baglıdır. cukurlarla dolu memleketimde lüzümsuz kasisler ve vurdumduymaz motosiklete saygısı olmayan sürücülerle dolu bir ortamda emin ol çok zorluk yaşarsın. yamaha fazer yada gsr 600 senin için daha iyi olacaktır. gerek ses gerek performans olarak tatmin olursun. bunlarda çok güçlü makinalardır. ama bir çukura girdiginde yada bir kasisten geçtiginde daha az tehlike oluşturur.

şimdilik bu önerilerimi dikkate alsan yeterli olur sanırım.

Su 600cc Ss gibi motosiklet tavsiyelerinde bulunan arkadaslar neden iyice yazilanlari okumuyor ? Adamin tecrubesi yok ne gsr i ne fazer i ne 600f i ?

pes.

İlk önce ehliyetini al sonra biraz para verip sürüş kurslarına katıl. Ardından kask,mont,dizlik,eldiven,sırtlık vs. temin et. Madem race makina seviyorsun st gt 250 r bakabilirsin kendine. Ama diyorsanki illa 600 cc alacam onun yerine 1000cc tavsiye edicem. 600 cc de belki kurtulursun ama 1000cc imkanı yok. En kolay tahtalı köye gidiş şekli bu...

şu an bi race alıyım vınnn vınn bi oraya bi buraya gazlıyım diye düşünüyorsun aman kendine ne kadar güvenirsen güven race bu baska bir şeye benzemez üzerine oturum 2 tur atınca tehlikenin farkına varırsın.. cbr 125 al ilk önce 1 yıl kadar gez sonra cc yükselt yüksek cc li bir mjotor alırsan bir daha vazgeçemessin ve büyük ihtimal bi yerlerde patlarısn.. ben üstad değilim ama bu böyle gelmiş böyle gider..10 bine 600 f bulursun ama aileni ve canını düşünüyorsan uzak dur derim 600 lüklerden..

Hakkaten cumbus var ise bak ya bi deli kuyuya bir tas atiyor 40 akilli cikartmaya calisiyor :)

evet bir kaç arkadaş doğru söylemiş eger fazla deneyim yoksa ilk bşta kendine sonrada motora yazık etme 250 lik bi motor bencede iyidir

Arkadasin kullanici adi "piskopat58" mazallah diyorum bu konunun ne zaman kilit olacagini merak ediyorum :B

neyse psikopat arkadasım söylediklerini doğru olarak kabul ediyorum ve cbr 125 le baslamanı öneriyorum sana yoksa bu böyle uzar gider herekz benim gibi kabul etsin ve ufa cc li motorlar önersin artık :mrgreen:

10000 TL sen bu tecrubezıslıgınle ıyı bır kefen ve pamuk al arkadasım ondan sonra ıstedıgın race bin...:bounce::bounce::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar