[istanbul mt]19/06/09 smirnouf sinana mangal başında hoşgeldin buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen çok acıkmışsın anlaşıldı :p

tühh bende motora binmek için bhane arıyodum :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 PM ----------

nası yaniii herşey mümkün derken başkanım? şirketi toplayıp gelmiycen dimi mangala :cyclopsan listedekilerin sucuklarını onlara yedirtmeyiz söyliyim :p

yok kız burada tıkabasa doyarız zaten ne ararsan getirmiş adamlar..yemek içmek müzik. ben sizleri görmek için geç te olsa gelecem zaten....

hoşgeldin arkadaşım. hafta sonu derken bugün istanbuldamısın?

hayır yarın olacam inşallah. bu gece 02:30'da bursa'dan yola çıkıyorum, sabah 06 gibi alibeyköy'e oradan taksim'e gelicem. 07:30 akm önünden honda eğitimine gidecem akşam 17:30 aynı yere dönüp nevizade civarındaki otele yerleşicem. vakit ve hal kalırsa çıkıp dolanıcaktım aklıma MT-istanbul üyelerine sormak geldi. OGLUMVE BEN bu etkinliği önerdi. dediğim gibi inşallah katılabilirim.

gel iso gel buradayım zaten 10,00 kadar

Fıstık farmı ... ? :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 PM ----------

hayır yarın olacam inşallah. bu gece 02:30'da bursa'dan yola çıkıyorum, sabah 06 gibi alibeyköy'e oradan taksim'e gelicem. 07:30 akm önünden honda eğitimine gidecem akşam 17:30 aynı yere dönüp nevizade civarındaki otele yerleşicem. vakit ve hal kalırsa çıkıp dolanıcaktım aklıma MT-istanbul üyelerine sormak geldi. OGLUMVE BEN bu etkinliği önerdi. dediğim gibi inşallah katılabilirim.

Mangal tarihi bu gün [istanbul mt]19/06/09 e ait ... :silent::silent:

Fıstık farmı ... ? :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 PM ----------

Mangal tarihi bu gün [istanbul mt]19/06/09 e ait ... :silent::silent:

amma salakmışım bea! ::153::::stupid:: valla yazmasanız hala anlamayacaktım. insanın aklı başka yerde olunca böle oluyor.:p neyse sizlere afiyet olsun, artık motorumu alınca MT-bursa grubuyla da geliriz heralde yeni bir etkinliğe... ::cheeeeer :wiinkk:

Son düzenleme:
yok kız burada tıkabasa doyarız zaten ne ararsan getirmiş adamlar..yemek içmek müzik. ben sizleri görmek için geç te olsa gelecem zaten....

dediğim gibi9 u geçmesin :p

sanırım bi tarih hatası var :pale: biz buakşam görüşücez yarında bi kısmımız sapancaya gidicek :pale: olmadı bak şimdi... pazar günü akşam burdaysan görkeme hoşgeldin etkinliği var katılabilirsin hepimiz orda olucaz kısmetse :rendeer:

kabuk lu kabuksuz yemiiş atmıyoz iso cum yasak...:queen::queen::queen:

:queen:

dediğim gibi9 u geçmesin :p

sanırım bi tarih hatası var :pale: biz buakşam görüşücez yarında bi kısmımız sapancaya gidicek :pale: olmadı bak şimdi... pazar günü akşam burdaysan görkeme hoşgeldin etkinliği var katılabilirsin hepimiz orda olucaz kısmetse :rendeer:

kız burada hem çalışcaz hem yice içcez.....işte 10,00 gibi buradan çıkarım ben belkide daha erken çıkmaya çalışırım...

pazar akşamı istanbulda olucam, geceyarısı bursa'ya dönecem. teşekkürler ama sanırım ona katılamam; iki yaka arasında koşmaya kalkarsam iki yakam biraraya gelmez :). başka sefere inşallah. yine de çok memnun oldum ilgilenen arkadaşlardan. hepinize iyi eğlenceler.

sucuklar hazır...
ayranlarıda alırım cıkarken...
ekmegide fırından hallederiz...
gerisi kolay...

pazar akşamı istanbulda olucam, geceyarısı bursa'ya dönecem. teşekkürler ama sanırım ona katılamam; iki yaka arasında koşmaya kalkarsam iki yakam biraraya gelmez :). başka sefere inşallah. yine de çok memnun oldum ilgilenen arkadaşlardan. hepinize iyi eğlenceler.

ben geliş tariğinizialğılayamadım sanırım bi yanlışlık oldu görüşmek dilegiyle :rendeer::rendeer:

kız burada hem çalışcaz hem yice içcez.....işte 10,00 gibi buradan çıkarım ben belkide daha erken çıkmaya çalışırım...

peki temel biz ordayız kaçta gelebilirsen artık yapcak bişi yok :rendeer:

üzüldüm böyle bi aksilik olmasına başka sefer inşallah tanışma fırsatımız olur :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:18 PM ----------

sucuklar hazır...
ayranlarıda alırım cıkarken...
ekmegide fırından hallederiz...
gerisi kolay...

sagolasın cem :rendeer:

bizim parti başladı ben biraz çıkıp ortama bakim erken biter ozman daha erken gelir.....biraz demlenim bariii

peki temel biz ordayız kaçta gelebilirsen artık yapcak bişi yok :rendeer:

üzüldüm böyle bi aksilik olmasına başka sefer inşallah tanışma fırsatımız olur :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:18 PM ----------

sagolasın cem :rendeer:

ne demek canım benim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar