Dik yokuş + Bozuk Yol + Islak Zemin = kaza ve kırık

Moderatör
Geçmiş olsun eşinize ve size. ALLAH daha beterlerinden korusun.

geçmiş olsun , ülkemizin gerceği işte bozuk yol ve sonu malum elinde sonunda birine denk gelecek bi kaza.

sağolun.

ne yazık ki İzmirimizin bazı yerlerinde yollar cidden çok kötü.çok geçmiş olsun :rendeer:
çok geçmiş olsun
:rendeer: büyük geçmiş olsun, kaza geliyorum da demiş halbuki ama olan olmuş, nasihatın nasihatımdır...
çok geçmişolsun... allah beterinden korusun..................
çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
geçmiş olsun...
geçmiş olsun acil şifalar:rendeer:
Geçmiş olsun.Allah beterinde salasın...
Geçmiş olsun.Sizlere bir şey olmasın da.
geçmişler olsun :rendeer:
Büyük geçmiş olsun arkadaşım, bir an önce iyileşmeniz dileğiyle...:rendeer:
Geçmiş olsun eşinize ve size. ALLAH daha beterlerinden korusun.
çok çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun ALLAH cc beterinden saklasın.
Allah şifa versin kardeşim...
çok çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
geçmiş olsun kardeşim,allah beterinden korusun..
Çok Geçmiş Olsun.Allah korumuş.
cok geçmiş olsun...
Geçmiş olsun allah daha büyük kaza bela vermesin
valla atlattım yazınca sevinmiştim ama sen atlatmamışsın kazayı yapmışsın...büyük geçmiş olsun...allah bir daha göstermesin...acil şifalar:rendeer:
cok gecmiş olsun bazen kaza gelıyorum dıyor bazen hıç beklemediğin anda oluyor .Sonucta ALLAH beterınden korusun acil şifalar diyelim inşallah bir an önce iyileşırsınız

Teşekkürler arkadaşlar cümleten sağolun.

büyük geçmiş olsun, en büyük kazanız bunla kalsın. memleketimin yolları yol değil ve sağolsun yol sulamak gibi bi uygulamada başka hangi ülkede uygulanır bilemiyorum:pr:
yurdumda böyle uygulamalar görmek çok doğal. yol kenarındaki çiçekleri sulamak için tüm yolu suluyorlar.

Ah o sulama ıslatma işleri yok mu... Ben de bir kere kurbanı oldum onların. Evimin önündeki anayoldan sürekli kamyonlar geçtiğinden semt sakinleri tozdan şikayet etmişti belediyeye. Belediyemiz de inanılmaz bir özen ve zeka göstererek bir tankerle sabah akşam sulamaya başlamış yolu. Benimse bundan bir kross dönüşü 70 le girdiğim virajda yerde kayarken haberim oldu... Lastikler kros lastiği olduğundan ve çamurlu olduğundan çok kolay kaydı motor ıslak zeminde. Ben kros lastikleriyle bir tankerin arkasından yokuş çıkamadığımı hatırlıyorum. Neyse ki ben hem tam korumaydım kros dönüşü olduğundan hem de şanslıydım sanırım motor çizildi sadece az birşey ve sağ yolcu ayaklığım kırılmıştı. Ama gerçekten dikkat etmemiz gerek çünkü Haziran'ın ortasında bile yardımsever bir esnaf etrafı serinletmek mantığıyla yolu sulayabiliyor, ya da bir akıllı arabasını yolun kenarında bol köpükle yıkayabiliyor. Belediye'nin o ileri teknoloji fıskiyelerini saymıyorum bile onlar sürekli yolu ıslatıyor her nasılsa... Bunların hiçbiri olmasa tankerleri ağzına kadar doldurduklarından yokuş çıkarken ya da sallanınca tahliye musluğundan yolu ıslatıyor... ah yurdum insanları... bu duyarlılıkları yok mu gzlerimi yaşartıyor...ha unutmadan geçmiş olsun... :rendeer:
sanada geçmiş olsun, motor kullananlar olarak çok fazla şeye dikkat etmemiz gerekiyor. yola, sürücülere, hava durumuna, böceklere, nereden gittiğimize, vs.vs.

lastikler nasıl . üstünde gelenler mi . ben de 1-2 kere lastik kurbanı oldum. lastik alırken paraya kıymak lazım
evet ilk gelen lastikleri. belki daha iyi bir lastik olsaydı tutuşu farkedermiydi bilmiyorum.

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın..Sanırım koruma demiri yoktu.. Bende de yok ve en kısa zamanda alacağım..
koruma demiri vardı motorda birşey yok, ama nasıl becerdim bilmiyorum, ayağımı hangi akla hizmet altına kaçırdım farketmedim.

Çok geçmiş olsun narbel yolu yeni yapılmamışmıydı ,yanlış mı hatırlıyorum
valla yeni yolu varmı bilmiyorum. arkadaşa gidiyordum. gittigim yol eski yolu, daha önceden de oradan gidiyorduk.

Çok geçmiş olsun. Islak ve bozuk yollar gerçekten çok dikkat istiyor. Malesef ülkemizde de bunlardan bol olduğu için paranoya halinde kullanmak gerekiyor.
evet, bir anlık dikkatsizlik. kötü sonuçlar doğurabiliyor.

o yolu biliyorum geçen perçembe bizde ordan yukarı çıktık . manzara izlemeye sık sık giderim oraya.. yol bozuk derken o yol hani arabalar kaymasın diye tırtırlı bir şekilde kazıyorlar ya hani bizim lastiklerin bir sağa bir sola atladıkları biçimden .... izmirde yaşayanlar bu tarz yollara dikkat etmeliler motor resmen şerit değiştiriyor yoldan.. aynı yoldan birkaç örnek bir örnek de
: boğaziçi yokuşu yeni yapılan gazimemir köprülerinin mazgal bağlantılarından önce ve sonra 20 30 metre... mezarlıkbaşı mevkiiivaryant da ki arnavut kaldırımlı yol. hele de ıslaksa o taşlar fayans gibi oluyor..
dostum çok geçmiş olsun..
evet, hem tırtıklardan teker attı. birde ıslak olması kayıp düşmemizi kolaylaştırdı. normalde yağmurda çok kullandım. ondan güvendim kendime ama yokuş olunca böyle tepki vereceğini tahmin etmedim.

Nasıl oldun bilgilendirirsen seviniriz.:rendeer:
şimdi yatar pozisyondayım. ayak yüksekte. kafa aşağıda yatıyorum. hergün pansuman oluyor ameliyat dikişleri. kırılan fibula ve tibia kemikleri bileğin az üstünden, iyileşmesi en uzun süren kemiklermiş. yazı yatarak geçirecegim için canım sıkkın biraz. bayağıda ağrı yapıyor. allah kimseye vermesin böyle bir durum.

geçmiş olsun , ülkemizin gerceği işte bozuk yol ve sonu malum elinde sonunda birine denk gelecek bi kaza.
sağol, orada oturanlar, kaza anında ilk koşturanlar dedi burada çok oluyor böyle dediler.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun...
:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar