[Yalova - MT]

PUHAHAHAHAHAA :mrgreen:

Gelince zaten direkt Yoğurtcuoğlu ndayım.. Değişeceğim yağını ; görüşürz artık :p

Super Moderator
Yeni motor var galiaba...:rendeer:
Yoğurtçuoğlu Yalova motorcularının sevmediği bir yer değil miydi?

Neyse o değil de, geliş ne zaman, ben de geleyim, kutlama babında, sahilde balıkçılarda bir yağımızı değiştirelim...:p

Temmuz un ilk haftası gelirim anca... Yoğurtcuoğlu olmazsa baska yer olur; sıkıntı değil walla... Ama bi bulusmak lazım artıkın :cherry:

Moderatör
Yoğurtçuoğlunda ne işim var ? Garantisi bittiyse alırız yağ değiştiririz.. Yoğurtçuoğluna gidip ayran olma :)

anaam yoğurtçu oğlumu kalsınn
nezaman toplanıyoruz torpaklar:mrgreen:

Moderatör
Motora binmeyi beceriyosun ama :p
Mezit cakam lazım gelsin buluşma partisi yaparız balıkçılarda :)

Moderatör
Sabahın bu saatinde anlaşılabildiğimi anlamak ne güzel bir duygu :p

Biz genel olarak ; sabah kalkınca günaydın diyoruz.. Gündüzü gecesi belli olmayanlar üzerine alınmasın :queen:

Yahu kimse bişi bilmiyor; o kadar bölüme yazdım..

TTNET Aboneliğim modem kampanyalı, ve 2 yıl dolmadı, iptal etmem gerekiyor...

Ödemelerimi bilen war mı ?

Bi de böyle bir yazı buldum ???

- Müşterilerin ADSL hattını taahhüt süresi dolmadan iptal ettirmeyi istemesi durmunda, abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler geri alınacaktır. Modem hediyeli seçenekten yararlanan müşterilerden ise abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler ve modem ücretleri (kablolu modem için 50 TL, kablosuz modem için 125 TL) geri alınacaktır. Ayrıca varsa ödenmemiş bağlantı ücreti veya taksitleri tahsil edilecektir.
- ADSL iptali taahhüt süresi bittikten sonra veya kampanyasız abone olunmuşsa sadece son ayın adsl faturası ücreti talep edilir.

Yahu kimse bişi bilmiyor; o kadar bölüme yazdım..

TTNET Aboneliğim modem kampanyalı, ve 2 yıl dolmadı, iptal etmem gerekiyor...

Ödemelerimi bilen war mı ?

Bi de böyle bir yazı buldum ???

- Müşterilerin ADSL hattını taahhüt süresi dolmadan iptal ettirmeyi istemesi durmunda, abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler geri alınacaktır. Modem hediyeli seçenekten yararlanan müşterilerden ise abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler ve modem ücretleri (kablolu modem için 50 TL, kablosuz modem için 125 TL) geri alınacaktır. Ayrıca varsa ödenmemiş bağlantı ücreti veya taksitleri tahsil edilecektir.
- ADSL iptali taahhüt süresi bittikten sonra veya kampanyasız abone olunmuşsa sadece son ayın adsl faturası ücreti talep edilir.

birincisi modemin parasını senden alacaklar
2cisi indirim li ödediğin tutarların üzerine normal fiyat tarifesi çıkaracaklar karşına bide ekstra başka şeylerde çıkması mümkün
3cüsü kabarık bi fatura ödeyebilirsinn:bounce:

:silent:İŞTe ben de o kabarık faturayı merak ediyorum... Daha önce böyle bir durumla karsılasan oldu mu diye soruyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar