[Antalya - MT]

kardeş c.tesi akşamı yalım kepez varyant sanayi gezmeye çalışıyoruz.her gittiğim yerde dikkatlice bakarım.bütün tanıdıklarada sorarım motoru tarif ederek.sende çıkarsan bi şekilde ii olur.belli mi olur motora biner çıkar gelir bide şans bu.ayrıca sana tavsiyem zeytinköy civarına bak bide ermenek tarafına.çaldıkları zaman plakayı söküp geziyolar die duymuştum.:pale:

saolasın onur bakıyorum bende ewet gıdmedığım yer semt kalmadı Antalyayı çok ıyı bılen tanıyan lardanım bende elbet bıyerde patlıcak bu net ortamındada fazla konuşmak ıstemıyorum burdanda takıp edılebılrıız dıye oyuzden pek adres wermemeye gayret edelım saolasın şimdiden umarız buluruz Allah Yardımcımızı Olsun

Yapdığı yanına kalmaz zaten Allahına Dua etsın yaşadığı için dua etsınki benımle karşılaşmasın.Malınızı Korumasını İyi bılın Çalınmaz demeyın Allah Hırsızlardan Uzak tutsun Herkesi

Yapdığı yanına kalmaz zaten Allahına Dua etsın yaşadığı için dua etsınki benımle karşılaşmasın.Malınızı Korumasını İyi bılın Çalınmaz demeyın Allah Hırsızlardan Uzak tutsun Herkesi

inş. bulunur fahro.hırsıza hiç bişi engel olmuyor.alarm,asma kilit,halat kilit v.s. sadece zamanını alıyor.Kafasına koyduysa her türlü götürüyor.Allaha Emanet etmek en iyisi :wiinkk:

Bende Kumköy-Ilıca dayım. Eğer bu taraflarda görürsem haber ederim. inşallah ahber etmeme gerek kalmadan bulursun.

aynen katılıyorm hırrsız kafasına takmasın hertürlü götürür :S

bu arada yarın sabah muğlaya doru yola çkıyorz özgürle bol bol foto çekcem inş umarım kazasız belasız gider geliriz hepinize iyi sürüşler diliyorum görüşmek üzre....

Bende Kumköy-Ilıca dayım. Eğer bu taraflarda görürsem haber ederim. inşallah ahber etmeme gerek kalmadan bulursun.

Saolasın Kardeş bakalım bulucaz ınşallah Allahın İzniyle

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:20 AM ----------

aynen katılıyorm hırrsız kafasına takmasın hertürlü götürür :S

bu arada yarın sabah muğlaya doru yola çkıyorz özgürle bol bol foto çekcem inş umarım kazasız belasız gider geliriz hepinize iyi sürüşler diliyorum görüşmek üzre....

Hayırlı yolculuk adamım Hırsızların ben ta A..... Bize bışey olmasın

2009 Model Uzay kafa siyah YBR 125 Satılıktır...5000 KM daha yeni gelecek 4940'larda fLn.Xenon far performans hava filtresi bulunmaktadır.Arka demir iptal edildi ama orj.elimde hava filtresinin orj.de elimde ondan başka bişii yoktur.Motorda çizik dahi yoktur.Antalya motogaraj.org grubundaki herekz biliyor sormak isteyen varsa eğer tanıdıkları varsa sorabilirler...En son fiyat 2.850 TL...askere gideceğim için satıyorum...İrtibat için:
0506 680 04 63 telefon numarsından ulaşabilirnsz...
http://www.sahibinden.com/2009_model_siyah_ybr_125-90WQQaXQQ14338602WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

Slm antalya alanya Mt grubu varmı_?
Hafta sonları gezılere katılabılırım Ybr 125 var
herkeze ıyı surusler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:09 PM ----------

herkeze ıyı surusler

2009 Model Uzay kafa siyah YBR 125 Satılıktır...5000 KM daha yeni gelecek 4940'larda fLn.Xenon far performans hava filtresi bulunmaktadır.Arka demir iptal edildi ama orj.elimde hava filtresinin orj.de elimde ondan başka bişii yoktur.Motorda çizik dahi yoktur.Antalya motogaraj.org grubundaki herekz biliyor sormak isteyen varsa eğer tanıdıkları varsa sorabilirler...En son fiyat 2.850 TL...askere gideceğim için satıyorum...İrtibat için:
0506 680 04 63 telefon numarsından ulaşabilirnsz...
http://www.sahibinden.com/2009_model...XQQdisplayitem

Tüm İslam aleminin ve Antalyalı kardeşlerimin Regaip kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını Yüce yaratandan dilerim. :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Antalya

Mt groubu sızlerle tanısmak ısterım
bende bır motor alıcam ama fırsat kolluyorum
tabı bu gruopta kımse varsa:)

herkeze ıyı surusler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:09 PM ----------

herkeze ıyı surusler

selam ibrahim kardeş alanyadanmısın?

bu grupta bırılerı var cnm orası kesın hafta sonları cumartesi gunlerı seleklerde buluşıoruz kardeşim.... bklerz bugun 8de orda olcaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar