korkut baksana adam daha gelmeden entrikalar başladı hakkında...
Uzun zamandır yoktu İstanbulda bir söyleseniz çoooooooooook değiştiğini İstanbulun..:queen:
korkut baksana adam daha gelmeden entrikalar başladı hakkında...
Pişşştt ne o öyle ahlak polisi falan, bi ahlaksızlığınızı göriyim polise gerek yok mötörümle ezerim vallahaAyıp bayanlarda olucak uslu durun yahuuu
))
Senin motosikletle ezmene gerek yok motosiklete yazık bir sürü masraf olur. Bir komplo teorisiyle hallederiiiz:queen:
Vay İsmailim Bakıyorumda özlemişsin pompacıyı.Sana da yazık olur![]()
Ben pompacıyı özlemişim ....
Sende pompayı mı özledin heee![]()
Pişşştt ne o öyle ahlak polisi falan, bi ahlaksızlığınızı göriyim polise gerek yok mötörümle ezerim vallahaAyıp bayanlarda olucak uslu durun yahuuu
))
yok yok yapmazlar öle şeyler kıyma arkadaşlara![]()
sizi koruyan da kabahat
ninjet ez mötörünla arkadaşları... korkutu bikaç defa ez hatta![]()
:queen: cadıcım sence yapmazlarmı eminmisinbizim mt den bahsediyoruz. Bence ben genede ezmeye hazırlıklı geliyimde bakarız duruma göre
Uslu durmayanı ezerim
![]()
:queen: cadıcım sence yapmazlarmı eminmisinbizim mt den bahsediyoruz. Bence ben genede ezmeye hazırlıklı geliyimde bakarız duruma göre
Uslu durmayanı ezerim
![]()
sizi koruyan da kabahat
ninjet ez mötörünla arkadaşları... korkutu bikaç defa ez hatta![]()
Bir kerede ezdin ezdin eğer ölmezsem seni ben ezerim motosikletimle:queen:
höyyytttttt...
nincete bulaşan karşısında beni bulur....
:salut::salut:Sen beni sevmiyormusun :salut::salut:
Uslu durmayanı ezerim
![]()
Bir kerede ezdin ezdin eğer ölmezsem seni ben ezerim motosikletimle:queen:
Cem sen varsan arada beni 10 kerede ezebilir canım lafımı olur bir kaç kırığın.:queen:
Cem sen varsan arada beni 10 kerede ezebilir canım lafımı olur bir kaç kırığın.:queen: