hislerimi kelimeler ile anlatamayacağımın farkına vardım ve sadece çok duygulandığımı yazmakla yetiniyorum:salut:
ALLAH postacıları korusun ve icra zarfları götürdüğümüzde, postanın sahibi zarfı açmadan kaçmayı nasip etsin:queen:
ya evde oturarak maaş almaya başladık Allah sonumuzu hayır etsin :mrgreen:
benim evime 2.5 km mesafede postane her fırsatta evdeyim kanka :wiinkk:
hislerimi kelimeler ile anlatamayacağımın farkına vardım ve sadece çok duygulandığımı yazmakla yetiniyorum:salut:
ALLAH postacıları korusun ve icra zarfları götürdüğümüzde, postanın sahibi zarfı açmadan kaçmayı nasip etsin:queen:
ya evde oturarak maaş almaya başladık Allah sonumuzu hayır etsin :mrgreen:
nan çok dillendirmeyelim biz bu işi kovacaklar olm... ben işimi bitiriyorum erken gidince kadrolular kızıyo... vakit geçir 2 gibi gel diyolar mecburen eve yada kahveye naparsın, adamların düzenini bozmak gibi bi niyetimiz yok ii böyle:wiinkk:
Aşkım bu evlenince oralarda bir yerde oturursak çok işimize yarayacak benden çok evde olacağına göre yani... :bounce: :cherry: :cherry: :queen: :queen:
emre sen sen ol banudan önce evde olma...
ya cem kardeşim nbr yahu özledim nan seni :rendeer:
ahahahhaa emre mıçtın olm; çamaşır, bulaşık, ev temizliği vs. ellerinden öper :queen::queen::queen:
(dedim ben sana çok dillendirmeyelim bu işi diye emre... demedim mi:queen![]()
emre sen sen ol banudan önce evde olma...
yarın akşam fındıklıdayız atla gel olum o zaman...
özlemi giderelim...
Şşşşiiiiiiiişşşşşştttt girmeyin bakim Emreciğimin aklına... :bounce: :mrgreen: :cherry:
gelmem mi :rendeer:
bi kere değdirdin tadını aldık bi daha ne arıyon ne soruyon şelepsiz:queen::queen:
bu işler böle vurucan kaçıcan ki değerli olucan...